O da mantıklı canım Rabbim bitirdiğiniz günü de buraya yazmayı nasip eder inşallahhhhErken ödemeye çalışacağım ya ilk zamanlar faiz çok ya düşürelim diyoruz
Amin canımm inşO da mantıklı canım Rabbim bitirdiğiniz günü de buraya yazmayı nasip eder inşallahhhh
Bende dolar alcam her ay 100 dolar kalanı gram şeklinde yapcam birikimleriKızlar sadece altın mı alıyorsunuz?Eşim dolarda al arada diyor kararsız kaldım.Gelecek olan paramız geldi kartın eksik kısmını kapattık çok şükürAz birsey kalıyor yarın gönderecek bana napsam diye düşünüyorum.
Biz yaptırdık 2000tl tutmuş 5 taksit yapmışlar.Sigorta kasko varmış bu ay ocakta dönsün öyle yaptıralım dedim eşime
Sağol canmCanım yumurtalar hakkında yazacaktım sana. Bugün denedim kahvaltıda gayet güzel tadı rengi , organik gerçekten. Aklında olsun
Altın , gümüş , bitcoin alıyorum :)Kızlar sadece altın mı alıyorsunuz?Eşim dolarda al arada diyor kararsız kaldım.Gelecek olan paramız geldi kartın eksik kısmını kapattık çok şükürAz birsey kalıyor yarın gönderecek bana napsam diye düşünüyorum.
Sormadık daha yakında arar sigortacı 2013 model geçen yıl 690 sigorta 1500 kasko ödemişiz bakalımbu yıl ne çıkacakBiz yaptırdık 2000tl tutmuş 5 taksit yapmışlar.
Hoşgeldin bende geç uyuyorum uykum gelmiyor eskiden ne güzel erkenden uyurdum. Verdiğin ek gıda neydi canım belki ondandır ishaliBen geldim tabi bu saatte kimsecikler olmaz herkes uykuya gitti bile
Cook yoruldum yorgunum evi dip köşe temizledim.camlari camsille aldım Banyoyu duvarlar dahil detaylı temizledim sildim.nevresim değiştim yıkadım ütü derdi olmasın diye kurutmaya atmadım balkona astım.yemek yaptım yedik topladım.Bebisim ishal oldu halbuki aylardır kabizdi sebebini bir türlü anlayamadım.azonce entinogermina verdim yarında takip edeceğim eğer değişim olmazsa doktorunuza yazarım yada ararim.sabahtan beri sürekli üstünü degisiyorum soyunurken güler giyinirken ağliyor bugün yine her seferinde ağladı yorucu bir gün oldu.Allah başka büyük dert vermesin inşallah bunuda atlatiriz
Hiç gümüş almıyorum biraz almıştı o var sadece dolar almak istiyorum gümüş daha aldıgım seviyeye gelmedi ne kötü zamanda almışım hep öyle oluyorAltın , gümüş , bitcoin alıyorum :)
Yazın dolar da almıştım çokça. Kâr ederek bozdurdum şuan almıyorum
Hoşbuldum canmHoşgeldin bende geç uyuyorum uykum gelmiyor eskiden ne güzel erkenden uyurdum. Verdiğin ek gıda neydi canım belki ondandır ishali
Bende önceden altıncı değildim hep dolar Euro alırdım burası sayesinde altıncı oldum diyebilirimHiç gümüş almıyorum biraz almıştı o var sadece dolar almak istiyorum gümüş daha aldıgım seviyeye gelmedi ne kötü zamanda almışım hep öyle oluyor
AminAmin canımm inşAllah kimin borcu harcı varsa ödeme kolaylığı versin inş
geçmiş olsun, bugun toparlar umarım.Hoşbuldum canmfarklı bişey vermedim aslında sabah direkt ishal ile uyandı normalde 2 güne bir yapardi.kabizlik sorunu var.Sadece bu ara hergun cennet hurması verdim acaba onu fazla geldi bilemedim.Bu sabahta patates hasladim ezip kahavaltida yedirdim muz yedirdim gün içinde de bir fark olmadı.Ama laktoz alerjimiz var ben diyetteyim 7 aydır ama 1 aydır diyet açıyorum doktorumuz öyle söyledi tereyagi yeme ama sadece peynir yoğurt ve kefir yandemisti.bende dün sabah bool peynirli omlet ve akşamda tereyağlı tarhana çorbası yedim acaba omu fazla geldi diye düşünüyorum.Yarin dikkat edicem bakalım yedikkerime bebisede hurma vermicem inşallah onlardandir da hemen toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?