- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Kereviz hic yapmadimBende yarın yemek yapmayacağım mercimek çorbam var bide brokoli salatası tamam eşim nöbetçi kayınvalide ile bize yeter.Pazartesi günü içinde brokoli kalır tavuksuyu çorba ve portakallı kereviz yapıp atacağım dolaba.
Balığı geçen hafta yaptık biz.Aslinda bugünKmsl Hnd den midye tavuk tarifi alacaktım fileto vardı tavalik buzlukta onu yapacaktim ama bebis dedigim gibi hiç durmuyor eşime dedim sen bunları tanerde hallediver dedim yanınada fırında patates attım bol salata ve köz kırmızı biber falan güzel oldu.Ev halkı dün ki ıspanak menusunden sonra bayram etti
Yapın kızlar tabiki birkaç şişde bana gönderinKurtarici oluyor aynen
Bu hafta bende kmsl nin tavugunu deneyecegim
Tamamdir dostumOlsun benim ödülüm hepimizinHaftaya cumartesi olmadı pazar pizza günü şimdiden hazırlıklarını yap
İnan ki terapi gibi geliyor temiz hava sohbet bir yandan da yürümenin verdigi mutlulukSohbet arkadsinda olunca yuruyus cok zevkli oluyor calisirken is cikislari yururdum bende 1 2 arkadasimla baya 45 50 dk . Cok keyif alirdim
Keske imkanim olsa smdi de yuruyebilsem cok cok ozledim .
Tatlıyı kestim 1 ay daha tatlı yokKereviz hic yapmadim
Canim siz hafif besleniyorsunuz aksam tatliyi abartmasan bu beslenme duzeni ile kilo almszsin
Mangal icin kiskirtmaya gerek var mi :)))ozledik vallahiKışkırtma kız insanları mangal için
Kiz seni kiskanip zayıflıyor olmasın benden iyi vermis:)))Tatlıyı kestim 1 ay daha tatlı yokYeni yıldan sonra ufaktan sütlü tatlılar olur haftada bir Tatlı yapmıyorum diye eşim öğlen yiyip geliyor kayınvalideyide diyete soktum.Geçen tartıda 900gr bu sefer 500gr verdi Çok ekmek yiyiyordu azalttı tatlıyı kestik.Kaçamak yaptı eşime uyup kola falan içti bak dedim geride kaldın
Portakalli kereviz harikka oluyor ben de eskiden yemezdm ama bu halni kuzenmde yedim 2 yildir kendimde yapar yerim severek .Kereviz hic yapmadim
Canim siz hafif besleniyorsunuz aksam tatliyi abartmasan bu beslenme duzeni ile kilo almszsin
Kereviz bulursam alayim burası etcil bir diyor hic gözüme carpmadiPortakalli kereviz harikka oluyor ben de eskiden yemezdm ama bu halni kuzenmde yedim 2 yildir kendimde yapar yerim severek .
Aaa kereviz vazgeçilmezim haftada bir yaparım.Yoğurtlu salatasıda harika oluyor.Brokoli karnabahar salatası yaptığımdan onun yemeğini yapıyorum genelde.Kereviz bulursam alayim burası etcil bir diyor hic gözüme carpmadi
Deneyince yazKurtarici oluyor aynen
Bu hafta bende kmsl nin tavugunu deneyecegim
Alirsan tarif veririm istersen portakal da al amaKereviz bulursam alayim burası etcil bir diyor hic gözüme carpmadi
Bende bir sayfa liste yaptimMaaşlar yataydı şu bütçeyi toplayaydık bir.Alınacakları kafamda oluşturdum.Kuşbas et,kıyma,2 teneke beyaz peynır,kaşar peyniri,3 Kangal sucuk.Bunları hemen almam lazım.Peynir bitti çörek otlu tulumu açtık.
Tavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onuDeneyince yazbebiş toparlasin birdahaki tavuk gününde bende yapacağım.
Geçen 3 mandalina sıktım öylede güzel oldu.Bir gün dinlenince dahada lezzetli oluyorAlirsan tarif veririm istersen portakal da al ama
Yok öyle değilmiş bende ilk kez denicem tavuk filetodan yapılıyor küp küp dograyip bir takım şeylerle marine edilip çöp şişe diziliyor bol yağda kızartılor tadı ve şekli midye tavaya benziyormus onun için adı tavuk midye galiba ama tam tarifi bilmiyorum onuMidye ve tavuk yanyana mı ?
Karnabahari gecenAaa kereviz vazgeçilmezim haftada bir yaparım.Yoğurtlu salatasıda harika oluyor.Brokoli karnabahar salatası yaptığımdan onun yemeğini yapıyorum genelde.
Tarif edin kizlarGeçen 3 mandalina sıktım öylede güzel oldu.Bir gün dinlenince dahada lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?