• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Altın bilezik hassas noktam🤩

Bende hiç altın takmayı sevmem ama artık seveceğim diyorum 😂😂 ama aldığım bilezik hiç kendini gösteren bilezik değil ve spor duruyor her kıyafetle tak çok şık hem de işçiliksiz 1 tane daha almak istiyorum yalnız kalmasın yazık :)

Slm dostlar
Bilemediniz kar keyfi yaptık sabah güne bembeyaz uyandık :21:cocuklarla 2 saat karda debelendik:KK73::KK73::KK73:

Cok eğlendiler bütün site asağıdaydı sakin yerlerde oynadık

Eşimi sigortacı aradı
1230 kasko
380 vergi ödemeye gitti
250 tl de yönetime ödeyecek ısınma bedeli ve aidat

Aksama makarna salata yapacagım pırasa ve lahmacun da var yeter

Oğlumda ucundan gördü karı hayal kuruyordu ama oynayamadı hani yağmıyor kar diyor :) kar botumu giysem kar yağar mı diyor 😂

Senin de bugün masraflı geçmiş.

Afiyet olsun 🌸

Çocuk odası ve mutfağı süpürdüm.Damla çikolatalı cevizli kurabiye yaptım.Et sote mercimek çorbası nohut yemeği evde brokoli haşladım.Nohut ve mercimek çorbası yarın için dolaba atacağım yarin mesaideyim.Brokolide kalır yarına.Şimdi kahvemi yapacağım biraz dinlenmek istiyorum sabah kalktığımdan beri mutfaktayım:oha:

Bende bi şey yapmadım daha borsaya bakıyorum oturduğum yerden 😂 birazdan odayı toparlayıp yemeğe geçerim. Eşimin gelmesine var bugün gündüz gitti o evdeyken hiç iş yapmam o yokken ayarlarım her şeyi.

Bende kahvemi yemek piştikten sonra yaparım artık afiyet olsun ❤️

Bende akşama Karnıyarık yapacağım yanına pilav yapacaktım ama dün eşim kısır istedi hem pilav sonra kısır çok olmaz sanki diyorum ama olmadı az pilav az da kısır yapayım bari.

Bugün harcama yapmayacağım bi ekmek yok sanırım. Çok çeşit çeşit yemek yiyemiyoruz biz ekonomi açısından işime geliyor 😂 Karnıyarık yanına ya salata, ya pilav, ya cacık yapabilirim hem salata, hem pilav, hem ana yemek yenmiyor mesela. Hatta pilav olunca bazen ana yemek bile kalıyor ya da tam tersi

Bende hiç altın takmayı sevmem ama artık seveceğim diyorum 😂😂 ama aldığım bilezik hiç kendini gösteren bilezik değil ve spor duruyor her kıyafetle tak çok şık hem de işçiliksiz 1 tane daha almak istiyorum yalnız kalmasın yazık :)

Oğlumda ucundan gördü karı hayal kuruyordu ama oynayamadı hani yağmıyor kar diyor :) kar botumu giysem kar yağar mı diyor 😂

Senin de bugün masraflı geçmiş.

Afiyet olsun 🌸

Bende bi şey yapmadım daha borsaya bakıyorum oturduğum yerden 😂 birazdan odayı toparlayıp yemeğe geçerim. Eşimin gelmesine var bugün gündüz gitti o evdeyken hiç iş yapmam o yokken ayarlarım her şeyi.

Bende kahvemi yemek piştikten sonra yaparım artık afiyet olsun ❤️
Teşekkür ederim canım hoşgeldin aramıza :21:

Bugün birikimim Kmsl Hnd Kmsl Hnd
43 adet cny
20 gr gümüş
2 gr altın

Pırlanta bi bilekliğim var bozdurup işçiliksiz bilezik almayı düşünüyorum halen 😂 1 tane var 2200 tl almıştım 10 gr spor çokta şık şimdi 4200 olmuş.
Bereketli olsun canım bi aylık birikim mi eğer değilse tamamını yapınca bildirir misin aylık listeye öyle ekleyeyim❤️❤️

Evde süt az kalmıştı eşimi gönderdim

Tabi ki sütle beraber bir sürü gereksiz şey almış 😂

Ne kadar harcadı tam bilemiyorum 50 tl civarı harcamıştır

Lazanya pişiyor fırında 😋 bugün erken yeriz yemeğimizi

Afiyet olsun 😋 eşler de çocuk gibi valla markete yollamaya gelmiyor bizimki de aynı 😂

Back