Menünü çaldım yarına yapayımMerhaba kızlar
Köfte patates ayran günün menüsü
Yarın balık kereviz salatası yapacağım
Bu ay dask konut Sigortası var . 450 500 tutar .
Biletler 1700
Giderken fistik falan alırım bizimkilere 300 lira da öyle gider
Masraflı bir ay beni bekliyor
Bizimde poliçeler yenilenmiş kartlar yine baya gelmişMerhaba kızlar
Köfte patates ayran günün menüsü
Yarın balık kereviz salatası yapacağım
Bu ay dask konut Sigortası var . 450 500 tutar .
Biletler 1700
Giderken fistik falan alırım bizimkilere 300 lira da öyle gider
Masraflı bir ay beni bekliyor
Menünü çaldım yarına yapayım
Sorma her ay mutlaka ekstra bir kalem çıkıyor .Bizimde poliçeler yenilenmiş kartlar yine baya gelmişKasko sigorta taksidi var birde vergi var bu ay hep çıkıyor masraf.
Ozamanlar çocuk olduğumuz için bizede eğlenceli geliyordu enjektorlerle steteskoplarla falan oynuyorduk.İnsanin aklı başına gelince ve özellikle anne olunca içinde ki gizli kalan şeyler hüzünlü bir şekilde ortaya çıkıyor.Cok şükür annem hayatta ve hayattaydi da iş yerinde de olsa yanında büyüdük.Allah başımızdan eksik etmesin uzun ömürler versin inşallahİnşallah canım biliyorum daha önce okudum hikayeni çok zor inan benim kızlarında senin gibi hatırlayacak büyüdüğünde şuan onlar eğlenceli geliyor işe gitmek orda bişeyler yemek oyun oynamak eminim sonra hatırlayacaklar. İnşallah güzel bakar ilgili alakalı olur iş yapma falan deme en azından akşama çorbanın yapsa yeter vicdanlıysa inan kendiliğinden yapar zaten
Ooo diyete ne oldu bugün tatilemi çıktıPasta cay çekirdek yayılacağım dizim var
Bir haftadır yiyiyorım ben yarın diyete devamOoo diyete ne oldu bugün tatilemi çıktı
Sürekli diyetle de zaman geçemez arada bı ara verip ipin ucunu bırakmak bence en güzeli.Sen motive olunca güzel oluyorsun toparlarsin hemen merak etmeBir haftadır yiyiyorım ben yarın diyete devamAldım sanırım kilo
Hayırlı olsun canım insallah hersey guzel olur . Arada tanıyan insanlar var bu cok önemli bir şey . Kalbini ferah tutHerkese iyi geceler
Bugünde cam balkonu balkonu elden geçirmiş olabilirim
Bakıcı için görüşmem vardı güzel geçti güzel gibi.oldukca sessiz sakin birisi bu iyi biseymi kötü birseymi bilemedimoglumla ilgili herşeyi söyledim nasıl olmasını istediğimi falan güzel bir dil ele anlattım.ara ara gidip gelicez ise başlamadan 15 gün öncede sabahtan aksama kadar birlikte bakicaz önce sonra kendisi ben görünmeden bakicak falan.Oglum yabancı kişi yabancı ev sorunu var görünce bile agliyor ama bugün kucağında 2 oda gezdi 5 dk kadar oyalandi sonra yabancı ev diye ağlamaya başladı inşallah güzel bir şekilde alışır ve karşılıklı olarak birbirlerini benimserler
Günün harcamasına gelince 70 TL oğlumun bilg. format. 45 TL tamir malzemesi
27 TL market abur cubur
10 TL sütçü
Hee bu arada 1300 TL ye anlaştık.
yorucu bir gün oldu biraz sizleri okuyup ruhumu ve bedenimi dinlendirmek istiyorum
Ayy hadi canım hayırlısı bqkalımHerkese iyi geceler
Bakıcı için görüşmem vardı güzel geçti güzel gibi.oldukca sessiz sakin birisi bu iyi biseymi kötü birseymi bilemedimoglumla ilgili herşeyi söyledim nasıl olmasını istediğimi falan güzel bir dil ele anlattım.ara ara gidip gelicez ise başlamadan 15 gün öncede sabahtan aksama kadar birlikte bakicaz önce sonra kendisi ben görünmeden bakicak falan.Oglum yabancı kişi yabancı ev sorunu var görünce bile agliyor ama bugün kucağında 2 oda gezdi 5 dk kadar oyalandi sonra yabancı ev diye ağlamaya başladı inşallah güzel bir şekilde alışır ve karşılıklı olarak birbirlerini benimserler
27 TL market abur cubur
10 TL sütçü
yorucu bir gün oldu biraz sizleri okuyup ruhumu ve bedenimi dinlendirmek istiyorum
sağol canım şekerli tatlı şeyleri yediğinde oluyor ona ilaç alcamSelam canım kitabın adını yazarmıaın
Ahhh canım geçmiş olsun genelde çiğ pirinç ya da çiğ et yiyince olur derler ilaç kullan belki başka daha vardır
çok sevindim inşallah iyi biridir kendi evladı gibi sahiplenir bakarHerkese iyi geceler
27 TL market abur cubur
10 TL sütçü
Olsun canım sağlık olsun birikimlerimizde böyle şeyler için.MTV yi biz bu ay 2 taksit yapacağızgünaydın dün 20 tl ben harcadım eşim çiğköfte aldı 35 tatlı almış o nekadar sormadım akşam roborock 5 max siparişi verdik 4000 tl eşimin kartndan sonradan taksit olur nişallah yoksa çok zorlanırız diğer ay ödenecek eşim belki birikim yaptıgımızdan almamız gerekebilir dedi.sigorta kasko 1800 onu taksit yaptırdık mtv var daha
Çok iyi canım güle güle kullangünaydın dün 20 tl ben harcadım eşim çiğköfte aldı 35 tatlı almış o nekadar sormadım akşam roborock 5 max siparişi verdik 4000 tl eşimin kartndan sonradan taksit olur nişallah yoksa çok zorlanırız diğer ay ödenecek eşim belki birikim yaptıgımızdan almamız gerekebilir dedi.sigorta kasko 1800 onu taksit yaptırdık mtv var daha
sağol canım en çok eşim sevindi inan ev süpürmekten nefret ediyor adam annesi kadir gecesi mi dogurdu nedir izne ayrıldı ev süpürme derdide kalmaz.haftasonu temizlikle geçiyor birgün sil süpür diğer gün çamaşır yıka ser katla iş bitmiyorÇok iyi canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?