Diyette yasakmı kız ben içim kıyılır gece yerim diye aldımZalııımmmmmm Çiğköfte dediiii
Şuan ki listemde yokDiyette yasakmı kız ben içim kıyılır gece yerim diye aldım
Hiç yoktan masraf çıkmış500 tl ödemiş eşim araba için
Ben olsam ödül olarak hamurlu birseyler tercih ederim pizza hamburger yada baklava pastaŞuan ki listemde yok
O değilde ben 10 gün sonraki kontrolde kilo verdiyesem ne ödül verecem kendime diye düşünüyorum Kayınvalidem de diyor ki ne ödülü çıkar onu aklından
Dışarıdan söyle boşver yorma kendiniSelam kızlar çocukları dışarı çıkardım yeni geldim .Zeynolin44 bu araba evlerin kucuk çocuğu masrafı bitmiyor . Sağlık olsun Allah kaza bela vermesinde
Bende yemek yapacak hali yok dolapta mantı var onu yapacağım . Çorba mantı salata yeter
Zaten su kenarına giderken 4 hamburger biraz soğan halkasına 110 lira verdimDışarıdan söyle boşver yorma kendini
Hayat çok pahalı cokZaten su kenarına giderken 4 hamburger biraz soğan halkasına 110 lira verdim
Biz küçücük bir şehirde yaşıyoruz . Burası böyleyse büyük şehirlerdekilere Allah yardım etsin . Aldığımız yer öyle yerel bir hamburgerci pizzacı karışımı bir yerdi . Geçen sene burda hamburger 13 14 lira bilseydi şimdi 24 olmusHayat çok pahalı cok
Kız 10 günde ne ödülü diyecek diyetisyenBen olsam ödül olarak hamurlu birseyler tercih ederim pizza hamburger yada baklava pasta
Herşey çok pahalı yaaaBiz küçücük bir şehirde yaşıyoruz . Burası böyleyse büyük şehirlerdekilere Allah yardım etsin . Aldığımız yer öyle yerel bir hamburgerci pizzacı karışımı bir yerdi . Geçen sene burda hamburger 13 14 lira bilseydi şimdi 24 olmus
Aynen canım sağlık olsunHiç yoktan masraf çıkmışBizde dün arabayı çalıştırdık benzin kokusu geliyor kaputu aç dedi eşim bir açtık kediler yuva yapmıs 2 yavru kedi kaçtılar sıkıştılar yarım saat uğraştık çıkarmaya.İyiki gitmedik Araba bayadır çalışmıyor oraya yerleşmiş bunlarda.
Kızlar altın çok düşecek gibi haberler duyuyorum özellikle aşıdan sonraAltın 441tl olmuş
Aynen öyle canım menün süperSelam kızlar çocukları dışarı çıkardım yeni geldim .Zeynolin44 bu araba evlerin kucuk çocuğu masrafı bitmiyor . Sağlık olsun Allah kaza bela vermesinde
Bende yemek yapacak hali yok dolapta mantı var onu yapacağım . Çorba mantı salata yeter
Benimde biraz ara ödeme planım var sonra çocuğun okul taksitleri başlayacak sonra hiç birikim olmaz zaten büyük kalem oda.Açık havaya çıkınca sersem gibi oldum .
evet altın iyi düşüyor . Ne hos bu sene cok bir birikim hedefim yok her ay bir tane almaya çalışacağım .
Ara ödeme olayı cok iyi oluyor . Haklısın egitim cok masraflı . Bir de zamlar iyice birikimi zorlaştırıyor . Bu ay maaşlar zamlı ama bizim evde değişen bisey yokBenimde biraz ara ödeme planım var sonra çocuğun okul taksitleri başlayacak sonra hiç birikim olmaz zaten büyük kalem oda.
Taşınma durumu olabilir falan onada harcama olur zaten hayat çok pahalı.Kredinin birisi tam 1 yıl kaldı o bitse birazda oradan gelir olur.Allah bugünlerimizi aratmasın inş.Ara ödeme olayı cok iyi oluyor . Haklısın egitim cok masraflı . Bir de zamlar iyice birikimi zorlaştırıyor . Bu ay maaşlar zamlı ama bizim evde değişen bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?