• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

sağol canım en çok eşim sevindi inan ev süpürmekten nefret ediyor adam annesi kadir gecesi mi dogurdu nedir izne ayrıldı ev süpürme derdide kalmaz.haftasonu temizlikle geçiyor birgün sil süpür diğer gün çamaşır yıka ser katla iş bitmiyor
Hahhhhhahaha kendisini düşündüğü için alıyor yqni😁😁

Kahvaltımızı yaptık yürüyüş e gittim geldim dönüşte markette 20 tl harcadım

Yarın babamın doğumgünü yaş pasta yaptım bi de lahmacun içi hazırlayacağım fırına göndericem

Yarın Diyetisyen den sonra annemlere gidicez
Ablamda gelecek oda ıspanaklı börek filan yapacak🤩🤩

Selam kızlar 😍

Dün dışarda işlerimiz vardı onları hallettik. Yeni kimliğimi aldık gidip sonra da bankaya uğradık

Daha sonra markete gittik 170 tl harcama yaptık içinde kayda değer hiçbir şey yok ufak tefek eksikler

Bugün de pazara gideceğim kim bilir ne kadar harcarım 🤪

Öğle arasında 3kg süt aldım yogurt mayaladım.Mesaiye 15dk geç kaldım koşarak geldim😂
Markettin manav bölümünden aldıklarımda şunlar.
Kırmızı lahana
Turp
Havuç
Marul
Muz
Elma
Portakal
Limon
Karnabahar
Brokoli
Ispanak
Taze sogan
Birde kasa arkası küçük bir persil aldım.
Toplam harcama 107tl

Bugün menümüz;
Domates corbası
Portakallı kereviz
Yoğurtlu kabak mezesi

Eve gidince tavuksuyu çorba ve ispanak yapacagım dolaba koyarım bunlarda yarın için.
Cuma günüde mesai çıkışı kek ve kısır yapacagım akşam kek kısır yeriz gün havasında😋

Merhaba kızlar canlindersim bitti . Notları hallettim yarın okulda toplantı var .
okumua geçen bütün çocuklara cok iyi verdim .
Pandemi dönemi hersey uzaktan fazlasıyla yoruldular moral olsun 🌸🌸
Penguen Penguen gule güle kullan canım 🌸🌸
Menu balık yada başka biseyde olabilir kararsız kalıyorum 🙄
iyi yapmışsın canım çok zor oluyor uzaktan eğitim çocuklar bizi dinlemiyor öğretmenlerinin söylediği akıllarında kalıcı oluyor.

Bugün menümüz;
Domates corbası
Portakallı kereviz
Yoğurtlu kabak mezesi

Eve gidince tavuksuyu çorba ve ispanak yapacagım dolaba koyarım bunlarda yarın için.
Cuma günüde mesai çıkışı kek ve kısır yapacagım akşam kek kısır yeriz gün havasında😋
menü çok güzel afiyet olsun

hadi gözünaydın canım sevindim senin adına
Teşekkür ederim canım😍😍😍
Ooooo süperr :süslü: Bereketli olsun artsın çoğalsın inş güzel günlerde kullanmak nasip olsun🌸Eline geçince hemen yaz Ocak birikimine:confused:
Amin canım inşallahhhh🤩🤩🤩Ayyy evet evet daha çeyrekli bilekliktekini de eklemedim listeye ama bu gelecek olanı harcamak istiyorum bilemedim dur bakalım bir plan bulunur elbet👏👏

Teşekkür ederim canım😍😍😍

Amin canım inşallahhhh🤩🤩🤩Ayyy evet evet daha çeyrekli bilekliktekini de eklemedim listeye ama bu gelecek olanı harcamak istiyorum bilemedim dur bakalım bir plan bulunur elbet👏👏
Bozdur bilezik al🥳Mart’ta doğum günüm ben bilezik almak istiyorum 3-5taksitle😂

Back