Cedric1003 iyi tatiller canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimin arkadaşıda 80 bin tl lik almış , şanslıymış parası 100 bin tl yi geçmiş :) bende denemk istiyordum ama düştü eşime diyorum ki 100tl koyayım 10 sene snra milyarder yapar belki beniİstediğin kadar alabiliyorsun ben bu kârı 50 bin tl ‘lik bitcoin alarak elde ettim
Öyle çok paralar dönüyor ki 150 bitcoin alıp satanlar var
1 bitcoin : 270 bin tl şu sıralar
Kahvaltı yaptık mutfağı topladım çay keyfi yapıyorum ( çocukla ne kadar olursa )
Birazdan kalkarım
Yataklar toplanacak, Çamaşır yıkayacağım
Lazanya için hazırlık yapacağım iç harcını vs
Evi de temizlemem lazım bakalım kısmet
Ben de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)eşimin arkadaşıda 80 bin tl lik almış , şanslıymış parası 100 bin tl yi geçmiş :) bende denemk istiyordum ama düştü eşime diyorum ki 100tl koyayım 10 sene snra milyarder yapar belki beni
Teşekkür ederimKolay gelsin bende çok severim lazanya ama eşim sevmiyor
Ben de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)
Her borsa gibi bu da bir risk, düşük miktar alıp uzun vadeli düşünmek lazım
Teşekkür ederim
Benim eşim de makarna türevi yemekleri hiç sevmez ama lazanyayı seviyor içinde kıyma olduğu için. Biraz etçil bir bünye kendisi
Cok mutlular yavrucuklarımBenim eşimde her türlü makarnayı yer
Bol bol hasret giderin canım benim kızlar mutlu oldu mu
Günaydın şekerim.Güzel bir tatil olsun inş bol bol dinlen kızları annene bırak keyif yap
Cok sağolun güzellerCedric1003 iyi tatiller canım
borsa da hiç olmazsa geçmiş çizelgesine göre bi fikir sahibi olabiliyorsun. Bitcoin in biliyorsun öle bir şansı yok , şansa biraz kumar gibi... Bir ara ben taktım baya takip ettim ama yok sayabileceğim bi param olmadığı için cesaret edemedm ama hala takipteymmBen de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)
Her borsa gibi bu da bir risk, düşük miktar alıp uzun vadeli düşünmek lazım
Altın bilezik hassas noktamBugün birikimim Kmsl Hnd
43 adet cny
20 gr gümüş
2 gr altın
Pırlanta bi bilekliğim var bozdurup işçiliksiz bilezik almayı düşünüyorum halen 1 tane var 2200 tl almıştım 10 gr spor çokta şık şimdi 4200 olmuş.