- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım.Bende carsamba günü marketin halk günü oluyor sebzemi meyvemi alacagım bide 5kg süt alırım bu hafta biraz yogurt biraz sütlaç yaparım.Yarın eşim çarşıya çıkacak ampul falan alacak kaç harcanır bilinmiyorYarın göreve gidecegım normalde çalışmayacaktım ama cuma gitmem artık.Selam dostlar bir gün bize yetmiyor resmen
Alısverise ciktik 420 tl harcandi
15 kg sut aldim hepsini peynir yaptim
Gerisi ufak tefek seyler sebze meyve
Yemek dunden vardi ugrasmadim
Yarina ne yaparim karar veremedim
Paranin degeri yok malesefSelam canım.Bende carsamba günü marketin halk günü oluyor sebzemi meyvemi alacagım bide 5kg süt alırım bu hafta biraz yogurt biraz sütlaç yaparım.Yarın eşim çarşıya çıkacak ampul falan alacak kaç harcanır bilinmiyorYarın göreve gidecegım normalde çalışmayacaktım ama cuma gitmem artık.
Dalga geçer gibi zam oranları haberlerde izledim 1 yılda ne kadar çok zam gelmiş herşey ama maaşlara gelince pinpon topuyla hesaplasınlarBereketli olsun ne diyelim
Bozdurup bozdurup harcayalım
Hahshhhhh evet yaaaa yarin evimdeyim anneme dedim daha 15 gun goremezsiniz beniSen eve kapanmadan diyete baslayamayacaksın canimmmdön yuvana
Yarin evimdryim kendimizi karantinaya alacazHep gezmektesin
Simdlik iyi gibiNasılsınız bu arada ? Birikimler nasıl gidiyor ?
Bende merak ediyrum ama guvenemiyorumBirikim yok daha canım maaşı alınca belli olur benimki canım bitcoin mi alsam birazda aklımda o var bu ara
Allah kolaylık versin canimGünaydın kızlarMaaşa son 10 günBugün görev var şehirdısına gideceğim yorucu bir gün beni bekliyor.
Gunaydin canimGünaydın kızlar
hava bir güzel ki tam yürüyüş havası
Guzel bir gün oksun
2030 da su fakiri bir ülke olacağız böyle giderse .Gunaydin canim
Burada da hava cok güzel ama artık kar yağmur yağsın sular azalmış