• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İstediğin kadar alabiliyorsun ben bu kârı 50 bin tl ‘lik bitcoin alarak elde ettim

Öyle çok paralar dönüyor ki 150 bitcoin alıp satanlar var

1 bitcoin : 270 bin tl şu sıralar
eşimin arkadaşıda 80 bin tl lik almış , şanslıymış parası 100 bin tl yi geçmiş :) bende denemk istiyordum ama düştü :D eşime diyorum ki 100tl koyayım 10 sene snra milyarder yapar belki beni :D

eşimin arkadaşıda 80 bin tl lik almış , şanslıymış parası 100 bin tl yi geçmiş :) bende denemk istiyordum ama düştü :D eşime diyorum ki 100tl koyayım 10 sene snra milyarder yapar belki beni :D
Ben de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)

Her borsa gibi bu da bir risk, düşük miktar alıp uzun vadeli düşünmek lazım

Ben de düşük bir miktar hep bırakıyorum 100-150 tl ‘lik gibi. Her ay 100 tl gibi bir miktar ekleyerek bırakmayı düşünüyorum ilerde çocuğumun kullanması için :)

Bence hisse senedi al, benim Mayıs ayında alıp unuttuğum hisse 13 tl den 1000 tl çıktı sattım :) çocuğum için de başlıyorum hisse almaya BİST30 hisselerinden alabilirsin.

Teşekkür ederim 🤗

Benim eşim de makarna türevi yemekleri hiç sevmez ama lazanyayı seviyor içinde kıyma olduğu için. Biraz etçil bir bünye kendisi 😅

Bizim ki makarna delisi aslında bi sevmediği lazanya 😂 bende salçalı makarna hiç sevmem yapmam. Ben et yemeyeyim doymadım diyorum 😂 bi kere detoks yaptım ağlıyordum açlıktan doluydu da liste ama et yok doymuyorum diye 😂😂

borsa da hiç olmazsa geçmiş çizelgesine göre bi fikir sahibi olabiliyorsun. Bitcoin in biliyorsun öle bir şansı yok , şansa biraz kumar gibi... Bir ara ben taktım baya takip ettim ama yok sayabileceğim bi param olmadığı için cesaret edemedm :D ama hala takipteymm

Slm dostlar
Bilemediniz kar keyfi yaptık sabah güne bembeyaz uyandık :21:cocuklarla 2 saat karda debelendik:KK73::KK73::KK73:

Cok eğlendiler bütün site asağıdaydı sakin yerlerde oynadık

Eşimi sigortacı aradı
1230 kasko
380 vergi ödemeye gitti
250 tl de yönetime ödeyecek ısınma bedeli ve aidat

Aksama makarna salata yapacagım pırasa ve lahmacun da var yeter

Çocuk odası ve mutfağı süpürdüm.Damla çikolatalı cevizli kurabiye yaptım.Et sote mercimek çorbası nohut yemeği evde brokoli haşladım.Nohut ve mercimek çorbası yarın için dolaba atacağım yarin mesaideyim.Brokolide kalır yarına.Şimdi kahvemi yapacağım biraz dinlenmek istiyorum sabah kalktığımdan beri mutfaktayım:oha:

Back