• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çocukların çamaşırları yıkandı serdim .
mini defa Türk kahvesi içtim . Bol enerji lazım kadınlara .
Kızlar dün migrostan fisko birliğin şekersiz fındık ezmesini lazım . Tadı guzel şeker katılmış ama cok yoğun degil . Çocuklarınız seviyorsa kahvaltı icin cok guzel .
O fındık ezmelerinden geçen sene büyük kızım gece 12 gibi yemiş biz uyuyorduk hem çikolata hem ezmeden hepsini bitirmiş gece bi uyandım

Kız diyor ki annne içimde bir sıkıntı var

Kızım dua et geçer dedim

Sabah kalkınca kutuya bir baktım hepsini bitirmiş sıkıntı da ondanmışşşş🤣🤣🤣

O fındık ezmelerinden geçen sene büyük kızım gece 12 gibi yemiş biz uyuyorduk hem çikolata hem ezmeden hepsini bitirmiş gece bi uyandım

Kız diyor ki annne içimde bir sıkıntı var

Kızım dua et geçer dedim

Sabah kalkınca kutuya bir baktım hepsini bitirmiş sıkıntı da ondanmışşşş🤣🤣🤣
İyi şeker komasına girmemiş 😀

Selam kızlar

Bizim de bugün alışveriş günümüzdü. Önce oğlanı sağlık ocağına götürdük 3 yaş kontrolü vardı onu yaptırdık sonra da alışverişe gittik

Kahvaltılık, yoğurt mayalamak için 3 litre süt ve kasap alışverişi 350 tl

Oğlanın gece yatarken içtiği formül süt bir kutu 100 tl

450 tl harcama yaptık

Yarın da pazardan meyve sebze alışverişi yapacağım.

Dönüşte apartman aidat ödemesi yaptık 150 tl de oraya verdik

Gitti paracıklar 😂

Ayrıca eşim lahmacun söyleyelim yemek yapmakla uğraşma dedi

Akşama da lahmacun söyleyeceğiz

Oğlanın doğum günü için dedesi ve babaannesi 500 tl para göndermişler

250 tl bir halası , 100 tl de diğer halası verdi dışarı çıkmıyoruz hediye alamadık diye.

850 tl parası oldu oğlumun. Uygun bir zamanda fiziki altın alıp saklayacağım onun adına.

Herkese iyi akşamlar 🤗2 gündür yine ugrayamadim evi dip köşe kapı duvar silmeye başladım 😖Bir taraftanda bebişin diş sikintilari devam ediyor üst dişler çok zormuş ya derinin altında görünüyor patlayamiyor bir türlü.kuzumun hiç huzuru yok.Allahtan eşim evde de o bakıyor ben temizlik yapıyorum kolum kanadım koptu ama silmekten pere asmaktan😨
Bugün yemekte yapamadım daha şimdi bebişi sallamaya oturdum daha dusa giricem eşim disardan karışik kebap söyleriz dedi.yine 100 TL gidecek durduk yere.Yarinda kv gicegiz galiba gidersek 1 gece kalicaz.orda bari biraz pişir taşır işinden kurtulmus olurum.Benden haberler böyle canlar.okuyamadim daha geçmişi Herkes iyidir inşallah🤲

Atasun optikten güneş gözlüğü bakıyorum çok beğendim alsam değişim varmış mağazada yada iade ay çok aklım kaldı gözlüklerde😁

Back