Hahhhhhahaha kendisini düşündüğü için alıyor yqnisağol canım en çok eşim sevindi inan ev süpürmekten nefret ediyor adam annesi kadir gecesi mi dogurdu nedir izne ayrıldı ev süpürme derdide kalmaz.haftasonu temizlikle geçiyor birgün sil süpür diğer gün çamaşır yıka ser katla iş bitmiyor
aynen öyle :))Hahhhhhahaha kendisini düşündüğü için alıyor yqni
iyi yapmışsın canım çok zor oluyor uzaktan eğitim çocuklar bizi dinlemiyor öğretmenlerinin söylediği akıllarında kalıcı oluyor.Merhaba kızlar canlindersim bitti . Notları hallettim yarın okulda toplantı var .
okumua geçen bütün çocuklara cok iyi verdim .
Pandemi dönemi hersey uzaktan fazlasıyla yoruldular moral olsun
Penguen gule güle kullan canım
Menu balık yada başka biseyde olabilir kararsız kalıyorum
menü çok güzel afiyet olsunBugün menümüz;
Domates corbası
Portakallı kereviz
Yoğurtlu kabak mezesi
Eve gidince tavuksuyu çorba ve ispanak yapacagım dolaba koyarım bunlarda yarın için.
Cuma günüde mesai çıkışı kek ve kısır yapacagım akşam kek kısır yeriz gün havasında
hadi gözünaydın canım sevindim senin adınaKızlar Kaynım bize olan borcu yaptırmışşşşş
Eltim getirecek birazdan 2 tam altın,, 1 çeyrek,,, 1 gram
Ooooo süperrKızlar Kaynım bize olan borcu yaptırmışşşşş
Eltim getirecek birazdan 2 tam altın,, 1 çeyrek,,, 1 gram
Teşekkür ederim canımhadi gözünaydın canım sevindim senin adına
Amin canım inşallahhhhOoooo süperrBereketli olsun artsın çoğalsın inş güzel günlerde kullanmak nasip olsun Eline geçince hemen yaz Ocak birikimine
Bozdur bilezik alTeşekkür ederim canım
Amin canım inşallahhhhAyyy evet evet daha çeyrekli bilekliktekini de eklemedim listeye ama bu gelecek olanı harcamak istiyorum bilemedim dur bakalım bir plan bulunur elbet
Teşekkür ederim kızlarBozdur bilezik alMart’ta doğum günüm ben bilezik almak istiyorum 3-5taksitle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?