- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markete gidesim yok valla her gittiğimde 100-200 arası çıkıyorum.Bu ay biraz stokluk aldım daha et şeker falan alınacak.Büyük kızım pizza istedi kasar yok diye markete gittim 138 lira harcadım
Bingo sıvı deterjan indirimdeydi sok ta 25 lira ve üzerine 20 liraya denk geliyordu iki tane aldım kokusu guzel özelikle yazın renklilerde kullanıyorum .
Sakladığım yeri gözüm kapalı bulurum kokusundan Çıkarıp sevmek iyi oluyor bankadan alınca tadı olmuyor ama banka güvenlifiziki almam ben saklama derdi sonra unutuyorum sakladığım yeri :)
Sorma her hafta fiyatlar güncelleniyor güncellemese de gramajlar düşüyorMarkete gidesim yok valla her gittiğimde 100-200 arası çıkıyorum.Bu ay biraz stokluk aldım daha et şeker falan alınacak.
Merhaba hoşgeldiniz saglikla büyütün bebeğinizi .Cümlemize hayırlı olsun bereketli olsun inşallah... bende oturayım Bi yere.. Birikim yapmayı sevenlerdenim. Hedefim yok ama karınca kararınca yaparım. 2 aylık bebeğim var ona yapmak istiyorum. Annem çeyrek taktı. Eşimin iş arkadaşları ev sahibimiz ve komşu Bi miktar para verdi birleştirip yarım altın aldım.. Bi çeyreği Bi yarımı var. Allah bereket versin.
Migros’a girdim 5kg şeker yarım kilo kuşbaşı süt tereyağ aldım 75tl üzerine 1kg köfte 16tl miş bide ondan aldım 107tl karta geçtim maaş gelmeden kart yine doluyorFıstık ezmesi aldım 20tlSorma her hafta fiyatlar güncelleniyor güncellemese de gramajlar düşüyor
Fiziki guzel oluyor ama bende artık tekrar mobile döneceğim . Mobilin tek kötü tarafı guzel birsey beğenince bozduruyorum
Önceden al sat yapardım şimdi vergilerden yapılmıyor
Bende dün migrosta teslimat ücreti yok diye iki tane aldım . 29 lira fiskobirigin TSİ cok güzeMigros’a girdim 5kg şeker yarım kilo kuşbaşı süt tereyağ aldım 75tl üzerine 1kg köfte 16tl miş bide ondan aldım 107tl karta geçtim maaş gelmeden kart yine doluyorFıstık ezmesi aldım 20tl
Hoşbuldum teşekkür ederim sağolun. Evet normal zaman değil inş döneriz eski günlere.. Bereketli olsun paranızMerhaba hoşgeldiniz saglikla büyütün bebeğinizi .
Okula gidip gedim normal zaman olsaydi disarda kahve içerdik biseyler yerdik bende hemen birer dolar euro sterlin aldım
Bereketli olsun birikimlerin hoşgeldinizCümlemize hayırlı olsun bereketli olsun inşallah... bende oturayım Bi yere.. Birikim yapmayı sevenlerdenim. Hedefim yok ama karınca kararınca yaparım. 2 aylık bebeğim var ona yapmak istiyorum. Annem çeyrek taktı. Eşimin iş arkadaşları ev sahibimiz ve komşu Bi miktar para verdi birleştirip yarım altın aldım.. Bi çeyreği Bi yarımı var. Allah bereket versin.
Ben pirinç pilavı neredeyse hiç yapmıyorum artıkYapma pilav boşver ben bayadır yapmıyorum eksikliğinide hissetmiyorum gerçi geçen gün sütlaç yaptım ama o sayılmaz
Sen yine iyi almışsın benim 530dan 2 gr almıslıgım varKalanları 460-466 bandında aldımBen altından çok zarar ettim
475 den aldığım 50 gr altın var banka hesabımda
Pusuda bekliyorum yükselsin de satayım diye
( uzun vade birikim için değil kısa vadeli kâr etmek için almıştım )
Hoşgeldiniz birikimleriniz bereketli olsunCümlemize hayırlı olsun bereketli olsun inşallah... bende oturayım Bi yere.. Birikim yapmayı sevenlerdenim. Hedefim yok ama karınca kararınca yaparım. 2 aylık bebeğim var ona yapmak istiyorum. Annem çeyrek taktı. Eşimin iş arkadaşları ev sahibimiz ve komşu Bi miktar para verdi birleştirip yarım altın aldım.. Bi çeyreği Bi yarımı var. Allah bereket versin.
Kız sen diyeti iyice bıraktınÇok güzel koktu camii önünden geçerken lokma tatlısı aldım dağıtıyorlardı 3 halka yedim aş eriyor gibiDağıtandan Allah razı olsun