- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Liste bizede lazım canm eşim kilo aldı baya
Bak bundan sür çok iyi gelecek kesin bilgiBirde bebiscigim poposu baya kizardi dün mandalina suyu vermiştim ondan oldu
Kremler ve kortizonlu krem var ama pek işe yaramadı başka ne kullansam acaba doğal falan evde hazirlayabilecegim bişey.Bugun 2 kez kantaron yağı da sürdüm.hala çok kırmızı
Aa bundan var evde annem bu kremi çok kullaniyor çekmecesinde bırakıyor mutlaka giderken.gunde kaç kez kullanabilirim bunu.Bak bundan sür çok iyi gelecek kesin bilgiOğlumda ne yaptıysam geçiremediğimiz pişiği bununla geçirmiştik
Sen bunu çok popişe yedirmeden sür beyazlık kalsın bezi kuru tak hemen farkedecek bak.Bezini sık değiştir bunuda günde 3 kez falan sür gelişmelerdende beni haberdar et geçmiş olsun kuzucugaAa bundan var evde annem bu kremi çok kullaniyor çekmecesinde bırakıyor mutlaka giderken.gunde kaç kez kullanabilirim bunu.
Mustela,bubchen,hametan,hamazimg,trosid,Nivea hepsini denedim geçen ishal olunca yine olmuştu doktor fucidin vermişti bu kez oda işe yaramadı.
Bez zaten Max 2 veya 3 saat duruyor uykuya falan denk geldiyse oda ancak ozaman 3 saat.gece bile 3 kez degisiyorum.Sen bunu çok popişe yedirmeden sür beyazlık kalsın bezi kuru tak hemen farkedecek bak.Bezini sık değiştir bunuda günde 3 kez falan sür gelişmelerdende beni haberdar et geçmiş olsun kuzucuga
6.takımdayım canım
Muzlu omlet mi yorumlarını bekliyoruz güzelse yarın bende yapayımGünaydın kızlarKahvaltı hazırladık şimdi kahvaltı zamanı.Pankek yaptım patates kızarttım eşimde muzlu omlet yapıyor çok beğenmiş bizede yapıyor bakalım
Biz beğendik öyle çok mükemmel değil ama güzel.Muzları dilimliyoruz sonra tereyağda muzları az kızartıyoruz sonra çırptıgımız yumurtayı döküyoruz öyle pişiriyoruz.Yumurta kokusunuda alıyor.Muzlu omlet mi yorumlarını bekliyoruz güzelse yarın bende yapayım
Teşekkür ederim canmCankusunannesi cok geçmiş olsun okyonus un dediğini mutlaka kullan bende büyük kızım da arko dan cok cok memnun kalmıştım diğer pişik kremleri halt etmiş hemen toparlıyor . Canım anneannem 90 yaşında hala her sabah ve akşam ellerine sürer bu kremi
Denemeye başladım canm inşallah yarına kadar fark ederCankusunannesi cok geçmiş olsun okyonus un dediğini mutlaka kullan bende büyük kızım da arko dan cok cok memnun kalmıştım diğer pişik kremleri halt etmiş hemen toparlıyor . Canım anneannem 90 yaşında hala her sabah ve akşam ellerine sürer bu kremi
Canim bizim 3 kg sut 19 tl oldu dun aldm bende mayaladim .6 kg sut 2 ekmek aldık 23 tl
Yoğurt mayalayacagim
Sudokrem de oneririm canimAa bundan var evde annem bu kremi çok kullaniyor çekmecesinde bırakıyor mutlaka giderken.gunde kaç kez kullanabilirim bunu.
Mustela,bubchen,hametan,hamazimg,trosid,Nivea hepsini denedim geçen ishal olunca yine olmuştu doktor fucidin vermişti bu kez oda işe yaramadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?