Persembe olsun tartı cuma olmasın
Para geri dönmüş başka hesaba attı eşim.Altın 451 suan çok düşmüş.okyonus ne yaptın aldın mı doları altın dolar düşmüş ne oldu anlamadım ama pazartesi böyle düşük başlamadı normalde
Dur bende atayım hemen kumbaraya para.Kumbara ya para attım Allah kabul eder inşallah niyetimizi
Öyle yapalım canımPersembe olsun tartı cuma olmasınHaftaya cuma olur
Ben portakkal sulu kereviz ve terbiyeli tavuksuyu çorba yaptım yarın için dolaba atacağım.Bugün brokoli domates corbası birazda kısır ve kabak tatlısı var yeter eşim nöbetçi zaten.Selam kızlar .altin guzel düşmüş parası olanlar icin tam fırsat .
Yemek yok ne yapacağım bilmiyorum
Kolay gelsin canım.Sen aldın mı altın?Pırasalı börek ve peynirli börek çocuklara limonata yapcam çamaşır katlıyorum yerleştirip başlıcam hamuru mayaladım saat 12 gibi
Evet canım tartılmayımca daha çok yiyorsumKız neye korkuyorsun canını mı alacak tartıtartılmamak kötü aslında kendinin farkında olmuyorsun
Borcu olup biseyler alanlara sinir oluyorum ki sizin borç yıllar olmus . İnsanlar cok rahat .lEvet kızlar altın düşüşte imkanı olan alsın yılbaşından sonra artar tahminimce
Eltim klima almış kayınvalideme dedim onu alana kadar benim borcumu versinler sonra para diye ağlıyorlar
Kaynım Söylemiş bir iki aya verecem demiş
Bakalım ne zamana verecek
Yaaaaa yıllar oldu her ay 1 gram verse çoktaaannn bitmişti eşime dedim onlar borcunu versin sen borç iste bakalım verecekler miBorcu olup biseyler alanlara sinir oluyorum ki sizin borç yıllar olmus . İnsanlar cok rahat .l
Yuh ya nasıl insanlar . Başkasının alın terini al sonra ödeme . Vicdansızlık bu cok kızdım.Çok doğru
Yaaaaa yıllar oldu her ay 1 gram verse çoktaaannn bitmişti eşime dedim onlar borcunu versin sen borç iste bakalım verecekler mi
Vermezler ki diyor o da biliyor ama işte napsın yqni
Sağol canım ben 456. 6 dan almıştımKolay gelsin canım.Sen aldın mı altın?
İnşallah şimdi hazır düşmüşke.alıp verseya yeni yılda artarEvet kızlar altın düşüşte imkanı olan alsın yılbaşından sonra artar tahminimce
Eltim klima almış kayınvalideme dedim onu alana kadar benim borcumu versinler sonra para diye ağlıyorlar
Kaynım Söylemiş bir iki aya verecem demiş
Bakalım ne zamana verecek
Düğün takılarımDı canım düşün yani ben ihtiyacı var diye ikiletmeden hemen çıkardım verdim eşimde yanımda yoktu o zaman ona bile sormadan vermiştim yaniYuh ya nasıl insanlar . Başkasının alın terini al sonra ödeme . Vicdansızlık bu cok kızdım.
esine yazık degil mi sizlerden uzakta ailesi icin çalışıyor .
İnşallah canımİnşallah şimdi hazır düşmüşke.alıp verseya yeni yılda artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?