Geçmiş olsun canım allah şifa versinHerkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallahokuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesef bunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı
Afiyet olsun canım evet birkaç gündür görmüyorum seni sık sık gelll özletme kendiniSelam dostlar nasilsiniz bikac gndur girmedim topige
Ben bugun
30 lu yumurta
6 li soda
5 li potibor biskuvi
Bi kucukte kola aldm 41 tl mi ne tuttu
1 damacana su 9 tl aldim
Biraz yuruyuz yaptik yarim saatte olsa evde skldk sis hissediyoeum kendmi hareketsiz .
Simdi zeytinyagli pirasa yaptim pisiyor
Patates hasliyorum bol soganli kavurmasini yapacagim . Komposto ve corbam var cok sukur . Benden boyle birazdan kahve icecegm
Ben buralardayım . Hatta bazen yazıyorum sonra farkedilmeyince bende sessiz kalıyorum
Insallah cnm aslnda topige girmek zor geliyir son msjlarda gorursem giriyorumAfiyet olsun canım evet birkaç gündür görmüyorum seni sık sık gelll özletme kendini
Kız niye farkedilmesin sen yaz canım benim gözümüzden kaçıyor bazenBen buralardayım . Hatta bazen yazıyorum sonra farkedilmeyince bende sessiz kalıyorum
Insallah cnm aslnda topige girmek zor geliyir son msjlarda gorursem giriyorumkolayca
Benim kızda hasta . Dün test verdik, sanırım corona. Ama çok şükür bugün epeyce iyi. Umarım senin oğlunda hemencecik iyileşir. Allahım evlatlarımızı korusun .Tek tek cevaplayamadim kusura bakmayınhepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah beklenen gibi değilde yine hafif hafif geçirir oğlum rabbim bütün evlatlarimizi korusun
Kız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beniKız niye farkedilmesin sen yaz canım benim gözümüzden kaçıyor bazen
Çocuklar nasıl oldu
Ahahahhhhh Ayyyyy şimdiki gençlerKız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beni☺
Ay pozitif çıksın da en azından antikoru olur. Zaten iyileşti sayılır . Bu durumda benden geçmiştir belkiAhahahhhhh Ayyyyy şimdiki gençler
Çıksın kız yeter daha çok üşütmesin
İnşallah test negatif çıkar
Niye öyle düşünüyorsun ki anlamadım kızAy pozitif çıksın da en azından antikoru olur. Zaten iyileşti sayılır . Bu durumda benden geçmiştir belki
En azından bulaşma korkusu geçer . 6-7 ay bağışıklık sağlıyor . Türkiye’de nasıl bilmem ama burda çok arttı. Hapşıran pozitif çıkıyor .Niye öyle düşünüyorsun ki anlamadım kız
Burda da çok fazla canım yaaaa inşallah tez zamanda biterEn azından bulaşma korkusu geçer . 6-7 ay bağışıklık sağlıyor . Türkiye’de nasıl bilmem ama burda çok arttı. Hapşıran pozitif çıkıyor .
Geçmiş olsun hafif atlatır inşallahBenim kızda hasta . Dün test verdik, sanırım corona. Ama çok şükür bugün epeyce iyi. Umarım senin oğlunda hemencecik iyileşir. Allahım evlatlarımızı korusun .
Yağmura çevirdi eridi karlar çocuklar uyurken yarın daha çok oynarız diye uyudular belki gece yağar kar sizin oralarda havalar nasıl canımCankusunannesi cok geçmiş olsun canım guzel haberleri bekliyoruz
Hava cok soğudu Van a falan kar yağmış buraya da yagmasi yakındır
Penguen hava nasıl cnm ?
Sağol canm inşallah en hafif şekilde atakları geçirsin kuzugumCankusunannesi canım geçmiş olsun Rabbim korusun inşallah hafif atlatır oğluşun hastalığı neydi söylemek istemezsen sen bilirsin canım benim ama lütfen izülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?