- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aküsü mü bitti acaba bizimde öyle oldu araba sabah çalışmadı aküyü şarj ettiler yine tık yok yeni akü aldık.Umarım çok masraf çıkarmaz sizinkideDünden fasulye pilav var mozaik pasta var yemek yapmam bugün
2 ekmek 3 tl harcandı
Araba çalışmadı
Birazdan usta gelecek ekstra masraf çıkacak yine sağlık olsun ne diyelim
Yürüyüş gerçekten güzel kilo verdiriyor dikkat edince sen de verirsinboyun uzun en azından ben 77 kg iddaya girmiştim arkadaşlarla 1 ayda 11 kg verdim ama sabah öğle akşam sürekli yürüdüm çok az yedim herşeyden
Ohhhh çok iyi Zeyno kızzz beni geçtin bu arqda
Cana gelmesin canım inşallah önemli bir sorun değildirDünden fasulye pilav var mozaik pasta var yemek yapmam bugün
2 ekmek 3 tl harcandı
Araba çalışmadı
Birazdan usta gelecek ekstra masraf çıkacak yine sağlık olsun ne diyelim
Akü de getirecek yanında usta ondan şüphelenmiş siz ne kadara değiştiniz canımaküsü mü bitti acaba bizimde öyle oldu araba sabah çalışmadı aküyü şarj ettiler yine tık yok yeni akü aldık.Umarım çok masraf çıkarmaz sizinkide
Bir haftaya sen beni geçersin canım ben yavaş veriyorumYürüyüş gerçekten güzel kilo verdiriyor dikkat edince sen de verirsin
Ohhhh çok iyi Zeyno kızzz beni geçtin bu arqda
Cana gelmesin canım inşallah önemli bir sorun değildir
Ben haftaya tartınırım dikkat etmedim pek
Aynen öyle afiyet olsun kuzucugaYeter ki dışarı çıkma büyük kızım fıstıklı sarma baklavaya bayılır ona aldım 24 TL
Annemlere de aldım parka giderken verdim 24 de o
İlaç 12.5
Simit 2 tl
Sana attığım listeye uyusana biraz belki iyi gelirBir haftaya sen beni geçersin canım ben yavaş veriyorum
Aynen umarım çok masraf çıkarmaz sağlık olsun
İyi kaytardın farkındayımBen haftaya tartınırım dikkat etmedim pek
Ben liste görmedim canım nereye attınSana attığım listeye uyusana biraz belki iyi gelir
Kız geçen gün sana attım dur bir daha atayımBen liste görmedim canım nereye attın
internetten aldık 500 ödedi eşim eski aküyüde yolladı adreslerine 20 ya da 30 iade yaparız gönderirseniz demişlerAkü de getirecek yanında usta ondan şüphelenmiş siz ne kadara değiştiniz canım
Yapıldı eşim ustalarla gitti para çekip ödeme yapacak sanırıminternetten aldık 500 ödedi eşim eski aküyüde yolladı adreslerine 20 ya da 30 iade yaparız gönderirseniz demişler
Maaş zammı alamadan gitti desene olsun Rabbim sağlık versin zeynom500 tl ödemiş eşim araba için
Zalııımmmmmm Çiğköfte dediiii25 TL çiğ köfte
5tl ekmek
25tl market
2 gün harcamamaya calısıcm