- 29 Aralık 2007
- 3.385
- 1.073
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cennet hurması ishal yapar normalde ama süt alerjiside olunca bilemedim mukusluysa ishali senin yediklerindendir normal ishale hurmadandır diye düşünüyorumHoşbuldum canmfarklı bişey vermedim aslında sabah direkt ishal ile uyandı normalde 2 güne bir yapardi.kabizlik sorunu var.Sadece bu ara hergun cennet hurması verdim acaba onu fazla geldi bilemedim.Bu sabahta patates hasladim ezip kahavaltida yedirdim muz yedirdim gün içinde de bir fark olmadı.Ama laktoz alerjimiz var ben diyetteyim 7 aydır ama 1 aydır diyet açıyorum doktorumuz öyle söyledi tereyagi yeme ama sadece peynir yoğurt ve kefir yandemisti.bende dün sabah bool peynirli omlet ve akşamda tereyağlı tarhana çorbası yedim acaba omu fazla geldi diye düşünüyorum.Yarin dikkat edicem bakalım yedikkerime bebisede hurma vermicem inşallah onlardandir da hemen toparlar
Bereketli olsunBende biraz alım yapacagım bugün bakalım parayı bekliyorum.Selamlar hanımlar , güzel bereketli bir hafta olsun ..
yıl bitmeden son birikimimi yaptım , online bankadan 1 gr altın alabildim . Bu ay 2 gr altın oldu , bitirdiğim kitap da 2 oldu.. aralik ayi icin çok uyumlu oldular :>
bin lira da nakit birikime atmıştım ama o farklı bir kişiye gitti ..
sevdiğim bir arkadaşımın esinden ayrıldığı haberini aldım , biraz moralim bozuldu ... çok fazla ayrılan oldu son zamanlarda çevremde .. zor meseleler.. yuvalara bol huzur , mutluluk gelsin ..
yemekte sebzeli İzmir köfte yapacağım . Yanında erişte .
güzel günler dilerim ..
Tamam canım ekliyorum listeyeKmsl Hnd canm bu arada kitabım dün bitti yazmayi unuttum.sanırım 1 aydır elimdeydi günde 3-5 sayfa ancak okuyabildigim için çok uzun sürüyor okumam
İsmi: Güvenli Bağlanma yazarı:Adem Gunes
Kitabında altının da çok iyi canım hemen listeye ekliyorumSelamlar hanımlar , güzel bereketli bir hafta olsun ..
yıl bitmeden son birikimimi yaptım , online bankadan 1 gr altın alabildim . Bu ay 2 gr altın oldu , bitirdiğim kitap da 2 oldu.. aralik ayi icin çok uyumlu oldular :>
bin lira da nakit birikime atmıştım ama o farklı bir kişiye gitti ..
sevdiğim bir arkadaşımın esinden ayrıldığı haberini aldım , biraz moralim bozuldu ... çok fazla ayrılan oldu son zamanlarda çevremde .. zor meseleler.. yuvalara bol huzur , mutluluk gelsin ..
yemekte sebzeli İzmir köfte yapacağım . Yanında erişte .
güzel günler dilerim ..
3 gündür minige cennet hurması veriyorum ishal değil ama çok fazla kaka yaptı hatta pisik oldu cennet hurmasindan şüphelendim şimdi yazını da okuyunca emin oldum biraz ara vereyimCennet hurması ishal yapar normalde ama süt alerjiside olunca bilemedim mukusluysa ishali senin yediklerindendir normal ishale hurmadandır diye düşünüyorum
ÇiğköfteSelam kızlar napıyorsunuzzz
Bizde kahvaltımızı yaptık kahvemizi içitik
Kayınvalidem Çiğköfte yoğuracak
Kayınbabam küçüğün saçını kestirmeye götürecek
Cuma günü tartı dan sonra yap canımÇiğköfte
Bende yapacağım bir gün ama o gün çok yakin değil çok yerim yaparsam
Olabilir güzel eksi gelirse yapabilirimCuma günü tartı dan sonra yap canım
Hazır değilim çok korkuyorumOlabilir güzel eksi gelirse yapabilirim
Cuma tartı ile yüzleşeceksin heyecanla bekliyorum ve Cedric1003 gi
Tamam perşembe olsunTartiyi perşembe yapalım isterseniz , okyonus haklı
Kız neye korkuyorsun canını mı alacak tartı tartılmamak kötü aslında kendinin farkında olmuyorsunHazır değilim çok korkuyorum
Bende de olur kızlarımda da hele ufaklık sürekli tuvalete gider en son eşime söyledim kasayla alma girip çıkıp yiyor akşama kadar tuvalletteyiz durmadan çağırıyor kuzum baktınız ishali uzun sürüyor yogurdun içine 1 tatlı kaşığı nişasta koyunca düzeliyor aklında olsun canım çok çektim ufaklık ta ishal mukuslu kaka3 gündür minige cennet hurması veriyorum ishal değil ama çok fazla kaka yaptı hatta pisik oldu cennet hurmasindan şüphelendim şimdi yazını da okuyunca emin oldum biraz ara vereyim