🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam kızlar .altin guzel düşmüş parası olanlar icin tam fırsat .
Yemek yok ne yapacağım bilmiyorum
Ben portakkal sulu kereviz ve terbiyeli tavuksuyu çorba yaptım yarın için dolaba atacağım.Bugün brokoli domates corbası birazda kısır ve kabak tatlısı var yeter eşim nöbetçi zaten.

Evet kızlar altın düşüşte imkanı olan alsın yılbaşından sonra artar tahminimce

Eltim klima almış kayınvalideme dedim onu alana kadar benim borcumu versinler sonra para diye ağlıyorlar
Kaynım Söylemiş bir iki aya verecem demiş

Bakalım ne zamana verecek

Borcu olup biseyler alanlara sinir oluyorum ki sizin borç yıllar olmus . İnsanlar cok rahat .l

Çok doğru
Borcu olup biseyler alanlara sinir oluyorum ki sizin borç yıllar olmus . İnsanlar cok rahat .l
Yaaaaa yıllar oldu her ay 1 gram verse çoktaaannn bitmişti eşime dedim onlar borcunu versin sen borç iste bakalım verecekler mi

Vermezler ki diyor o da biliyor ama işte napsın yqni

Çok doğru

Yaaaaa yıllar oldu her ay 1 gram verse çoktaaannn bitmişti eşime dedim onlar borcunu versin sen borç iste bakalım verecekler mi

Vermezler ki diyor o da biliyor ama işte napsın yqni
Yuh ya nasıl insanlar . Başkasının alın terini al sonra ödeme . Vicdansızlık bu cok kızdım.
esine yazık degil mi sizlerden uzakta ailesi icin çalışıyor .

İnşallah şimdi hazır düşmüşke.alıp verseya yeni yılda artar

Yuh ya nasıl insanlar . Başkasının alın terini al sonra ödeme . Vicdansızlık bu cok kızdım.
esine yazık degil mi sizlerden uzakta ailesi icin çalışıyor .
Düğün takılarımDı canım düşün yani ben ihtiyacı var diye ikiletmeden hemen çıkardım verdim eşimde yanımda yoktu o zaman ona bile sormadan vermiştim yani
İnşallah şimdi hazır düşmüşke.alıp verseya yeni yılda artar
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…