🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Benim ikiside No sokak yes ev modunlaryaza kadar acaba daha nasıl bir boyuta geçeceğiz merak etmekteyim.

Allah gönlünüze göre versin inş istediğiniz eve tez zamanda kavuşursunuz

Amin canm.
İnşallah gönlünüze göre bir ev nasip olur canım yaza dogru belki faizler iner
Amin canm inşallah bir kapı açılır bizim için artık satıp kiraya bile çıkmaya niyetlendik okadar yordu bizi bu ev hem maddi (tadilatları bitmiyor) hemanevi olarak.esim diyor ufaktan ufaktan safiyenin yolunda ilerliyorsun diyor

Ev önemli gerçekten benim eşimde tayini çıkacağını bildigi halde evi satıp yeni ev aldık ben burada oturmam dedi başka bişey demedi izne ayrıldı hergün ev baktı

Günaydın hanımlar
zerya271210 yavrunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı, çok güzel bir yeni yaş olsun..

Kmsl Hnd teşekkürler darısı yeni aylara insallah :>
Kızlar Aralık ayı kitap okuma birincisi
okyonus ve JulieoftheWolves tebrikler kızlarrrrr

menümüzde tarhana çorbası , z.yağlı türlü olacak. Kakaolu kurabiye ve kek de yapacağım
Hepimize güzel günler ..

Bitcoin alacağın sitenin anlaşmalı olduğu bankalar var canım sanırım akbank da dahildi buna. Ben ziraat kullanıyorum.

Kızın 18 yaşından büyükse kendi adına hesabıyla bitcoin sitesini eşleştirebilir. Ama değildi sanırım dimi

18 yaşından büyük birinin olması lazım

Teşekkür ederiz canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…