🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Diyette yasakmı kız ben içim kıyılır gece yerim diye aldım
Şuan ki listemde yok

O değilde ben 10 gün sonraki kontrolde kilo verdiyesem ne ödül verecem kendime diye düşünüyorum Kayınvalidem de diyor ki ne ödülü çıkar onu aklından

500 tl ödemiş eşim araba için
Hiç yoktan masraf çıkmış Bizde dün arabayı çalıştırdık benzin kokusu geliyor kaputu aç dedi eşim bir açtık kediler yuva yapmıs 2 yavru kedi kaçtılar sıkıştılar yarım saat uğraştık çıkarmaya.İyiki gitmedikAraba bayadır çalışmıyor oraya yerleşmiş bunlarda.

Şuan ki listemde yok

O değilde ben 10 gün sonraki kontrolde kilo verdiyesem ne ödül verecem kendime diye düşünüyorum Kayınvalidem de diyor ki ne ödülü çıkar onu aklından
Ben olsam ödül olarak hamurlu birseyler tercih ederim pizza hamburger yada baklava pasta

Dışarıdan söyle boşver yorma kendini

Hayat çok pahalı cok
Biz küçücük bir şehirde yaşıyoruz . Burası böyleyse büyük şehirlerdekilere Allah yardım etsin . Aldığımız yer öyle yerel bir hamburgerci pizzacı karışımı bir yerdi . Geçen sene burda hamburger 13 14 lira bilseydi şimdi 24 olmus

Herşey çok pahalı yaaa

Aynen canım sağlık olsun
İyi ki farketmişsiniz

Aynen öyle canım menün süper
Mantı çoktandır yapmıyorum yarın bizim menü pizza olacak

Açık havaya çıkınca sersem gibi oldum .
evet altın iyi düşüyor . Ne hos bu sene cok bir birikim hedefim yok her ay bir tane almaya çalışacağım .
Benimde biraz ara ödeme planım var sonra çocuğun okul taksitleri başlayacak sonra hiç birikim olmaz zaten büyük kalem oda.

Benimde biraz ara ödeme planım var sonra çocuğun okul taksitleri başlayacak sonra hiç birikim olmaz zaten büyük kalem oda.
Ara ödeme olayı cok iyi oluyor . Haklısın egitim cok masraflı . Bir de zamlar iyice birikimi zorlaştırıyor . Bu ay maaşlar zamlı ama bizim evde değişen bisey yok

Ara ödeme olayı cok iyi oluyor . Haklısın egitim cok masraflı . Bir de zamlar iyice birikimi zorlaştırıyor . Bu ay maaşlar zamlı ama bizim evde değişen bisey yok
Taşınma durumu olabilir falan onada harcama olur zaten hayat çok pahalı.Kredinin birisi tam 1 yıl kaldı o bitse birazda oradan gelir olur.Allah bugünlerimizi aratmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…