- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
Bereketli olsun birikimin canımBu ayın birikimi 200$ ve 1 gr online bankaciliktan altin oldu. Hepimizin birikimleri cok olsun, Maaslar bol bereketli olsun insallah.
bereketli olsun canımBu ayın birikimi 200$ ve 1 gr online bankaciliktan altin oldu. Hepimizin birikimleri cok olsun, Maaslar bol bereketli olsun insallah.
Bereketli olsun canımBu ayın birikimi 200$ ve 1 gr online bankaciliktan altin oldu. Hepimizin birikimleri cok olsun, Maaslar bol bereketli olsun insallah.
Ben almıştım ama hap kurtarmadı beni iğne yazmıştı dr iğne kullanmıştım geçmiş olsunAranızda b 12 eksikliği yaşayan ve takviye alan var mı kızlar ?
Annem canım her ay iğne vuruluyor . Zeyonun dediği gibi hap yetmediAranızda b 12 eksikliği yaşayan ve takviye alan var mı kızlar ?
biraz artış olur bence maaş günü olduğu için 21 ocakta ne var bilmiyorum ama önemli yazmışlar ekonomi sayfalarında yorum yapanlarAltın 436tl olmuş bakalım yarına kadar ne olacak.
Ne var 21 inde acaba?Sen ne alacaksın?biraz artış olur bence maaş günü olduğu için 21 ocakta ne var bilmiyorum ama önemli yazmışlar ekonomi sayfalarında yorum yapanlar
Ben almıştım ama hap kurtarmadı beni iğne yazmıştı dr iğne kullanmıştım geçmiş olsun
Annem canım her ay iğne vuruluyor . Zeyonun dediği gibi hap yetmedi
gram alırım birazda dolar akşam hesap kitap yapmam lazımNe var 21 inde acaba?Sen ne alacaksın?
Yapma pilav boşver ben bayadır yapmıyorum eksikliğinide hissetmiyorum gerçi geçen gün sütlaç yaptım ama o sayılmazBezelye yemeğini yaptım yanında da yoğurtlu kereviz yaptım
Pilav yapmayacağım azıcık sağlıklı beslenelim
Bizimde kartlar kesilmiş bende hesap kitap yapacagım.Yarın hemen alacagım.Aslında fiziki altın alasım var ama düşünücemgram alırım birazda dolar akşam hesap kitap yapmam lazım
fiziki almam ben saklama derdi sonra unutuyorum sakladığım yeri :)Bizimde kartlar kesilmiş bende hesap kitap yapacagım.Yarın hemen alacagım.Aslında fiziki altın alasım var ama düşünücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?