Herkese iyi akşamlar
yine evde işlerin bitmedigi bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım.Yeni kitaba bile başlamadım duvar falan siliyorum hergun oda oda dermanim kalmıyor.Biz evimizi değiştirmek istiyoruz alt katimizdaki komşudan artık usandik.Apartmanda da zaten genel olarak düzen yok sorunlari hiç bitmiyor.Evimizde 90 M2 baya küçük geliyor 2 çocukla zorlanmaya başladık evde yaşam konusunda fazladan hiç eşya mobilya olmamasına rağmen sikis sikis ve ruhum iyice sıkılıyor durum böyle olunca. Ama baktığımız evler 400-450 binden den basliyor faizler çok yüksek hesabi tutturamiyoruz ama buradan da kurtulmak istiyoruz Allah bir yerden hayırlı bir kapı açsın diye dua ediyoruz
Günün harcaması bu arada 45 TL 4 gün sonra ilk harcama.ama yarın ve diğer gün baya olur gibi.mandalina muz avakodo ayva alınacak,sebze belki bu hafta almam karnıbahar havuç brokoli pırasa kereviz ıspanak var azar azar Bebise bu hafta yeter çorbalari için.
Kv ve kp yılbaşı hediyesi alacağız 15 gündür görüşmedik hediyelerini ancak alıp vereceğiz bu hafta içi 1 akşam gider hem kalırız çocukları görürler dedik.
Oyyy çok yazdım affola