Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım gözünüz aydın bereketli olsunKızlar Kaynım bize olan borcu yaptırmışşşşş
Eltim getirecek birazdan 2 tam altın,, 1 çeyrek,,, 1 gram
Sağol canm inşallah teşekkür ederim senide yordum birazGünaydın kızlar
Hayırlı olsun canım insallah hersey guzel olur . Arada tanıyan insanlar var bu cok önemli bir şey . Kalbini ferah tut
Sağol canm inşallahAyy hadi canım hayırlısı bqkalım
İnşallah canm tek isteğim bu zatençok sevindim inşallah iyi biridir kendi evladı gibi sahiplenir bakar
Güle güle iyi günlerde kullanın canm yeni yardımcınıziDarısı başıma insallah.günaydın dün 20 tl ben harcadım eşim çiğköfte aldı 35 tatlı almış o nekadar sormadım akşam roborock 5 max siparişi verdik 4000 tl eşimin kartndan sonradan taksit olur nişallah yoksa çok zorlanırız diğer ay ödenecek eşim belki birikim yaptıgımızdan almamız gerekebilir dedi.sigorta kasko 1800 onu taksit yaptırdık mtv var daha
En sevdiğim bizde dün akşam öyle yaptıkBugün menümüz;
Domates corbası
Portakallı kereviz
Yoğurtlu kabak mezesi
Eve gidince tavuksuyu çorba ve ispanak yapacagım dolaba koyarım bunlarda yarın için.
Cuma günüde mesai çıkışı kek ve kısır yapacagım akşam kek kısır yeriz gün havasında
Hadi gözünüz aydın canm.neden parça parça almiski borcu bu şekilde miydi? direkt külçe şeklinde alsaymis daha iyiydi.enazindan bozdururken parça parça zarar etmezdin.Kızlar Kaynım bize olan borcu yaptırmışşşşş
Eltim getirecek birazdan 2 tam altın,, 1 çeyrek,,, 1 gram
Sağol canım benimÇok sevindim canım gözünüz aydın bereketli olsun
2 bilezik toplam 35 grm olarak vermiştik canım şimdilik bozdurma gibi bir niyetim yok bakalım kalsın altın çok düşük zatenHadi gözünüz aydın canm.neden parça parça almiski borcu bu şekilde miydi? direkt külçe şeklinde alsaymis daha iyiydi.enazindan bozdururken parça parça zarar etmezdin.
Neyse gelmiş ya önemli olan ohemen kendine bilezik falan bence.
Burdayım canım bugün pek giremedimZeynolin44 nerelerde benmi göremedim yoksayazışmaların hepsini göremiyorum sanki ya sonradan birileri birlerini etiketleyince gördüğüm yazılar çok oluyor
Ne demek canım ne yorgunlugu tecrübelerimizi paylaşıyoruz .Sağol canm inşallah teşekkür ederim senide yordum biraz
Evet iyi tarafı tanıyanlar olması ve yakında oturuyor olması mutlaka çevreden başka tanıyanlar da çıkar diye düşünüyorum
Afiyet bal şeker olsun çoktan hakettinizEşimle kahve içiyoruz çok şükür bugünümüzeÇok bekledik bugünleri
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd gözün aydın canım bereketli olsun
Kalk kalk ne üşengeçliği ben kızı bile uyuttum şimdi dizi keyfi yaoıyorum