• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tavuk izgara kaldi patlican salatasi kaldi
Bamya pilav var gelince corba yaptim yemek derdim yok yarin

Alisverise gidecegiz baya eksik var maasa kadar son buyuk alisveris olur
Sut alacagim peynir yaparim
Bende yarın eve geçicem salı günü pazar ve market işini yapacam eczaneden şampuan almam lazım kesin 500 gider

Selam kizlar
Bugun de biz mangala gittik daga kaçtïk iyi ki gittik havamiz degisti 100 tl harcandi 🖒
Ohh afiyet olsun . İyi yapmışsın zaten bunaldık .
zerya271210 zerya271210 hayirli olsun tatlım . Bende bitcoini araştırdım ama cesaret edemedim eminim siz cok dikkatlisinizdir iyi araştırmak zaman ayırmak lazım

Selam kızlar ancak yazabiliyorum

Bugün benim oğlanın doğum günü 😍😍😍 onun gönlünü ettik tüm gün

Malum kimseyle görüşemiyoruz bari çocuğun günü güzel geçsin dedik bütün gün ilgilendik oynadık vs

Yarın halaları ile ufak bir pasta keseceğiz

Yasak boyunca harcama yapmadık 👍🏻👍🏻

Haftaiçi bayaa bir harcama yaparız 😂
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun canm🎂sağlıklı başarılı uzun ve güzel yılları olsun inşallah 🎉

Selam kızlar ancak yazabiliyorum

Bugün benim oğlanın doğum günü 😍😍😍 onun gönlünü ettik tüm gün

Malum kimseyle görüşemiyoruz bari çocuğun günü güzel geçsin dedik bütün gün ilgilendik oynadık vs

Yarın halaları ile ufak bir pasta keseceğiz

Yasak boyunca harcama yapmadık 👍🏻👍🏻

Haftaiçi bayaa bir harcama yaparız 😂
Doğum günü kutlu olsun nice güzel senelere sevdikleriyle beraber canım.

Bu arada ben birşey yaptım 🤗🤗

Dört beş gün önce yüksek miktarda bitcoin aldım al sat yapmak için ( 60 bin tl civarında )

Bugün bozdurdum 69 bin tl olarak 😅

9 bin tl kâr etmiş oldum.

Bu her zaman böyle olmaz tabi. bu sıra al sat imkanı çok yüksek o yüzden güzel bir kâr oldu

Şimdi düşmesini bekliyorum tekrar almak için

Her zaman kazanıcaz diye birşey yok tabi zarar da edebiliriz altın gibi aynı.

Bu sefer böyle denk geldi kâr ettik.

Eşim deli gibi piyasayı takip ediyor , uygun zamanları az çok biliyor.

İlk açtığımda oğlan için uzun vadeli 50 tl yatırmıştım. Onun üzerine biraz daha ekledim o şekilde bekliyor şuan.
Çok iyi denk gelmiş ben hiç anlamıyorum ne zaman alsam düşüyor

Offfff kuzum kıyamam yaaaa çok haklı benim kızda arkadaş görmeden büyüyor🙄🙄
Benim büyük bildiğin asosyal oldu kesinlikle sokağa çıkmıyor hatta bizimle markete bile gelmiyor istemiyor ben şimdi maske takamam ellerimi surekli dezenfekte edemem gelince her yerimi yıkamak istemiyorum onun içinde çıkmak istemiyorum diyor 🥺küçüğüm zaten kapıya kargocu gelse ona bile ağlıyor karşı komşum kapıdan laf atıyor kıyameti koparıyor takı kapıyı kapatıp içeri girene kadar😨 5 gün annemde kaldık resmen yapışık yaşadık 2 dk koltuğa bile bırakamadık yabancı yer diye biz ne yapicaz nasıl bakıcıya ve dışarıya alisacak diye hergun kara kara düşünüyoruz 😢

Ohh afiyet olsun . İyi yapmışsın zaten bunaldık .
zerya271210 zerya271210 hayirli olsun tatlım . Bende bitcoini araştırdım ama cesaret edemedim eminim siz cok dikkatlisinizdir iyi araştırmak zaman ayırmak lazım
Evet canım biz aylardır düşünüyorduk ama cesaret edemiyorduk risk almak gerekiyor

Eşim aylardır araştırıyor işyeri kapandığından beri de bayağı bir yoğunlaştı devamlı piyasayı takip ediyor

Amacımız yüksek kâr elde etmek değil elimizdeki paranın değerini korumak

Tabi ki eşim çalışmadığı için ek gelir olması da iyi oluyor

Bakalım çok dikkatli gidiyoruz umarım ufak da kâr ederek ilerleriz

Evet canım biz aylardır düşünüyorduk ama cesaret edemiyorduk risk almak gerekiyor

Eşim aylardır araştırıyor işyeri kapandığından beri de bayağı bir yoğunlaştı devamlı piyasayı takip ediyor

Amacımız yüksek kâr elde etmek değil elimizdeki paranın değerini korumak

Tabi ki eşim çalışmadığı için ek gelir olması da iyi oluyor

Bakalım çok dikkatli gidiyoruz umarım ufak da kâr ederek ilerleriz
Kazancınız berketli olsun canm😊

Çok iyi yapmışsınız canım çocuklara da çok iyi gelmiştir💝💝💝

Ya zerya çok i kar elde etmişsin sen böyle söyleyince bütün altınları bozup bitcoin alasım geldi yaaaaa😁😁
Yok kuzum sakın öyle birşey yapmaaa 😂😂😂

Çok dikkatli takip etmek gerekiyor eşim günün 20 saati piyasayı takip ediyor zarar etmemek için. Günde 4 saat falan uyuyor 😅

Zaman ayırmak lazım kâr elde etmek için.

Ama uzun vadeli düşünüp az miktarda alabilirsin ilerde çok daha değerleneceğini düşünüyoruz

Oğlan için 50 tl 100 tl atıyorum yıllarca kalsın orada büyüsün ilerde çocuğun işine yarar ( 200 tl attım şuan 650 tl oldu )

Çok iyi denk gelmiş ben hiç anlamıyorum ne zaman alsam düşüyor
Eşim çok sıkı takip ediyor piyasayı canım , çok hareketli düşüyor yükseliyor vs güzel takip etmek gerekiyor

Güzel denk geldi kâr ettik şuan düşmesini bekliyoruz yeniden almak için

Eşim çok sıkı takip ediyor piyasayı canım , çok hareketli düşüyor yükseliyor vs güzel takip etmek gerekiyor

Güzel denk geldi kâr ettik şuan düşmesini bekliyoruz yeniden almak için
Bende birikim yapacağım parayı bölmeyi düşünüyorum Bira altın biraz gümüş dolar az az biyerden zarar etsem diğeri dengeler diyorum çok iyi yapıyor eşin para eriyor resmen maaşlar yüzde 3 enflasyon farkı daha net değil herşey yapılan zam en az yüzde 20 ne hallere düştük annemin evlendiği zaman başkasından geline takmak için altın alınırmış düğünden sonra geri verilirmiş o hale dogru gidiyoruz

Herkese iyi akşamlar 🤩yine evde işlerin bitmedigi bir günün daha sonuna gelmiş bulunmaktayım.Yeni kitaba bile başlamadım duvar falan siliyorum hergun oda oda dermanim kalmıyor.Biz evimizi değiştirmek istiyoruz alt katimizdaki komşudan artık usandik.Apartmanda da zaten genel olarak düzen yok sorunlari hiç bitmiyor.Evimizde 90 M2 baya küçük geliyor 2 çocukla zorlanmaya başladık evde yaşam konusunda fazladan hiç eşya mobilya olmamasına rağmen sikis sikis ve ruhum iyice sıkılıyor durum böyle olunca. Ama baktığımız evler 400-450 binden den basliyor faizler çok yüksek hesabi tutturamiyoruz ama buradan da kurtulmak istiyoruz Allah bir yerden hayırlı bir kapı açsın diye dua ediyoruz 🤲
Günün harcaması bu arada 45 TL 4 gün sonra ilk harcama.ama yarın ve diğer gün baya olur gibi.mandalina muz avakodo ayva alınacak,sebze belki bu hafta almam karnıbahar havuç brokoli pırasa kereviz ıspanak var azar azar Bebise bu hafta yeter çorbalari için.
Kv ve kp yılbaşı hediyesi alacağız 15 gündür görüşmedik hediyelerini ancak alıp vereceğiz bu hafta içi 1 akşam gider hem kalırız çocukları görürler dedik.
Oyyy çok yazdım affola 🥰

Benim büyük bildiğin asosyal oldu kesinlikle sokağa çıkmıyor hatta bizimle markete bile gelmiyor istemiyor ben şimdi maske takamam ellerimi surekli dezenfekte edemem gelince her yerimi yıkamak istemiyorum onun içinde çıkmak istemiyorum diyor 🥺küçüğüm zaten kapıya kargocu gelse ona bile ağlıyor karşı komşum kapıdan laf atıyor kıyameti koparıyor takı kapıyı kapatıp içeri girene kadar😨 5 gün annemde kaldık resmen yapışık yaşadık 2 dk koltuğa bile bırakamadık yabancı yer diye biz ne yapicaz nasıl bakıcıya ve dışarıya alisacak diye hergun kara kara düşünüyoruz 😢
Üffff yaaa gerçekten küçük kızımı bugün Kayınbabam dışarıya çıkardı kapının önünde ağladı gitmek istemedi 😥😥
Yok kuzum sakın öyle birşey yapmaaa 😂😂😂

Çok dikkatli takip etmek gerekiyor eşim günün 20 saati piyasayı takip ediyor zarar etmemek için. Günde 4 saat falan uyuyor 😅

Zaman ayırmak lazım kâr elde etmek için.

Ama uzun vadeli düşünüp az miktarda alabilirsin ilerde çok daha değerleneceğini düşünüyoruz

Oğlan için 50 tl 100 tl atıyorum yıllarca kalsın orada büyüsün ilerde çocuğun işine yarar ( 200 tl attım şuan 650 tl oldu )
Ahhh zerya kız ben zaten takip edemem eşim hiç anlamaz sen yükselince bana sat diye mesaj atarsın😁😁😁

Kızımın da hesabı var akbank da istesek parayı bitcoin dönüştürebilir miyiz yoksa başka hesap mı açmak gerekiyor

Heee bu arada benim ceyizimden (14 yıllık) filitre kahve makinamiz vardı Arçelik marka evlendigimizde 2-3 kullandık sonra kaldırdım evde sürekli kutunun içinde oradan oraya koyup duruyordum dolap uygulaması indirdim oraya koydum ilk kez denedim uygulamayı ve satıldı 😃230 TL geldi oradan hiç dokunmayip yarım Gr da olsa altın alacagim onunla yarın veya salı gunu falan alırım herelde yazarım buraya.

Back