• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar
Penguen Penguen cok geçmiş olsun ailene 🙏2021 de pek güldürmedi yüzümüzü
Cankusunannesi Cankusunannesi cnm sana tavsiyem tabiki sadece çocukla ilgilensin ama sen ilk günden hic birseye dokunma deme . Çocuğun yediklerini oyuncaklarını toplasın . Çalışma saatlerin uzun gelince senin için zor olur . Kalkıp evi silip süpürmesin ama küçük işlerde sana yardım etsin . Yakın olması cok büyük avantaj . Allah çocuklarımızın karşısına iyi vicdanlı insanlar çıkarsın 🙏🙏
Maaşa son dört gün 🥳🥳🥳🎉🎉🎉
Aminnnn canm aminnn🙏ben işte ilk deneyimim olacağı için çok bilgisizim bu konuda onun için buaraya yazip danışmak fikir sahibi olmak istedim.ev işlerine yardıma gelen bayana bile şunu yaparmisin burayı unutmuşsun falan diyemiyorum😖Ama çocuk konusu herkes gibi benimde çok Cook hassas noktam bazen eşim
büyük oğlana oğlum tamam artık falan derken ses tonunu sert kullansin onun üzerine bile panter gibi atlamak istiyorum o anda😔

Canım tabiki de merhametli olsun ama hiç birşey yapmasın deme bence bir çorba yapabilir uyuduğu zamanlar ortalığı toplayabilir bebeğin kıyafetlerini ütüleyebilir
Kuzenim doktor benim kızla yaşıt oğlu var sabah 8 akşam 6 için 2500 veriyor
Görümcem de doktor şuan 2-5-10 yaşlarında 3 çocuk ikisi okullu pandemiden dolayı evdeler tabi yemek ve günlük ev işlerini hallediyor 1800 veriyormus.
Apartmanda bir komşum geçen yıl baktı kızının ogretmenin çocuğuna 5 ay 800 vermişler diğer 5 ayda da 900 vermişler.Bizde önce karşı tarafa soracagiz aklınızdan geçen rakam ne diye bizim dusuncemiz ve butcemize uyan rakam 1300 TL bulundugumuz ilçede arkadaşımda 6 ay önce 1000 TL veriyordu.bizde düşündük orta yol olarak böyle bir rakam uygun olur gibi geldi.
Birde büyük oglumun da okul taksitleri var özele gidiyor benim maaşım hiç elime gecmeden çocuklara gidecek tamemen 😀artık eşim nekadar harçlık verirse okadar harcarim ne yapayım 🤣

Görümcem de doktor şuan 2-5-10 yaşlarında 3 çocuk ikisi okullu pandemiden dolayı evdeler tabi yemek ve günlük ev işlerini hallediyor 1800 veriyormus.
Apartmanda bir komşum geçen yıl baktı kızının ogretmenin çocuğuna 5 ay 800 vermişler diğer 5 ayda da 900 vermişler.Bizde önce karşı tarafa soracagiz aklınızdan geçen rakam ne diye bizim dusuncemiz ve butcemize uyan rakam 1300 TL bulundugumuz ilçede arkadaşımda 6 ay önce 1000 TL veriyordu.bizde düşündük orta yol olarak böyle bir rakam uygun olur gibi geldi.
Birde büyük oglumun da okul taksitleri var özele gidiyor benim maaşım hiç elime gecmeden çocuklara gidecek tamemen 😀artık eşim nekadar harçlık verirse okadar harcarim ne yapayım 🤣
Çünkü annelik bunu gerektirir🙉🙉🙉

Canları sağolsun napalım😍😍😍

Sen hangi şehirde yaşıyorsun bazen yere göre değişiyor maaşlar tabiki de
ama görümce çok iyi fiyata anlaşmış gerçektrn👏👏👏

Ayyy bilemedim ya bu sıralar birşeyler almak istiyorum hani şu TV de reklamdaki Karaca'nın uyku seti vardı ya ona baktım Ayyy çok kötü güç reklamdaki gibi değil🥴🥴🥴
Ben bugün o isteğimi hallettim de geldim englishome ve tediden den 😀 Bebise kirli sepeti banyoya küçük el havlularindan 6 tane,2'li yastık kılıfı masanın üstüne cam meyvelik 160 TL ödedim içim rahat etti🤣sadece kirli sepeti ihtiyaçti🤦atarsın artık beni topikten 🤕

Çünkü annelik bunu gerektirir🙉🙉🙉

Canları sağolsun napalım😍😍😍

Sen hangi şehirde yaşıyorsun bazen yere göre değişiyor maaşlar tabiki de
ama görümce çok iyi fiyata anlaşmış gerçektrn👏👏👏
Evet zaten onlar için çalışıyorum iyi okullarda okusunlar iyi yesinler iyi gezsinler iyi giyinsinler iyi oyuncakları olsun diye çalışıyorum ailede ve arkadaşlarımızda da herkes bunu bilir ve herkes cankus oğlana(bebiş yoktu ya 10 yıldır) çalışıyor derler😃
Ben zonguldagin bir ilçesinde yaşıyorum canm.

Ben bugün o isteğimi hallettim de geldim englishome ve tediden den 😀 Bebise kirli sepeti banyoya küçük el havlularindan 6 tane,2'li yastık kılıfı masanın üstüne cam meyvelik 160 TL ödedim içim rahat etti🤣sadece kirli sepeti ihtiyaçti🤦atarsın artık beni topikten 🤕
Hahahahhaha kendimizi, mutlu etmek de birikimdir canım ailemiz ve çocuklarımız için
Mutlu eş mutlu anne💝💝💝

Güle güle kullan😘😘😘

Penguen Penguen olmazda bakıcı bul eve hem büyük kızınıda karşılar iyi olur.Lojmanda falan yokmu bakacak birisi
Yok canım kimse bakmak istemiyor bitane var oda öğretmenin çocuguna bakıyor burda bakıcı çok büyük sorun babalar işe çocuklarıyla gidiyor büyük servisle okula küçükler babayla işe tugayın içinde oynuyorlar kantin gazino var oralarda parklar var idare ediyor insanlar

Migrostan 130 TL sipariş 63 TL kendime ve kameralar için hafıza kartı sipariş verdim

Evet zaten onlar için çalışıyorum iyi okullarda okusunlar iyi yesinler iyi gezsinler iyi giyinsinler iyi oyuncakları olsun diye çalışıyorum ailede ve arkadaşlarımızda da herkes bunu bilir ve herkes cankus oğlana(bebiş yoktu ya 10 yıldır) çalışıyor derler😃
Ben zonguldagin bir ilçesinde yaşıyorum canm.
Rabbim güzel günler gösterir inşallah yqvrularına💝💝💝

Yok canım kimse bakmak istemiyor bitane var oda öğretmenin çocuguna bakıyor burda bakıcı çok büyük sorun babalar işe çocuklarıyla gidiyor büyük servisle okula küçükler babayla işe tugayın içinde oynuyorlar kantin gazino var oralarda parklar var idare ediyor insanlar
Aaaaa ne farklı bir yöntem

Aaaaa ne farklı bir yöntem
Bakıcı yok izinleri kapattı tugay komutanı bu süreçte oda sesini çıkarmamış eşim öyle idare etti sürekli geldi eve baktı çocuklara geri indi. İnşallah 2.dönem rahatlarız

Canları sağolsun inşallah iyi biri çıkar karşına bende buraya gelirken öyle dedim büyük okula oradan etüte küçük kreşe haftasonları kurslara göndeririz benim maaşım gitsin mutlu olsunlar ama olmadı bakıcı yok çünkü lojmanlara çıkmak zulüm resmen ben bile çıkamıyorum çok yokuş ve uzun eşim gelip alıyor içeriden kimse bakmak istemiyor kendi çocugumuza anca bakıyoruz diye bitane öğretmen var yarım gün bile değil sabah 9 12 arası bari birini bulayım diye çok uğraştı ne yaptı bilmiyorum

Canları sağolsun inşallah iyi biri çıkar karşına bende buraya gelirken öyle dedim büyük okula oradan etüte küçük kreşe haftasonları kurslara göndeririz benim maaşım gitsin mutlu olsunlar ama olmadı bakıcı yok çünkü lojmanlara çıkmak zulüm resmen ben bile çıkamıyorum çok yokuş ve uzun eşim gelip alıyor içeriden kimse bakmak istemiyor kendi çocugumuza anca bakıyoruz diye bitane öğretmen var yarım gün bile değil sabah 9 12 arası bari birini bulayım diye çok uğraştı ne yaptı bilmiyorum
Sizin oralar daha çok sıkıntı kolay değil senin içinde bende çalışan anne çocuğuyum annem saglikciydi 7 yıl önce emekli oldu ve bizde aynı senin kızların gibi evde tek başımıza ve hastanede annemin yanında büyüdük gece noebtinde yanında getirirdi annem serviste hastalar için olan boş bir odayı açardı ve orada bizi uyutup üzerimizden kapıyı kilitlerdi sabah direkt hastaneden okula giderdik 🥺şimdi sen yazdikca içim eriyor inşallah sizde bir yol bulup güzel bir düzen kurabilirsiniz🙏Benim bebek oldugu için birazda endiseliyim yine 3 yaş ve üstü olsa daha iyi enzindan tam olarak derdini anlatır aciktigini yorulduğunu veya neyi isteyip neyi istemediğini söyler.
İnşallah bebisimize iyi bakacak vicdanlı merhametli birisini bulabiliriz.
Çalışan annelerin de Allah yardımcısı olsun inşallah 🤲

Back