🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun canım allah şifa versin allahım tüm çocukları koru yarabbim

Afiyet olsun canım evet birkaç gündür görmüyorum seni sık sık gelll özletme kendini

Tek tek cevaplayamadim kusura bakmayın hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiminşallah beklenen gibi değilde yine hafif hafif geçirir oğlum rabbim bütün evlatlarimizi korusun
Benim kızda hasta . Dün test verdik, sanırım corona. Ama çok şükür bugün epeyce iyi. Umarım senin oğlunda hemencecik iyileşir. Allahım evlatlarımızı korusun .

Kız niye farkedilmesin sen yaz canım benim gözümüzden kaçıyor bazen

Çocuklar nasıl oldu

Kız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beni

Kız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beni
Ahahahhhhh Ayyyyy şimdiki gençler

Çıksın kız yeter daha çok üşütmesin

İnşallah test negatif çıkar

Cankusunannesi cok geçmiş olsun canım guzel haberleri bekliyoruz
Hava cok soğudu Van a falan kar yağmış buraya da yagmasi yakındır
Penguen hava nasıl cnm ?
Yağmura çevirdi eridi karlar çocuklar uyurken yarın daha çok oynarız diye uyudular belki gece yağar kar sizin oralarda havalar nasıl canım

Cankusunannesi canım geçmiş olsun Rabbim korusun inşallah hafif atlatır oğluşun hastalığı neydi söylemek istemezsen sen bilirsin canım benim ama lütfen izülme
Sağol canm inşallah en hafif şekilde atakları geçirsin kuzugumHastalığımizin kesin tedavisi yok canm genetik bir rahatsızlık FMF (Akdeniz ateşi )dömür boyu bizimle ilaçları da sade atakları daha hafif geçirmesi için ve ilerlememesi için kullanıyoruz 4 yaşından beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…