• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Canım ben de çok bilmiyorum bizde eşim takip ediyor bana diyor ki şu fiyata alım emri ver, ben de o fiyata alım koyuyorum alıyor o fiyat gelince otomatik

Veya şu fiyattan sat diyor gene satış emri koyuyorum gibi

Eşim günde 4 saat falan uyuyor gece gündüz hep takipte , ancak böyle kâr ediliyor çünkü

Eteryum ve ona benzer bir sürü şey daha var bunlar alt - coin diye geçiyor

Bitcoinden sonra çıkmış hepsi o yüzden alt coin demişler

Onu da takip ediyor şuan eşim. Eğer uygun miktarda düşerse ondan da almayı düşünüyoruz son zamanlarda o da baya kâr ettirmiş alan insanlara
Evet bende baktım baya güzel getirisi olmuş bende 50 TL bitcoin almıştım 50 eteryum dün gece satış emri verdim 8 TL kar ettim şimdi dahada yükselmiş bitcoin de 46 lira kalmış ondanda zarar ettim. Direnç noktalarını bilmek lazım bende az az denicem bakalım

Kızlar dünden beri paralar uçuyor . 250 benzin
120 yemek
38 lira uçak da içecek aldım kızlara
120 taksi
280 kadayıf 🙄🙄

Kolay gelsin bütçe sarsılmış epey :)

Kızlar bende bu aralar borsa bitcoin arastiriyrum
Penguen Penguen sen nasıl aldın hangi banka aracıligiyla

Bitcoin eşim binance aracılığı işe yapıyor ben de Osmanlı yatırım ile borsa bankalarda da var hesabım ama çok para kesiyorlar

Yemeğimiz yedik sabahtan Kayınvalidem geldi burda kalacak bugün🤗🤗

BiRazdan kızımı uyutur safiyeyi izleriz🤣🤣

Günün harcaması 40 TL market👏👏

Oo hoşgelmiş yakınlar sanırım bizimki epey uzak
Safiye kim :)
İyi 40 tl ile kurtarmışsın geçen üzerimde 70 tl vardı sadece nakit az az aldım kasada kalmayayım diye hesap kartımı unutmuşum :) bir sürü de sebze aldım azıcık tuttu dedim parayla gelmeyeceğim markete 😂

Tamam canım bereketli olsun tekrardan😘

Teşekkürler canım benim bir de borsa olunca asıl ana birikim orası bu yan birikim çıktıkça ayıracağım, hep diyordum ama yapmıyordum.

Menümü netleştirdim :)
Karnıyarık, pilav yaptım
Sonrası için de kısır

Yarın eşim gece gidecek işe geç saat yatarız yeniyor öyle. Evdeki malzemelerle yaptım bu hafta yarın ki harcamalarım hariç para harcamayı düşünmüyorum. Buzlukta mantım ve içli köftem var onlarla bitiririm haftayı diyorum bakalım.

Oo hoşgelmiş yakınlar sanırım bizimki epey uzak
Safiye kim :)
İyi 40 tl ile kurtarmışsın geçen üzerimde 70 tl vardı sadece nakit az az aldım kasada kalmayayım diye hesap kartımı unutmuşum :) bir sürü de sebze aldım azıcık tuttu dedim parayla gelmeyeceğim markete 😂

Teşekkürler canım benim bir de borsa olunca asıl ana birikim orası bu yan birikim çıktıkça ayıracağım, hep diyordum ama yapmıyordum.
Evet canım yakınız bir otobüslük😁😁

Ayy vallahi ne kadar para aldıysak o kadar gidiyor markette🙄🙄

Back