- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım afiyet olsunMerhaba kızlar
Canli ders bitti hemen yemek ve temizlik olayına başladım . Menu mantar çorbası kereviz salatası erişte yada mercimekli bulgur pilavı .
Mercimekli erişte var bizde dünden kalma.Merhaba kızlar
Canli ders bitti hemen yemek ve temizlik olayına başladım . Menu mantar çorbası kereviz salatası erişte yada mercimekli bulgur pilavı .
Saol cnm teyze yine döktürmüşKolay gelsin canım afiyet olsun
Ben erişteyi biraz fazla attım koyu oldu az sulu
Ben çok severim o çorbayıBen erişteyi biraz fazla attım koyu oldu az sulu
Bende salçalı yaptımEnfes oluyor bende seviyorumBen çok severim o çorbayı
Bazıları salçalı yapıyor.
Ben salçasiz tereyag nane sos yapıp döküyorum enfes oluyor
Teşekkürler canım çok rahattı dün test ettim içi pamuk gibiGünaydın , güzel günler hanımlar ..
@Cankusunannesi güzel sonuçlarla, sağlıkla dönersiniz umarım.
bugünkü menümüz ; patlıcan oturtma, pilav cacık olacak
bir de elmalı kurabiye istiyor canım ama evdeki herkes kakaolu seviyor, ben de browni kurabiyeyi denerim belki . Zeynolin44 güzel günlerde kullan , ayakkabılar çok rahat görünüyor .
Yeşil elmayla hiç denemedim canım ama duydum güzel oluyormuş ben kereviz ve havuç rendeliyorum 2 diş sarımsak süzme yoğurtla çok güzel oluyor kereviz sapından da azıcık doğuyorum afiyet olsunGünaydın kızlar
Ders bitti yemeğim de var.
Ama uykum da var
Ne yapacağım bilmiyorum
Kereviz salatası okuya okuya en son bende yapicam galiba
Hande senin tarif mı?
Yeşil elma ve kereviz karışımı bir arkadaş da yemiştim yıllar evvel çok güzeldi.
Tarif ondan galiba kereviz yıllardır almıyorum
En son oğlan bebekken çorbalarına katip blenderdan geçirirdim.
Aynen canım annemde olmasa
Ayyy daha benden kuruş çıkmaz 250 TL m kaldı aylığa 1 hafta var dahaPiyasalar düşüşte.Fırsat olsada alsak.
Altın 459tl
Dolar 7.60tl
Euro 9.36
Afiyet olsun canım bize de annem yapmıştı içliköfteOgluşun canlı dersi sonra öğretmenin verdiği etkinlikleri yaptık attık
Menü
Şehriye çorbası kemikli et kaynattım suyuna çorba yaptım etleri de dittim dolaba koydum
İçli köfte
Kereviz salatası
İçli köftenin içini kavurdum
Dışını yoğuracağım şimdi
Yemekten sonra yürüyüşe giderim
Bugün 0 harcama
İlk fırsatta deneyim.Yeşil elmayla hiç denemedim canım ama duydum güzel oluyormuş ben kereviz ve havuç rendeliyorum 2 diş sarımsak süzme yoğurtla çok güzel oluyor kereviz sapından da azıcık doğuyorum afiyet olsun
Aynen canım annemde olmasa
Ayyy daha benden kuruş çıkmaz 250 TL m kaldı aylığa 1 hafta var daha
Afiyet olsun canım bize de annem yapmıştı içliköfte
Biz dün akşam annemdeyken ablama ve bana sardık hep beraber getirdim dolapta hazır yarın pişireceğimİlk fırsatta deneyim.
Yaprak sarmam lazım.
Dolapta öylece duruyor yaprağım.
Bu sene daha bir kez sardım.
Eskiden her hafta sarardım.
Bu kış daha lahana da sarmadim.
Uzun zamandır yapmadığım yemeklere yükleneyim biraz.
Kalabalıkta sarması keyifli olur.Biz dün akşam annemdeyken ablama ve bana sardık hep beraber getirdim dolapta hazır yarın pişireceğim
Yok canın ya ben öyle üzümlü filan sevmiyorum bol KıymalıKalabalıkta sarması keyifli olur.
Üzümlü fıstıklı yeni bahar li mı sizinki?
Ben mor reyhan li bol salçalı bol acılı baharatlı seviyorum
Seven seviyor bende alışamadım tatlı olanaYok canın ya ben öyle üzümlü filan sevmiyorum bol Kıymalı
Aynen canım damak tadıyla alakalıSeven seviyor bende alışamadım tatlı olana
Alışmak ile ilgili tabi alışinda damak tadı da öyle gelişiyor
Sağol canım çok güzel kar yağıyor Van'aKolay gelsin canım