🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Menünü çaldım yarına yapayım

Bizimde poliçeler yenilenmiş kartlar yine baya gelmişKasko sigorta taksidi var birde vergi var bu ay hep çıkıyor masraf.

Ozamanlar çocuk olduğumuz için bizede eğlenceli geliyordu enjektorlerle steteskoplarla falan oynuyorduk.İnsanin aklı başına gelince ve özellikle anne olunca içinde ki gizli kalan şeyler hüzünlü bir şekilde ortaya çıkıyor.Cok şükür annem hayatta ve hayattaydi da iş yerinde de olsa yanında büyüdük.Allah başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin inşallah
İnan bende iş soyleyemeyen biriyim.esim sen cokk vericisisin hem çocuklarimiza hem disariya ve başkalarına karşı çok enerji harciyorsun onun için ruhen ve bedenen kat kat fazla yoruluyorsun diyor.
Bende iş soylemek istemiyorum kendi içinden gelerek yapsın bizi ve en önemlisi oğlumu da ailesinden birisi gibi görsun istiyorum.

Herkese iyi geceler
Bugünde cam balkonu balkonu elden geçirmiş olabilirim
Bakıcı için görüşmem vardı güzel geçti güzel gibi.oldukca sessiz sakin birisi bu iyi biseymi kötü birseymi bilemedimoglumla ilgili herşeyi söyledim nasıl olmasını istediğimi falan güzel bir dil ele anlattım.ara ara gidip gelicez ise başlamadan 15 gün öncede sabahtan aksama kadar birlikte bakicaz önce sonra kendisi ben görünmeden bakicak falan.Oglum yabancı kişi yabancı ev sorunu var görünce bile agliyor ama bugün kucağında 2 oda gezdi 5 dk kadar oyalandi sonra yabancı ev diye ağlamaya başladıinşallah güzel bir şekilde alışır ve karşılıklı olarak birbirlerini benimserler
Günün harcamasına gelince 70 TL oğlumun bilg. format. 45 TL tamir malzemesi
27 TL market abur cubur
10 TL sütçü
Hee bu arada 1300 TL ye anlaştık.
yorucu bir gün oldu biraz sizleri okuyup ruhumu ve bedenimi dinlendirmek istiyorum

Günaydın kızlar
Hayırlı olsun canım insallah hersey guzel olur . Arada tanıyan insanlar var bu cok önemli bir şey . Kalbini ferah tut

Ayy hadi canım hayırlısı bqkalım

çok sevindim inşallah iyi biridir kendi evladı gibi sahiplenir bakar

günaydın dün 20 tl ben harcadım eşim çiğköfte aldı 35 tatlı almış o nekadar sormadım akşam roborock 5 max siparişi verdik 4000 tl eşimin kartndan sonradan taksit olur nişallah yoksa çok zorlanırız diğer ay ödenecek eşim belki birikim yaptıgımızdan almamız gerekebilir dedi.sigorta kasko 1800 onu taksit yaptırdık mtv var daha

Olsun canım sağlık olsun birikimlerimizde böyle şeyler için.MTV yi biz bu ay 2 taksit yapacağız

Çok iyi canım güle güle kullan

Çok iyi canım güle güle kullan
sağol canım en çok eşim sevindi inan ev süpürmekten nefret ediyor adam annesi kadir gecesi mi dogurdu nedir izne ayrıldı ev süpürme derdide kalmaz.haftasonu temizlikle geçiyor birgün sil süpür diğer gün çamaşır yıka ser katla iş bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…