Gündüz uyuyormu küçükYıkadım geldim canım kahve istiyor 2 tane içtim ama
Benim kızların saati değişti akşam 11 de zor yatırıyoruz sabah erkenden kalkıyorlar . Önceden de erken kalkarlardı ama erkende yatarlardı .
Beceriklisin masallahBu arada bulaşık makinasını çalıştırdım çamaşır makinası çalıştırdım
Babama yaş pasta yaptım
Lahmacun içi hazırladım
Sabaha işim kalmasın kahvaltıdan sonra gideriz
Bu da pastam
Ay napim kız yapmasam sabaha daha çok iş kalıyorBeceriklisin masallah
Uyuyor cnm ikide yatıyor . Benimkilerde de 8 de kalkıyorlar . Pandemide onların ayarı şaştı . Hayırlısıyla okul açılsa da bir düzene girsek .Gündüz uyuyormu küçük
Benim kız sabah 8 gibi kalktı öğlen 12.30 da yatırdım 2 de kalktı 9 da geri yattı
Olabilir canım çocuklarda sıkılıyorlar inşallah şu virüs biter de rahatlarızUyuyor cnm ikide yatıyor . Benimkilerde de 8 de kalkıyorlar . Pandemide onların ayarı şaştı . Hayırlısıyla okul açılsa da bir düzene girsek .
pastan cok guzel görünüyor afiyet olsun canım
Bende yarın bezelye pirinç pilavı yapacağım
Yarın okula da gideceğim .
inşallah canımGüle güle iyi günlerde kullanın canm yeni yardımcınıziDarısı başıma insallah.
bilezik alıp verseymiş keşke daha iyi olurduSağol canım benim
2 bilezik toplam 35 grm olarak vermiştik canım şimdilik bozdurma gibi bir niyetim yok bakalım kalsın altın çok düşük zaten
Gelmiş ya geriye neyseki sen artık gönlünce biseyler yaparsınSağol canım benim
2 bilezik toplam 35 grm olarak vermiştik canım şimdilik bozdurma gibi bir niyetim yok bakalım kalsın altın çok düşük zaten
Göremeyince merak ettim canmBurdayım canım bugün pek giremedim
Nasılsın kuzucuklar nasıl
İyileşmesine sevindim kuzucugun.Arko hayat kurtarıcıokyonus teyzesi tavsiyen için teşekkür ederiz krem iyi geldi ogluşuma
Mandalina suyu verince bugün yine kızardı yine arko sürmeye başladımboşuna pişik kremlerine yarım milyar (eski para birimimizle tabi ) para dökmüsum .
Sağol canımGöremeyince merak ettim canm
Bugün biraz yorgun ve halsizim temizlikleri n yorgunlukları çıkıyor galibakuzucuklarim iyi çok şükür büyüğümun dersleri küçüğun dişleri derken gün geçiriyoruz bunada şükür senin kuzular nasıllar?tatilde gidiyorsunuz degilmi
Günaydın kızlarGünaydın kızlar hava cok soguk sukur yağmur yağmur yağıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?