• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Büyük kızım pizza istedi kasar yok diye markete gittim 138 lira harcadım 🙄
Bingo sıvı deterjan indirimdeydi sok ta 25 lira ve üzerine 20 liraya denk geliyordu iki tane aldım kokusu guzel özelikle yazın renklilerde kullanıyorum .
Markete gidesim yok valla her gittiğimde 100-200 arası çıkıyorum.Bu ay biraz stokluk aldım daha et şeker falan alınacak.

Markete gidesim yok valla her gittiğimde 100-200 arası çıkıyorum.Bu ay biraz stokluk aldım daha et şeker falan alınacak.
Sorma her hafta fiyatlar güncelleniyor güncellemese de gramajlar düşüyor 😥😥
Fiziki guzel oluyor ama bende artık tekrar mobile döneceğim . Mobilin tek kötü tarafı guzel birsey beğenince bozduruyorum 😂🙄
Önceden al sat yapardım şimdi vergilerden yapılmıyor

Cümlemize hayırlı olsun 🥰bereketli olsun inşallah... bende oturayım Bi yere.. Birikim yapmayı sevenlerdenim. Hedefim yok ama karınca kararınca yaparım. 2 aylık bebeğim var ona yapmak istiyorum. Annem çeyrek taktı. Eşimin iş arkadaşları ev sahibimiz ve komşu Bi miktar para verdi birleştirip yarım altın aldım.. Bi çeyreği Bi yarımı var. Allah bereket versin.

Cümlemize hayırlı olsun 🥰bereketli olsun inşallah... bende oturayım Bi yere.. Birikim yapmayı sevenlerdenim. Hedefim yok ama karınca kararınca yaparım. 2 aylık bebeğim var ona yapmak istiyorum. Annem çeyrek taktı. Eşimin iş arkadaşları ev sahibimiz ve komşu Bi miktar para verdi birleştirip yarım altın aldım.. Bi çeyreği Bi yarımı var. Allah bereket versin.
Merhaba hoşgeldiniz saglikla büyütün bebeğinizi .
Okula gidip gedim normal zaman olsaydi disarda kahve içerdik biseyler yerdik bende hemen birer dolar euro sterlin aldım 😂😂

Sorma her hafta fiyatlar güncelleniyor güncellemese de gramajlar düşüyor 😥😥
Fiziki guzel oluyor ama bende artık tekrar mobile döneceğim . Mobilin tek kötü tarafı guzel birsey beğenince bozduruyorum 😂🙄
Önceden al sat yapardım şimdi vergilerden yapılmıyor
Migros’a girdim 5kg şeker yarım kilo kuşbaşı süt tereyağ aldım 75tl üzerine 1kg köfte 16tl miş bide ondan aldım 107tl karta geçtim maaş gelmeden kart yine doluyor😕Fıstık ezmesi aldım 20tl

Migros’a girdim 5kg şeker yarım kilo kuşbaşı süt tereyağ aldım 75tl üzerine 1kg köfte 16tl miş bide ondan aldım 107tl karta geçtim maaş gelmeden kart yine doluyor😕Fıstık ezmesi aldım 20tl
Bende dün migrosta teslimat ücreti yok diye iki tane aldım . 29 lira fiskobirigin TSİ cok güze 🥳🥳
Bende alışverişimi migrostan yapıyorum çeşit cok kaliteli ürünler var . İndirimleri takip etmeye çalışıyorum . Hele sizin oradakilerde daha cok şey var buradaki küçük

Merhaba hoşgeldiniz saglikla büyütün bebeğinizi .
Okula gidip gedim normal zaman olsaydi disarda kahve içerdik biseyler yerdik bende hemen birer dolar euro sterlin aldım 😂😂
Hoşbuldum teşekkür ederim sağolun. Evet normal zaman değil inş döneriz eski günlere.. Bereketli olsun paranız 💵 🤗

Bereketli olsun birikimlerin hoşgeldiniz☺️

Yapma pilav boşver ben bayadır yapmıyorum eksikliğinide hissetmiyorum gerçi geçen gün sütlaç yaptım ama o sayılmaz😂
Ben pirinç pilavı neredeyse hiç yapmıyorum artık

Tereyağlı bulgur pilavı yapıyorum gayet de lezzetli oluyor

Çok az yiyorum eşim ve oğlum yiyor

Ama sütlaç ben de yapıyorum sütlaca dayanamam asla 😅

Kızlar ayçiçek yağına yüzde 20 zam bekleniyormuş 🙄🙄

Ben altından çok zarar ettim

475 den aldığım 50 gr altın var banka hesabımda

Pusuda bekliyorum yükselsin de satayım diye 😂

( uzun vade birikim için değil kısa vadeli kâr etmek için almıştım )
Sen yine iyi almışsın benim 530dan 2 gr almıslıgım var😂Kalanları 460-466 bandında aldım😂

Hoşgeldiniz birikimleriniz bereketli olsun🤩🤩
Çok güzel koktu camii önünden geçerken lokma tatlısı aldım dağıtıyorlardı 3 halka yedim aş eriyor gibi😁Dağıtandan Allah razı olsun🤲
Kız sen diyeti iyice bıraktın🤣🤣🤣

Back