Allah rahmet eylesin canım düşünme öyle şeyler güzel günlerimiz olacak inşallah yavrularımızla sevdiklerimizleGünaydın kızlar.Bugün çok üzgünüm ablamın arkadaşını kanserden kaybettik üniden mezun olacak bir oğlu ve 11 yaşında bir kızı var çok üzüldüm çok aklıma devamlı evladım geliyor bugün dualarınızda onada yer verin olurmu?Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun..Günaydın kızlar.Bugün çok üzgünüm ablamın arkadaşını kanserden kaybettik üniden mezun olacak bir oğlu ve 11 yaşında bir kızı var çok üzüldüm çok aklıma devamlı evladım geliyor bugün dualarınızda onada yer verin olurmu?Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın
Çok güzel zeynommGūnaydin kïzlar
Gūne bembeyaz uyandık❄❄❄
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunGünaydın kızlar.Bugün çok üzgünüm ablamın arkadaşını kanserden kaybettik üniden mezun olacak bir oğlu ve 11 yaşında bir kızı var çok üzüldüm çok aklıma devamlı evladım geliyor bugün dualarınızda onada yer verin olurmu?Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın
Zeryam nice mutlu yıllara rabbim eşinle işenle yavrunla mutlu mesut ederGünaydın kızlar
Dün oğlum geldigünü görümcemler ile geçirdik yemek yapmıştım yedik içtik akşam gittiler
Eşimin ameliyat olduğu gün doğum günümdü, görümcemler hediye getirmişler
Bir çift kişilik nevresim takımı
Bir tek kişilik yorgan ( tek kişiliğim yoktu)
Tek kişilik nevresim takımı
Çift kişilik yatak örtüsü
6 lı pasta tabağı
Allah razı olsun gönlümü hoş ettiler
Bugün kahvaltı yaptık ortalığı bir toparladım hemen dün gelen hediyeleri makineye attım sırayla kısa programda yıkanıyorlar
Eşim bugün biraz daha iyi,uzanıyor oğlanla oynuyorlar şuan.
Dünden yemeklerimiz var belki ek olarak ufak bişeyler yaparım yeriz
Hava çok soğuk kar soğuğu tam. Ama kar yok
Biraz ısınırsa oğlanı dışarı çıkartırım dolaştırırım biraz
Herkese mutlu günler diliyorum
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara hediyelerinide güzel günlerde kullanGünaydın kızlar
Dün oğlum geldigünü görümcemler ile geçirdik yemek yapmıştım yedik içtik akşam gittiler
Eşimin ameliyat olduğu gün doğum günümdü, görümcemler hediye getirmişler
Bir çift kişilik nevresim takımı
Bir tek kişilik yorgan ( tek kişiliğim yoktu)
Tek kişilik nevresim takımı
Çift kişilik yatak örtüsü
6 lı pasta tabağı
Allah razı olsun gönlümü hoş ettiler
Bugün kahvaltı yaptık ortalığı bir toparladım hemen dün gelen hediyeleri makineye attım sırayla kısa programda yıkanıyorlar
Eşim bugün biraz daha iyi,uzanıyor oğlanla oynuyorlar şuan.
Dünden yemeklerimiz var belki ek olarak ufak bişeyler yaparım yeriz
Hava çok soğuk kar soğuğu tam. Ama kar yok
Biraz ısınırsa oğlanı dışarı çıkartırım dolaştırırım biraz
Herkese mutlu günler diliyorum
Günaydın kızlar.Bugün çok üzgünüm ablamın arkadaşını kanserden kaybettik üniden mezun olacak bir oğlu ve 11 yaşında bir kızı var çok üzüldüm çok aklıma devamlı evladım geliyor bugün dualarınızda onada yer verin olurmu?Mekanın cennet olsun koca yürekli kadın
Evet canım klimamız bozuldu ev buz gibi oluyor burası sobalı sıcacıkkkPenguen sağol canım
zerya271210 sağolasın Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.Bu arada doğum günün kutlu olsun hersey gönlünce olsun
Kmsl Hnd sağol canım Kayınvalidedemisin sen?Kızçelerin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?