🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bir diş çıktı birisi çıkamadı sallanıyor ama arkadan yeni patlamış yamuk gelecek.Kendisi düşer dediler ama düşmüyor dişçiye çektireceğiz galibaDişçi sonrası istediğin oyuncağı alırız diyoruz dişçide istemem oyuncakta istemem diyor

Ahahahh Ayyyyy ne kadar tatlı yaaa

Annem yoğurt mayalamıltı 5 kilo babam getirdi bugün bende evden portakal mandalina filan verdim

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla parka gideceğiz biraz

Annem yoğurt mayalamıltı 5 kilo babam getirdi bugün bende evden portakal mandalina filan verdim

Sabah kahvaltıdan sonra kızlarla parka gideceğiz biraz
Sen başladın mı diyete canım ben yitik şifa diye bişey var ona başladım pazartesi 1 hafta yapcam bakalım ne kadar vercem

Tam yatacağız oğluş ağladı ama öyle böyle değil kendini yerlere atıyor yeni yıl kutlayacakmış yatamazmışBen yattım babasıyla salonda soslu fıstık yiyip yılan belgeseli izliyorlar kutlama yapıyorlar10dk sonra yatın dedim

Aman iyi ol keyfiniz sagliniz yerinde olsun yeter
Temizliğe başladim ama her yer bitene kadar ilk yaptığım yer yine kirlenmiş olacak kısır döngü bitmiyor ama yapincada bı seviniyorum gidip gidip temizledigim yere bakıp mutlu oluyorum
Sen başlayınca daha çabuk bitirirsin ben 10 dk işi bir saatte tamamlıyorum bir elim bebiste.

Nedense hiç şaşırmadım alışık olduğum hareketler bunlar yerim o oğlusunu

Hoşgeldiniz

Dişlerinde problem mi var canım minik kızının

Bende

Ne güzel keşke bizim buralarada yağsa ne yağmur ne kar var gündüz sıcak gece ayaz
Van'da geçen haberlerde diyordu gece -20 ye düşüyormus galiba hiç bana göre soğuk.soguk resmen beni mutsuz ediyor hayattan soğutuyor.

Bizde hep hala daha para koyuyoruz en son 2 ay önce dişi düştü yine yandan 10 yaşına geldi hala bitmedi diş derdieşimde oğlumda sen acaba düşmemesi gereken dışı para koyalım diye zorlami cikartiyorsun diyor

Herkese iyi geceler tabi bu saatlarde herkes benim gibi bebe sallamak yerine uyuyor ama olsundu 1446839 sene sonra falan bende uyurum belki
Kv geldik bugün akşam üzeri gece burada kalıyoruz yarın öğlen döneceğiz evimize.Bebiscigim beşigini ariyor yatağa koyunca ağlamaya başlıyor galiba sabaha kadar ayağımda duracak böyle uyuyacagiz gibi zaten evi ve babannesi dedesini yabanciliyor
Birde bugün nihayet üstten dişi patladı biraz rahat eder inşallah kuzucugum
Kv ile bu akşam 1 tencere lahana bir tencere yaprak sardık akşam yemeğinden sonra çoğu bizim eve gitmek üzere paylaştıkaslinda hepsini getir diye çok ısrar etti ama kabul etmedim tabiki.buzluğa koyarım birazını birazinida yarın akşama pisiririm inşallah.
Yarın buradan dönerken pazara uğrayacağım markette mandalina portakal 8-9 TL idareten 3 tane aldım geçen gün ogluşlar için 3 portakal 8.25 tuttu
Ölmuşüzde aglayanimiz yok

Yarın A 101 e mini boy cep kitaplari geliyor fiyatları da çok iyi Ayşe kulun in bütün kitaplarını okudum tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-07-01-21-35-10_19f0d840ff4424e21a3f476b53c185e0.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…