- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
Hanımağa çorbası mıBende hanımağa çorbası, etli nohut ve mercimekli bulgur var.
Mayalı poğaça dün yapmıstım içini açıp domates salatalık kaşar öyle güzel gidiyor kiiiAfiyet olsun
İnşallah canım biliyorum daha önce okudum hikayeni çok zor inan benim kızlarında senin gibi hatırlayacak büyüdüğünde şuan onlar eğlenceli geliyor işe gitmek orda bişeyler yemek oyun oynamak eminim sonra hatırlayacaklar. İnşallah güzel bakar ilgili alakalı olur iş yapma falan deme en azından akşama çorbanın yapsa yeter vicdanlıysa inan kendiliğinden yapar zatenSizin oralar daha çok sıkıntı kolay değil senin içinde bende çalışan anne çocuğuyum annem saglikciydi 7 yıl önce emekli oldu ve bizde aynı senin kızların gibi evde tek başımıza ve hastanede annemin yanında büyüdük gece noebtinde yanında getirirdi annem serviste hastalar için olan boş bir odayı açardı ve orada bizi uyutup üzerimizden kapıyı kilitlerdi sabah direkt hastaneden okula giderdikşimdi sen yazdikca içim eriyor inşallah sizde bir yol bulup güzel bir düzen kurabilirsiniz Benim bebek oldugu için birazda endiseliyim yine 3 yaş ve üstü olsa daha iyi enzindan tam olarak derdini anlatır aciktigini yorulduğunu veya neyi isteyip neyi istemediğini söyler.
İnşallah bebisimize iyi bakacak vicdanlı merhametli birisini bulabiliriz.
Çalışan annelerin de Allah yardımcısı olsun inşallah
Bende yemeklerimi pişirdim şimdi kahvemi yapıyorum Neşe Karaböcek plağım geldi biraz onu dinleyip cocugu yarım saat dışarı çıkartacağım uçurtma uçuracakKızlar bugün Migros’ta teslimat ücreti yok diye saçma sapan şeyler aldım . 120 lira tuttu
okyonus dogalgaz cok geliyor . Vizede 575 geldi
hava cok guzel tam disarda oturmalik ama canlinderete cok yoruldum dinleneceğim
Bende yemeklerimi pişirdim şimdi kahvemi yapıyorum Neşe Karaböcek plağım geldi biraz onu dinleyip cocugu yarım saat dışarı çıkartacağım uçurtma uçuracak
Kız buraya kar yağarmıSalı günü kar bekleniyormuş sizekeyfini çıkar kar gelmeden
canım valla yeni gördüm. içeriği de çoook zengin zatenHanımağa çorbası mıkulağa ne güzel zengin geliyor , tarif alabilir miyiz ?
Selam canım kitabın adını yazarmıaınGünaydın hanımlar , iyisinizdir umarımm..
ayın ve senenin ilk kitabını bitirdim, zeze’nin maceralarına ikinci kitaptan devam edeceğim ..
güzel günler herkese
Ahhh canım geçmiş olsun genelde çiğ pirinç ya da çiğ et yiyince olur derler ilaç kullan belki başka daha vardırGünaydın kızlar gece yine uyumadım sabahta 8 de kalktım. Küçük kızımın poposunda kıl kurdu çıktı görünce korktum kulak pamuguyla aldık zeytinyağı sürdüm doktor söylemişti rahatlatır küçükken bana sürede anem diye Allah razı olsun iyiki söylemiş rahatladı kızım uyudu bende dolandım durdum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?