• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Benim kızda hasta . Dün test verdik, sanırım corona. Ama çok şükür bugün epeyce iyi. Umarım senin oğlunda hemencecik iyileşir. Allahım evlatlarımızı korusun .
Yaaa inşallah değildir canm 🙏sonuçlar ne zaman çıkacak.biz ailecek geçirdik covit ilk oglumla başladı babannesinden bulaştı haliyle bize bulastirdi sende ve diğer kuzularinda dikkatli olun🙏çocuklar 2 günde falan atlayiyor.kizinin tam olarak şikayetleri ne.
Çok geçmiş olsun.Rabbim evlatlarimizi korusun inşallah

Yaaa inşallah değildir canm 🙏sonuçlar ne zaman çıkacak.biz ailecek geçirdik covit ilk oglumla başladı babannesinden bulaştı haliyle bize bulastirdi sende ve diğer kuzularinda dikkatli olun🙏çocuklar 2 günde falan atlayiyor.kizinin tam olarak şikayetleri ne.
Çok geçmiş olsun.Rabbim evlatlarimizi korusun inşallah
Teşekkürler canım. Dün verdik testi, yarın çıkar büyük ihtimal yoksa haftaya kalıcak. Bogaz agrısıyla başladı. Halsizdi burun tıkanıklığı vardı ama akıntı yok. Ve tabi ciğerleri sökülürcesine öksürük. Ama bogaz ağrısı geçti dünden beri. Sadece öksürük var şimdi . Yaklaşık bir hafta önce başladı şikayetleri .

Kız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beni 🙈
Ya olsun hastalık modunda yorgan döşek yatmasin yeterki de yapma dediklerimizi yapsınlar.Biz cocuklardan birisi biraz hasta veya keyifsiz olsun çok üzülüyoruz kolumuz kanadimiz kırılıyor kendilerini bırakmasınlar diyede yaramazlıga teşvik ediyoruz😊

Ya olsun hastalık modunda yorgan döşek yatmasin yeterki de yapma dediklerimizi yapsınlar.Biz cocuklardan birisi biraz hasta veya keyifsiz olsun çok üzülüyoruz kolumuz kanadimiz kırılıyor kendilerini bırakmasınlar diyede yaramazlıga teşvik ediyoruz😊
Yok çok şükür hasta masta modu kalmadı . Yoksa ayakta duşta 1 saat kalamazdı .

Teşekkürler canım. Dün verdik testi, yarın çıkar büyük ihtimal yoksa haftaya kalıcak. Bogaz agrısıyla başladı. Halsizdi burun tıkanıklığı vardı ama akıntı yok. Ve tabi ciğerleri sökülürcesine öksürük. Ama bogaz ağrısı geçti dünden beri. Sadece öksürük var şimdi . Yaklaşık bir hafta önce başladı şikayetleri .
Benim oğlumda ateş öksürük oldu 2 gün sürdü ateşi hemen antibiyotik başladık çocuklara covitte kullanılan ilaçlar verilmediği için hemen antibiyotik,ateş düşürücü,çinko ve d vitamini basladik.Tabi ekstra c vitamini normal gıda takviyesiyle hemen toparladı çok şükür 🤲

Benim oğlumda ateş öksürük oldu 2 gün sürdü ateşi hemen antibiyotik başladık çocuklara covitte kullanılan ilaçlar verilmediği için hemen antibiyotik,ateş düşürücü,çinko ve d vitamini basladik.Tabi ekstra c vitamini normal gıda takviyesiyle hemen toparladı çok şükür 🤲
Biz hiç birsey vermedik . Sadece bogaz pastili. Zaten doktorda bişey vermezdi .

Ay pozitif çıksın da en azından antikoru olur. Zaten iyileşti sayılır . Bu durumda benden geçmiştir belki 🤔
Antikor iside karışık biz deli gibi korkuyoruz geçirdiğimiz halde.Bugun hastaneye bir girisimiz vardı 3 maske üst üste +siperlik+eldiven+dezenfektan.Zaten dezenfektansiz ne evde ne dışarda yaşayamaz hale geldik 5 dakikada bir sikiyoruz.Evde bile bizden başka hiç kimse dışarıya cıkmadigimiz halde durup durup kolonya sıkıyoruz ellerimize kapı kollarina pirizlere felan gün boyu böyle devam ediyor

Sağol canm inşallah en hafif şekilde atakları geçirsin kuzugum🤲Hastalığımizin kesin tedavisi yok canm genetik bir rahatsızlık FMF (Akdeniz ateşi )dömür boyu bizimle ilaçları da sade atakları daha hafif geçirmesi için ve ilerlememesi için kullanıyoruz 4 yaşından beri.
Çok geçmiş olsun kuzuma rabbim şifa versin inşallah

Dolapta az az yemekler ufak bişey daha yapayım bitsinler ama ne ?

Yine yoğun bir gün herkesin canlı dersi var Oğluşun 2 dersi var başında duruyorum calıştırıyorum😒😒

Harcama olmaz gibi

Sağol canm inşallah en hafif şekilde atakları geçirsin kuzugum🤲Hastalığımizin kesin tedavisi yok canm genetik bir rahatsızlık FMF (Akdeniz ateşi )dömür boyu bizimle ilaçları da sade atakları daha hafif geçirmesi için ve ilerlememesi için kullanıyoruz 4 yaşından beri.
Rabbim inşallah hafif atlamsını sağlar canı 💝💝💝💝

Back