🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cennet hurması ishal yapar normalde ama süt alerjiside olunca bilemedim mukusluysa ishali senin yediklerindendir normal ishale hurmadandır diye düşünüyorum

Eşim nöbetçi bugün yarın sehirdısına göreve gidecegım geç döneriz yarının yemeğini yapayım bugün.Dünden brokoli ve domates corbası kaldı bugün onları yeriz.Yarın için tavuksuyu terbiyeli çorba ve zeytınyağlı portakallı kereviz yemeği yapacagım.

Bereketli olsunBende biraz alım yapacagım bugün bakalım parayı bekliyorum.

Kmsl Hnd canm bu arada kitabım dün bitti yazmayi unuttum.sanırım 1 aydır elimdeydi günde 3-5 sayfa ancak okuyabildigim için çok uzun sürüyor okumam
İsmi: Güvenli Bağlanma yazarı:Adem Gunes
Tamam canım ekliyorum listeye
Kitabında altının da çok iyi canım hemen listeye ekliyorum
Şeker portakalı ve diğer kitabın adı neydi canım

Cennet hurması ishal yapar normalde ama süt alerjiside olunca bilemedim mukusluysa ishali senin yediklerindendir normal ishale hurmadandır diye düşünüyorum
3 gündür minige cennet hurması veriyorum ishal değil ama çok fazla kaka yaptı hatta pisik oldu cennet hurmasindan şüphelendim şimdi yazını da okuyunca emin oldum biraz ara vereyim

Selam kızlar napıyorsunuzzz

Bizde kahvaltımızı yaptık kahvemizi içitik
Kayınvalidem Çiğköfte yoğuracak

Kayınbabam küçüğün saçını kestirmeye götürecek
Çiğköfte
Bende yapacağım bir gün ama o gün çok yakin değil çok yerim yaparsam

3 gündür minige cennet hurması veriyorum ishal değil ama çok fazla kaka yaptı hatta pisik oldu cennet hurmasindan şüphelendim şimdi yazını da okuyunca emin oldum biraz ara vereyim
Bende de olur kızlarımda da hele ufaklık sürekli tuvalete gider en son eşime söyledim kasayla alma girip çıkıp yiyor akşama kadar tuvalletteyiz durmadan çağırıyor kuzum baktınız ishali uzun sürüyor yogurdun içine 1 tatlı kaşığı nişasta koyunca düzeliyor aklında olsun canım çok çektim ufaklık ta ishal mukuslu kaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…