Bir diş çıktı birisi çıkamadı sallanıyor ama arkadan yeni patlamış yamuk gelecek.Kendisi düşer dediler ama düşmüyor dişçiye çektireceğiz galibaOooyyyy kuzum benim yaaaa
Kayınvalidem büyük kızımın her çıkan dişi için yastığın altına hediye koyardı
Diş perisi sana hediye göndermiş derdi bir daha ki dişine korkmasın diye
Kızım çok mutlu olurdu bence sende yap çok seviniyorlar
Ben şimdi sütlaç yedim bu hafta tartılmayacağım.Çok acıkıyorum sürekli tartılıyorum ters etki yapacak galiba
Ahahahh Ayyyyy ne kadar tatlı yaaaBir diş çıktı birisi çıkamadı sallanıyor ama arkadan yeni patlamış yamuk gelecek.Kendisi düşer dediler ama düşmüyor dişçiye çektireceğiz galibaDişçi sonrası istediğin oyuncağı alırız diyoruz dişçide istemem oyuncakta istemem diyor
Canım sen kendini çok aç bırakıyorsun ve düzenli beslenmiyorsun bence ondan acıkıyorsunÇok acıkıyorum sürekli tartılıyorum ters etki yapacak galiba
Ödül koysalar ben zayıflarımCanım sen kendini çok aç bırakıyorsun ve düzenli beslenmiyorsun bence ondan acıkıyorsun
Ahahaahha güzel ödülÖdül koysalar ben zayıflarımDeseler 2 kg ver bir çeyreği kap bak ozaman ne oluyor
Sen başladın mı diyete canım ben yitik şifa diye bişey var ona başladım pazartesi 1 hafta yapcam bakalım ne kadar vercemAnnem yoğurt mayalamıltı 5 kilo babam getirdi bugün bende evden portakal mandalina filan verdim
Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla parka gideceğiz biraz
Aman iyi ol keyfiniz sagliniz yerinde olsun yeterCanım çok súkûr bir sıkıntı yok çok fırsat bulamıyorum günlük yürüyüşte yapmaya basladigimdan beri de daha da firsatim olmuyor yoruluyorum erkenden uyuyakaliyorum
Merak etmissin sağol cankuşum
Ohhh temizliğe başlamışsın darısı da bana
Nedense hiç şaşırmadım alışık olduğum hareketler bunlar yerim o oğlusunuTam yatacağız oğluş ağladı ama öyle böyle değil kendini yerlere atıyor yeni yıl kutlayacakmış yatamazmışBen yattım babasıyla salonda soslu fıstık yiyip yılan belgeseli izliyorlar kutlama yapıyorlar 10dk sonra yatın dedim
HoşgeldinizMerhaba kızlar aranıza katılabilir miyim ?
Paylaşımlarınız çok güzel her telden adeta
Kendimi tanıtmak isterim 26.5 yaşındayım evliyim bir kızım var
Sizlerle paylaşım yapmak istiyorum
Birikim kilo ev düzeni yemek tarzı paylaşımlara katılmak her anlamda bana motive sağlar diye düşünüyorum
Herkesin yeniyılını kutluyorum sağlıklı huzurlu bir yıl olur inşallah
Dişlerinde problem mi var canım minik kızınınBüyük kız çilek istedi bizde aldık .
Mandalina portakal muz kereviz brokoli ıspanak pırasa havuç limon maydanoz marul yer elması
Çilek karnabahar balık 215 lira tuttu .
2.5 ekmek
22.5 süt
Küçük kızım dişlerden hic bisey giyemiyor tüm gün yoğurt yiyor yavrum
İki güne bir beş kilo yoğurt bitiyor .
Van'da geçen haberlerde diyordu gece -20 ye düşüyormus galibaBende
Ne güzel keşke bizim buralarada yağsa ne yağmur ne kar var gündüz sıcak gece ayaz
Bizde hep hala daha para koyuyoruzOooyyyy kuzum benim yaaaa
Kayınvalidem büyük kızımın her çıkan dişi için yastığın altına hediye koyardı
Diş perisi sana hediye göndermiş derdi bir daha ki dişine korkmasın diye
Kızım çok mutlu olurdu bence sende yap çok seviniyorlar
Hoşbuldum inanıyorum burası benim için değişim olacakDoğru topiktesin canım
Hoşgeldin
Hee bu arada ekran görüntüsü alırken fiyatı almamışım 9.90 kitapların fiyatıYarın A 101 e mini boy cep kitaplari geliyor fiyatları da çok iyi Ayşe kulun in bütün kitaplarını okudum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?