Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizmayin da kendiniz bakmayiz derken siz nden baktiriyosunuz zorunluluktur muhtemelen ama evlatlarnizda o zornlulukta kalabilir oda var
Evet askeri personel
Bana bakarız bakarız dediler onlara güvenip tabikide doğurmadım ama 4yıl düşünmedik bebek özellikle kayınvalide yapın yapın baskı yapıyordu.Ben baştan söylerim
Ya iste aynen anlattigin dusuncelere sahibim yasayan orneklerni de gordum dedgm gbi o yuzden cok sukur isten ciktim ha belki her kiyafetin ayakkabinin en ennn iyisini alamadim ama sonucta kendi imkanlarimca en iyisini aldim yedirdim oynadim gezdim dolastim onunla buyudum . Cidden cok sukurler ediyorum . Isten ciktim diye ac acikta da kalmadik yani esimden de Allah razi olsun maasinin yetmedgi yerde ek islere gitti . Hatta artk skldm evde kizmda buyudu krese baslasin bende ise diyorum esim pek orali degil ama bakalm nasip kismet pandemi bitmeden kmse onunu goremiyor
Tavuklu hiç denemedim canım bir gün ben de deneyeyimOfffff bayılırım lazanyaya afiyet olsun ben Tavuklu sunu da yapıyorum enfes olıyor
Sagol ellerine saglik ekmegimiz ayni kofteyi ben bildgm kofte yapiyorum ama bu sekilde de deneyebilirim daha hamburger kofte tadi olsn .
Aciktim
Oralara birakacak kadar paramiz kalmiyor canim bizim isletecek kadar yani . Ama Allah bugunumuzu aratmasin cok sukur bir eksigmz yok istdgmizi aliyoruz az cok . Dedgn gbi insallah cok anilarimiz oldu kizimla oda hep bugunlerimizi hatirlar o benim herseyim ..Bakamayacakları çocuklar yapmasınlar Canım ben öyle diyorum kv diyor ki dünür biz niye bakıyoruz bu çocuğa çalışmasın manyak gelin şimdi hangi çizgi filmi izliyordu şımarık ay ne fena kaynana olacağım ben
Benim eşim de polis hatta hepsini kazanmış hava, deniz, polis :) polisliği seçmiş. Neden girdin diyorum sınava ne bileyim öğretmen gir dedi girdim diyor puanı da o kadar yüksekmiş ki
Eşimin abilerinin çocuğu olmuyordu ben ondan kırmak istemedim bir de belki bizim de olmaz söylemeden tedaviye başlarız demiştik ama diyorum ben keyifciyim kesin halen çocuk yapmamış olurdum iyi ki de olmuş :)
Çocuklar maneviyatı hatırlıyor kıyafeti değil en iyisini yapıyorsun. Marka ayakkabı da, diğer ayakkabı da aynı amaca hizmet ediyor sonuçta ama anneliğin yerini bi şey dolduramıyor. Çalışsan da büyük fark olmazdı Canım zaman öyle bi zaman. Sadece yediğin şeyler ufacık değişiyor o kadar. Anca markete, faturalara çalışıyoruz. Sen de borsa öğren iş yerine benim gibi onu yaparsın :)
Yiyecekmisin peki kendime yandas ariyorm ay bu saatte bisey yemem ama cok yemek konustukDöner kesiyorum bende eşime biraz yesem mi diyorum yemek yemek konuştuk
Yiyecekmisin peki kendime yandas ariyorm ay bu saatte bisey yemem ama cok yemek konustuk
Deneyecegm insallah cc aldim tarifinicnm sagolasin . Mantari sevmiyorum karamelize sogani da sevmiyorum hamburgerde et ve peynir olsn en muhimi bunLr bana kizim peynir yemez domates tursu oh mis cok acktm cokk
Hamileyken bende hayatmda ilk kez gece yemelermi vicdan yapmadan dusunmeden yerdim guzeldi tadini cikar . Bende 1 topkek yedm valla acyp aclik hissettim yedim gittiValla yiyorum hamileliğin bana vermiş olduğu serbestlikle ve hayatımda ilk kez pişman olmadan yiyorum bunu kullanmalıydım
O zaman bim ve filede peynir var hamburger için o güzel olur :) turşu bende çok seviyorum hepsinde. Döneri de dene efsane oluyor pilav üstü döner yaparsın, ya da akşam yemeğinde döner partisi :)
Oralara birakacak kadar paramiz kalmiyor canim bizim isletecek kadar yani . Ama Allah bugunumuzu aratmasin cok sukur bir eksigmz yok istdgmizi aliyoruz az cok . Dedgn gbi insallah cok anilarimiz oldu kizimla oda hep bugunlerimizi hatirlar o benim herseyim ..
Ama gelin adaylari konusunda dikkatli olurmusun sekerim lutfen ne o simarik filann aaa bana dunur adayi olabilirsin
Amiiin canimm aminnnÇocuğuna hesap aç işbankasından her ay 50-100 tl at hesabına ve garanti hisselerden al BİST30 18 yaşına geldiğinde çok büyük paraları olabilir. Öyle evlat herşeyden önce geliyor, asıl yanında olunca onun için en iyisini yapmış ve fedakarlıkta bulunmuş oluyorsun.
Ay doğru dedin belki dünür olacağız :) Canım dünürüm hiç öyle der miyim
İşin şakası bi yana kız olsun istedik erkek oldu bende dedim ki evlenirler 2 de kızımız olur iyi insanlar çıkarsın rabbim evlatlarımızın karşısı a
Hamileyken bende hayatmda ilk kez gece yemelermi vicdan yapmadan dusunmeden yerdim guzeldi tadini cikar . Bende 1 topkek yedm valla acyp aclik hissettim yedim gitti
Doneride yaz bari sana zahmet sen beni yoldan cikardin dostum ya
Amiiin canimm aminnn
Kizim icin ufak birseyler yapiyorm elmden geldgnce evimiz kredi 3 sene dha odeyecegiz smdilik baska birikim zorunda zoru olur bizm icin sagolasin yinede bigun parayi buulursam seni bulurum olurmu
Canim ben gidip yatayimm midemde isler sarpa sarmadan cok tesekkur ederim bunuda alldim masallah herseyi evde yapiyorsun harika . Hayirli geceler gorusuruz sohbetine doyamadim uykum geldi kizimda uyudu coktan bende yatayim .Tamam günahı bana afiyet olsun. Aynen ya ilk oğlumda böyle değildim, artık bu son hamilelik diyoruz nasip o nedenle keyfini çıkarayım
Tabi ki Canım artık ben göz kararı koymaya başladım.
1 kg tavuk fleto
1 kg kemiksiz but normalde ama o çok pahalıya geliyor ben 1 kg kemikli pirzola ile yapıyorum
1 soğan rendeleyip sadece suyunu kullanıyorum suyunun içine 2-3 yk zeytinyağı, hem süt hem yoğurtla yaptım süt daha iyi oldu gibi 5-6 yk süt, 1 yk kekik, 1 tk karabiber, acı seviyorsanız pul biber, 1 tk salça, 2 yk ketçap bunu da yeni koymaya başladım daha güzel oldu salça daha yoğun tat oluyor, 1 tk tuz, salçayı iyice eriyene kadar karıştırıyorum ve tam karışmış bi sıvı elde ediyorum sonra içine tavukları koyup iyice sosa buluyorum.
Akşamdan yapıp ertesi gün akşam üzerine kadar bekletip yağlı kağıda fleto diziyorum üstüne pirzola üstüne fleto sonra kağıdı sarıyorum (iki adet rulo yapabilirsin daha kolay olur) rulo yapıyorum kulaklarını büküyorum hop buzluğa donunca çıkarıp kesiyorsun biraz tereyağı ile pişir evi nasıl bi döner kokusu saracak mis :)
Canim ben gidip yatayimm midemde isler sarpa sarmadan cok tesekkur ederim bunuda alldim masallah herseyi evde yapiyorsun harika . Hayirli geceler gorusuruz sohbetine doyamadim uykum geldi kizimda uyudu coktan bende yatayim .
Cedric1003 canım vardınız mı ailenin yanına
Canimmmm kocaman kalpler sanaCedric1003 ilk günden unuttun beni
Benim eşimde her türlü makarnayı yerYogurtlu makarna yedik bizde bu aksam 1 tabakla kendmi zor tuttum esim makarnanin her turlusunu cok sever biz ailecek makarnaseveriz gerci ben yemeyeye calisiyorm ama olmuyor
Bol bol hasret giderin canım benim kızlar mutlu oldu muCanimmmm kocaman kalpler sana
gece geldik yorucu bir yolculuktu benimkiler durmadı falan bide uçağa binmek için bile 2.5 saat yol gidiyoruz düşün artık 10 saat yollarda geçti .
gecmisi okuyamadım herkese günaydın kızlar
Günaydın şekerim.Güzel bir tatil olsun inş bol bol dinlen kızları annene bırak keyif yapCanimmmm kocaman kalpler sana
gece geldik yorucu bir yolculuktu benimkiler durmadı falan bide uçağa binmek için bile 2.5 saat yol gidiyoruz düşün artık 10 saat yollarda geçti .
gecmisi okuyamadım herkese günaydın kızlar