Kahveyle beraber cok guzel gidiyorYap ben çok severim hem pratik hem lezzetli
Valla 10 numara hem kolay hem soğuk çikolata tadında istediğim kiloya geleyim bir rulo yiyeceğimMerhaba kızlar yemekleri yaptım .
Taze fasülye pilav karnabahar da kızartacağım .
zeyno canım mozaik pasta istedi iyi mi
Yapayım hemen
2 kalem şey basit şeyler 78 tl sonumuz hayır olsun canımYemekleri yapmıştım kahvaltıdan sonra.Nevresimler değişti yıkandı kurutmadan çıkmak üzere.Eşim süpürdü ben sildim kayınvalide toz alıp WC ovdu çok şükür bu haftaki temizlikte bitti.Yemekten sonra ütü yapılacak duş alıp oğluşumu yıkarız.Şimdi oturdum biraz dinleneyim.Markete gittik.Soda,süt,su,Türk kahvesi çubuk kraker yumurta aldık 78tl gitti
Kesinlikle iyi ki varsınızKahveyle beraber cok guzel gidiyor
Seviyorum burayı her konuda birbirimize yardımcı oluyoruz .
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar yemekleri yaptım .
Taze fasülye pilav karnabahar da kızartacağım .
zeyno canım mozaik pasta istedi iyi mi
Yapayım hemen
Ohhhh missss gibi olmustur evYemekleri yapmıştım kahvaltıdan sonra.Nevresimler değişti yıkandı kurutmadan çıkmak üzere.Eşim süpürdü ben sildim kayınvalide toz alıp WC ovdu çok şükür bu haftaki temizlikte bitti.Yemekten sonra ütü yapılacak duş alıp oğluşumu yıkarız.Şimdi oturdum biraz dinleneyim.Markete gittik.Soda,süt,su,Türk kahvesi çubuk kraker yumurta aldık 78tl gitti
Sende iyi ki varsin zeynommm❤❤❤❤Kesinlikle iyi ki varsınız
Ohh afiyet olsun. Cuma’ya kadar yiyelim sonrası cisssssBende kızı uyuttum şimdi çay abur cubur keyfi yapıyoruz
Menüde mangal vardı
Teşekkür ederim canım korkarım cumaya kadar 75 olucqmOhh afiyet olsun. Cuma’ya kadar yiyelim sonrası cisssss
Ben persembe sabah tartınacagım persembe gece gönlümce yerimTeşekkür ederim canım korkarım cumaya kadar 75 olucqm
Ben şimdilik altın alıyorum ama kızımın hesabına az biraz dolar filan atmak istiyorum bakalımKızlar sadece altın mı alıyorsunuz?Eşim dolarda al arada diyor kararsız kaldım.Gelecek olan paramız geldi kartın eksik kısmını kapattık çok şükürAz birsey kalıyor yarın gönderecek bana napsam diye düşünüyorum.
Eşimde aZda olsa ikiye böl parayı diyor çok alamıyoruz zaten masraf gider fazla ama olduğu kadarBen şimdilik altın alıyorum ama kızımın hesabına az biraz dolar filan atmak istiyorum bakalım
Tabiki canım birikim olsunda altın dolar filan uzun vadede zarar getirmez benceEşimde aZda olsa ikiye böl parayı diyor çok alamıyoruz zaten masraf gider fazla ama olduğu kadar
Ben yaza doğru birazını bozup kredi ara ödeme yapayım diyorum.Hesapladım 15bin verirsem 6ay borç düşüyor hemen hemen 2 yıl ödenmiş oluyor.Yaza kadar kar yaparım bence altındanTabiki canım birikim olsunda altın dolar filan uzun vadede zarar getirmez bence
Bence de yaparsın çok iyi fiyat ama altın sürekli artıyor borç sabit kalıyor bilemedim şimdiBen yaza doğru birazını bozup kredi ara ödeme yapayım diyorum.Hesapladım 15bin verirsem 6ay borç düşüyor hemen hemen 2 yıl ödenmiş oluyor.Yaza kadar kar yaparım bence altından
Erken ödemeye çalışacağım ya ilk zamanlar faiz çok ya düşürelim diyoruzBence de yaparsın çok iyi fiyat ama altın sürekli artıyor borç sabit kalıyor bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?