• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam dostlar bir gün bize yetmiyor resmen
Alısverise ciktik 420 tl harcandi
15 kg sut aldim hepsini peynir yaptim
Gerisi ufak tefek seyler sebze meyve
Yemek dunden vardi ugrasmadim
Yarina ne yaparim karar veremedim
Selam canım.Bende carsamba günü marketin halk günü oluyor sebzemi meyvemi alacagım bide 5kg süt alırım bu hafta biraz yogurt biraz sütlaç yaparım.Yarın eşim çarşıya çıkacak ampul falan alacak kaç harcanır bilinmiyor😁Yarın göreve gidecegım normalde çalışmayacaktım ama cuma gitmem artık.

Selam canım.Bende carsamba günü marketin halk günü oluyor sebzemi meyvemi alacagım bide 5kg süt alırım bu hafta biraz yogurt biraz sütlaç yaparım.Yarın eşim çarşıya çıkacak ampul falan alacak kaç harcanır bilinmiyor😁Yarın göreve gidecegım normalde çalışmayacaktım ama cuma gitmem artık.
Paranin degeri yok malesef
Sütlaç bende uzun zamandır yapmadım bir daha süt aldigimda yapayim

Yarının menüsü baharatlı tavuk sote bulgur pilavı var o yeter yarına yetmezse akşam biraz daha yaparım Bayadır yapmamıştım çocuklar özlemiş. Çorba bulamadım yanına ne yapsam diye közlenmiş patlıcan biber çıkarcam yeter diye düşünüyorum. Çarşamba işe gircem yemek yapmam lazım öğlen için liste yapmam lazım anlaşılan

Günaydın kızlar çok uykum var elim nöbetçiyken çocuklarla yatıyoruz ama ben hiç yatmıyorum bugün söyledim bidaha yatmıcam herkes kendi odasında uyuyacak diye ağlamaya başladılar dinlemicem pentiden çorap siparişi verdim 130 TL tuttu yaz için çocuklarla kendime eşime kışlık çorap

Selam kızlar
2 tepsi poğaça 2 tepsi açma yaptım biraz komşulara dağıttım biraz buzluğa attım birazda aksam patates salatası yapacağım çayla yer ev halkı bende yeşilliği bol patatesi az bir salata yapacağım kendim içim

Sut ilaç ve top alacak esim bugünde harcama var

Çocukların çamaşırları yıkandı serdim .
mini defa Türk kahvesi içtim . Bol enerji lazım kadınlara .
Kızlar dün migrostan fisko birliğin şekersiz fındık ezmesini lazım . Tadı guzel şeker katılmış ama cok yoğun degil . Çocuklarınız seviyorsa kahvaltı icin cok guzel .

Annelerden geldim

Önce markete gittim 3000 TL
Pazarda 180 TL balık ve ceviz de var içinde harcadım🥴🥴

Akşama kendime yeşil fasulye pişirdim
Kızlara şehriye çorbası ve çıtır tavuk yapıyorum 😋😋

Evi süpürdüm mutfak topladım

Yeşillikleri yıkadım kurutup dolaba katacam pratik olur elimin altında 🤗🤗

1 makina çamaşır yıkandı
1 makina daha yıkanıyor🙄🙄

Annem 5 kilo süt aldı bugün mayalayacak yarın babam getirecek😍😍

Şimdilik böyle kızlar 🤩🤩🤩

Back