• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yıkadım geldim canım kahve istiyor 2 tane içtim ama 🙄🙄
Benim kızların saati değişti akşam 11 de zor yatırıyoruz sabah erkenden kalkıyorlar . Önceden de erken kalkarlardı ama erkende yatarlardı .
Gündüz uyuyormu küçük

Benim kız sabah 8 gibi kalktı öğlen 12.30 da yatırdım 2 de kalktı 9 da geri yattı 🤗🤗🤗

Gündüz uyuyormu küçük

Benim kız sabah 8 gibi kalktı öğlen 12.30 da yatırdım 2 de kalktı 9 da geri yattı 🤗🤗🤗
Uyuyor cnm ikide yatıyor . Benimkilerde de 8 de kalkıyorlar . Pandemide onların ayarı şaştı . Hayırlısıyla okul açılsa da bir düzene girsek .
pastan cok guzel görünüyor afiyet olsun canım 🌸🌸
Bende yarın bezelye pirinç pilavı yapacağım 🙏
Yarın okula da gideceğim .

Uyuyor cnm ikide yatıyor . Benimkilerde de 8 de kalkıyorlar . Pandemide onların ayarı şaştı . Hayırlısıyla okul açılsa da bir düzene girsek .
pastan cok guzel görünüyor afiyet olsun canım 🌸🌸
Bende yarın bezelye pirinç pilavı yapacağım 🙏
Yarın okula da gideceğim .
Olabilir canım çocuklarda sıkılıyorlar inşallah şu virüs biter de rahatlarız

Teşekkür ederim canım

Bende günlerdir bezelye yapayım diyorum bir türlü fırsat olmuyor🥴🥴
Afiyet olsun😘

Burdayım canım bugün pek giremedim
Nasılsın kuzucuklar nasıl
Göremeyince merak ettim canm ☺️
Bugün biraz yorgun ve halsizim temizlikleri n yorgunlukları çıkıyor galiba 🥺kuzucuklarim iyi çok şükür 🤲 büyüğümun dersleri küçüğun dişleri derken gün geçiriyoruz bunada şükür 🙏 senin kuzular nasıllar?tatilde gidiyorsunuz degilmi

okyonus okyonus teyzesi tavsiyen için teşekkür ederiz krem iyi geldi ogluşuma🥰
Mandalina suyu verince bugün yine kızardı yine arko sürmeye başladım😀boşuna pişik kremlerine yarım milyar (eski para birimimizle tabi😀) para dökmüsum .
İyileşmesine sevindim kuzucugun.Arko hayat kurtarıcı😂Masrafa hiççç gerek yok bende oğluşum 10aylıkken keşfettim😁

Göremeyince merak ettim canm ☺️
Bugün biraz yorgun ve halsizim temizlikleri n yorgunlukları çıkıyor galiba 🥺kuzucuklarim iyi çok şükür 🤲 büyüğümun dersleri küçüğun dişleri derken gün geçiriyoruz bunada şükür 🙏 senin kuzular nasıllar?tatilde gidiyorsunuz degilmi
Sağol canım
İyiler çok şükür inşallah haftaya cuma gitmeye niyetliyiz bakalım

Back