🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kereviz hic yapmadim
Canim siz hafif besleniyorsunuz aksam tatliyi abartmasan bu beslenme duzeni ile kilo almszsin

Kurtarici oluyor aynen
Bu hafta bende kmsl nin tavugunu deneyecegim
Yapın kızlar tabiki birkaç şişde bana gönderin

Olsun benim ödülüm hepimizinHaftaya cumartesi olmadı pazar pizza günü şimdiden hazırlıklarını yap
Tamamdir dostum
Bende haftaici olabildikce erkenden yeme isini halledip birakiyorum cokta rahat ediyorum 2 haftadir oyleydim en azndan zayiflamam belki ama kilo almayaym cnku yedklermden pek kisamiyorum

Sohbet arkadsinda olunca yuruyus cok zevkli oluyor calisirken is cikislari yururdum bende 1 2 arkadasimla baya 45 50 dk . Cok keyif alirdim
Keske imkanim olsa smdi de yuruyebilsem cok cok ozledim .
İnan ki terapi gibi geliyor temiz hava sohbet bir yandan da yürümenin verdigi mutluluk

Kereviz hic yapmadim
Canim siz hafif besleniyorsunuz aksam tatliyi abartmasan bu beslenme duzeni ile kilo almszsin
Tatlıyı kestim 1 ay daha tatlı yokYeni yıldan sonra ufaktan sütlü tatlılar olur haftada birTatlı yapmıyorum diye eşim öğlen yiyip geliyor kayınvalideyide diyete soktum.Geçen tartıda 900gr bu sefer 500gr verdiÇok ekmek yiyiyordu azalttı tatlıyı kestik.Kaçamak yaptı eşime uyup kola falan içti bak dedim geride kaldın

Kiz seni kiskanip zayıflıyor olmasın benden iyi vermis:)))

Ya bu arada yine hayretler içerisindeyim karşımızda küçük bir aprt.var alt benim katımdaki komşuyla hergun gidip geliyorlar virüsden önce bukadar görüşmezlerdi.Ve alt kat baypass ameliyatlı aynı zamanda şeker hastası,50 yaşında karsidakilerde aynı yaşlarda balkonun camlarını kapatmaya çıkmıştım baktım bu akşam yine karı koca etrafı kolaçan ediyorlar kendi binalarinin dibinde o sırada çöpe birisi geldi hemen saklandilar bende merak ettim karanlıkta izledim niye böyle davranıyorlar diye meğerse bizim apartmana oturmaya geliyorlar mis yasak varya hem korkuyorlar gören olur şikayet falan olur diye hemde ısrarla hala gelip gitmeye devam ediyorlar.
Cook uzun yazdım işin özü virüs falan bitmez böyle.ustelik bizim aprt.vaka var biz bile kendi evimize girip çıkarken resmen nefesimizi tuyuyoruz.

Bende bir sayfa liste yaptim
Kusbasi ,kiyma, tavuk ,balik ,5 lt sivi yag, 5 kg seker ,20 kilo sut ,10 kg un, ceviz bunlar hep buyuk kalemler daha bircok sey

Midye ve tavuk yanyana mı ?
Yok öyle değilmiş bende ilk kez denicem tavuk filetodan yapılıyor küp küp dograyip bir takım şeylerle marine edilip çöp şişe diziliyor bol yağda kızartılor tadı ve şekli midye tavaya benziyormus onun için adı tavuk midye galiba ama tam tarifi bilmiyorum onu Kmsl Hnd biliyor ondan duymustum bende o hep yapıyor bildiğim kadarıyla

Aaa kereviz vazgeçilmezim haftada bir yaparım.Yoğurtlu salatasıda harika oluyor.Brokoli karnabahar salatası yaptığımdan onun yemeğini yapıyorum genelde.
Karnabahari gecen
1 yunurta 1 br sut 1 br un tuz ve baharat karisimina bulayıp kızarttim super oldu onden hasladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…