🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar cokkk yorgunum görevde canım çıktı.Öğlen yemek yeme fırsatıda olmadı halsizleştim iyice.Ispanak vardı bugün menüde yeni pişirdi kayınvalide ama canım balık istedi Carrefour’da balık gördüm levrek aldım şalgam suyu maya kabartma tozu çubuk kraker aldım 108tl ödedim.Duş aldım balıkları fırına attım.Bol salata yapıyoruz yemekten sonra cay eşliğinde kurabiye yer yayılırım

Selam dostlar
Bizimde menü fırında balık corba salata oldu

Balık,2 pk süt,kalem,ekmek 70 tl harcandı

Esimle yürüdük evde beraber cıkamıyorduk cocuklardan dolayi

Dizi var ama kv dizisi varburda izleyemem gibi

14 şubata kadar burdayız bir aksilik olmazsa

Selam kızlar bir türlü fırsat bulup yazamadım kahvaltıdan sonra küçüğümü kayınvalideme bıraktık büyük kızımla anne kız günü yaptık awm ye gittik
Gelelim harcamaya

büyük kızıma 2 sweat 4 çorap. 200 tl
Küçük kızıma oyun çadırı. 80 tl
Yemek yedik kahve içtik 60+45 tl
Saklama kabı aldım. 35 tl
Otobüs parası. 16 tl
Telefona kontür. 35 tl
El kremi ve şampuan. 50 tl

ayyyy ne kadar gitti şimdi hesapladım 520 tl gitti

235 elektrik
30 tl su
50 tl kızımın telefonu. 305 de burası

çok harcamalı bir gün oldu

Annemlerde bal aldık 100 TL dedi eşim ama kantinde eski fiyattan alınmış 1 tane kalmış ondan almış 82 TL tutmuş iyi oldu PTT ye verecekti yiyecek var geç gider diye yurtiçine vermiş 30 o tuttu dedi kitap almış 5 geçeni kitap seti 35 miş 40 toplamda 152 TL hepsini karttan almış bu ay çok kötü durum maaşlar yetmicek kartlara yıllık izin aldı 15 gün tazminat kesilecek yakıt bu ay daha çok gelir elektrik çok gelmez umarım

Günaydın kızlar.Bugün çok üzgünüm ablamın arkadaşını kanserden kaybettik üniden mezun olacak bir oğlu ve 11 yaşında bir kızı var çok üzüldüm çok aklıma devamlı evladım geliyor bugün dualarınızda onada yer verin olurmu?Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın

Allah rahmet eylesin canım düşünme öyle şeyler güzel günlerimiz olacak inşallah yavrularımızla sevdiklerimizle

günaydın işe geldim sabah krep yaptım çocuklara ufaklık bişey yemiyor yine canım ona çok sıkılıyor ne yapsamda iştahı açılsa balık yağı içirmeyi bıraktım ondan mı oldu acaba

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun..

Günaydın kızlar

Dün oğlum geldi günü görümcemler ile geçirdik yemek yapmıştım yedik içtik akşam gittiler

Eşimin ameliyat olduğu gün doğum günümdü, görümcemler hediye getirmişler

Bir çift kişilik nevresim takımı
Bir tek kişilik yorgan ( tek kişiliğim yoktu)
Tek kişilik nevresim takımı
Çift kişilik yatak örtüsü
6 lı pasta tabağı

Allah razı olsun gönlümü hoş ettiler

Bugün kahvaltı yaptık ortalığı bir toparladım hemen dün gelen hediyeleri makineye attım sırayla kısa programda yıkanıyorlar

Eşim bugün biraz daha iyi,uzanıyor oğlanla oynuyorlar şuan.

Dünden yemeklerimiz var belki ek olarak ufak bişeyler yaparım yeriz

Hava çok soğuk kar soğuğu tam. Ama kar yok

Biraz ısınırsa oğlanı dışarı çıkartırım dolaştırırım biraz

Herkese mutlu günler diliyorum

Gūnaydin kïzlar
Gūne bembeyaz uyandık❄❄❄
Çok güzel zeynomm
Şişşitttttt diyet nasıl bakalım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun
Zeryam nice mutlu yıllara rabbim eşinle işenle yavrunla mutlu mesut eder

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara hediyelerinide güzel günlerde kullan

Allah rahmet eylesin canım. Her ölüm üzücüdur ama arkasında yavru bırakanlar beni kahrediyor. Yolu bahtı açık olsun yavrusunun

okyonus başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun kötü düşünme canım bazı şeyler bizim elimizde olmuyor ne yazıldıysa yaşıyoruz

zerya271210 dogumgünün kutlu olsun canım görümcenleri takdir ettim ne guzel düşünmüsler benim görümcem yok olmadığına seviniyorum ama seninkinden keşke bir tane de bende olsaymış

Kmsl Hnd canımmm
Kilo almış gibi degilim vermiş gibi de degilim yürüyoruz hergun bugunde cıkalım diyor eşim

Cedric1003 yoksun bugün nasılsıniz canım

Penguen hava nasıl oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…