🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İnşallah canım biliyorum daha önce okudum hikayeni çok zor inan benim kızlarında senin gibi hatırlayacak büyüdüğünde şuan onlar eğlenceli geliyor işe gitmek orda bişeyler yemek oyun oynamak eminim sonra hatırlayacaklar. İnşallah güzel bakar ilgili alakalı olur iş yapma falan deme en azından akşama çorbanın yapsa yeter vicdanlıysa inan kendiliğinden yapar zaten

Günaydın kızlar gece yine uyumadım sabahta 8 de kalktım. Küçük kızımın poposunda kıl kurdu çıktı görünce korktum kulak pamuguyla aldık zeytinyağı sürdüm doktor söylemişti rahatlatır küçükken bana sürede anem diye Allah razı olsun iyiki söylemiş rahatladı kızım uyudu bende dolandım durdum evde

Günaydın kızlar
Dun muz, nar ,patates ,tatlı,ekmek ,un 70 tl harcandı
530 tl de sigorta
Bugün çok harcama olmaz

Kek, patates salatası ,börek yaptım hava güzel göl kenarına gideceğiz yarından itibaren yağış görünüyor bolca yağar inşallah
Diyete devam sınırlı yiyeceğim

Selam kızlar.Maaşa son 3günKahvaltı ettik birazdan yemeklere girişeceğim.Markat harcamam 230tlstokluk üründe aldım.Toz şeker soda çamaşır deterjanı sucuk et kaldı eksik.Yarın sebze meyve süt alırım.

Bende yemeklerimi pişirdim şimdi kahvemi yapıyorum Neşe Karaböcek plağım geldi biraz onu dinleyip cocugu yarım saat dışarı çıkartacağım uçurtma uçuracak

Hanımağa çorbası mı kulağa ne güzel zengin geliyor , tarif alabilir miyiz ?
canım valla yeni gördüm. içeriği de çoook zengin zaten
bir adet soğanı robotta çekiyorum, sonra biraz sıvıyağda çeviriyorum. Bir yemek kaşığı salçayı da kavurup üstüne 6 su bardağı su ekliyorum. 1 dolu dolu çay kaşığı tuz atıp orta ateşte beş dakika ısınmasını bekliyorum sonra 1 çay bardağı erişte yarım çay bardağı tel şehriye koyuyorum. Kaynayınca şöyle dolu bir avuç haşlanmış nohutla haşlanmış yeşil mercimek koyuyorum. 5-10 dakika da öyle kaynıyor. Üstüne tereyağ nane yakıp döküyorum. İçinde ne ararsan var bence tam bir kış çorbası

Günaydın hanımlar , iyisinizdir umarımm..

ayın ve senenin ilk kitabını bitirdim, zeze’nin maceralarına ikinci kitaptan devam edeceğim ..

güzel günler herkese
Selam canım kitabın adını yazarmıaın
Ahhh canım geçmiş olsun genelde çiğ pirinç ya da çiğ et yiyince olur derler ilaç kullan belki başka daha vardır

Merhaba kızlar
Köfte patates ayran günün menüsü
Yarın balık kereviz salatası yapacağım
Bu ay dask konut Sigortası var . 450 500 tutar .
Biletler 1700
Giderken fistik falan alırım bizimkilere 300 lira da öyle gider
Masraflı bir ay beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…