Hep gezmektesinSelam kızlar hiç fırsatım yok yazmaya
Doktora gittim eve geldim ablam geldi birazdan anneme geçecez akşama mangal yakacakmış bugün annemde kalacam yarına geçerim eve
Menü süpermiş afiyet olsunGünaydın hanımlar
@zerya271210 yavrunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, çok güzel bir yeni yaş olsun..
Kmsl Hnd teşekkürler darısı yeni aylara insallah :>
menümüzde tarhana çorbası , z.yağlı türlü olacak. Kakaolu kurabiye ve kek de yapacağım
Hepimize güzel günler ..
Benimki bu hafta izinli haftaya pazartesi başlıyor nöbet yazmışlar hemen.Bizdede tavuk suyu çorba fırında karnabahar sarımsaklı yogırt varÇok acıktım kızlar dünden mercimek yemeği var bulgur pilavı yapcam yanına turşu yogurt yeriz eşim nöbetçi
Ay ben sıktıkça para harcanıyor yaKuaföre gittim kas bıyık 15
Migros 375
Hali Yikanaya 80
Selam canım. Arada bir girip bakıyorum . Genelde geceleri giriyorum ozamanda kimse yokHadi bea nerelerdesin?
Geldikçe yaz canım habersiz bırakmaSelam canım. Arada bir girip bakıyorum . Genelde geceleri giriyorum ozamanda kimse yok
Tamam canım yazarım :)Geldikçe yaz canım habersiz bırakma
İzin açılırsa diye bu hafta 3 nöbeti var izin almayı düşünüyor izin dönüşleri nöbet kitlerler geneldeBenimki bu hafta izinli haftaya pazartesi başlıyor nöbet yazmışlar hemen.Bizdede tavuk suyu çorba fırında karnabahar sarımsaklı yogırt var
Birikim yok daha canım maaşı alınca belli olur benimki canım bitcoin mi alsam birazda aklımda o var bu araNasılsınız bu arada ? Birikimler nasıl gidiyor ?
Haber ver ben beklerim seniSelam canım. Arada bir girip bakıyorum . Genelde geceleri giriyorum ozamanda kimse yok
Ben hala o nasıl oluyor kavrayamadım. Bende her ay kenara bişeyler atmaya çalışıyorum bakalım yerinde kalırsa tabiBirikim yok daha canım maaşı alınca belli olur benimki canım bitcoin mi alsam birazda aklımda o var bu ara
Saat 00-07 arası müsaitsen burda buluşalım OzamanHaber ver ben beklerim seni
Sorma kuş olup uçuyorAy ben sıktıkça para harcanıyor ya
Bereketli olsun ne diyelimMaaş zamları belli olmuş 7.36 olarak belirlenmiş.
Sen eve kapanmadan diyete baslayamayacaksın canimmmSelam kızlar hiç fırsatım yok yazmaya
Doktora gittim eve geldim ablam geldi birazdan anneme geçecez akşama mangal yakacakmış bugün annemde kalacam yarına geçerim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?