• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydınlar , gününüz güzel geçsin ..

bugünki menümüz , barbunya , bulgur pilavı, cacık olacak .

cocuklara yemek beğendirmek zor , cacık ve pilav ile çorbalar kurtarıcı oluyor .. Allah’tan onları seviyorlar.
Evet canım ya yemek yemeyen çocuklar gerçekten sıkıntı oluyor insan ne yapacağını şaşırıyor afiyet olsun😘😘

Kahvaltımızı yaptık
Yaprak sarmasını koydum Ocağa pişiyor yanına salata çorba ayran bugünde menü tamam çok şükür

Şimdi kahvemi içiyorum👏👏👏
Menü süper🥳Afiyet olsun.Benimde çorba var bide fırında karnabahar yapcm sarımsaklı yoğurtla yeriz.Oğlana köfte patates yaparım.

Kimlik işimi hallettim gitmişken ikametgah da yeniledim bu eve taşındıktan sonra yenilememiştik

25 tl kimlik için

45 tl dönüşte markete verdim

Ekmek, simit, leblebi, hindi füme, dana jambon, süt , çöp poşeti, jelibon aldım

Yarın da pazara gideceğim haftalık meyve sebze işini hallederim

Oğlana banyo yaptırdım makarna suyu koydum şöyle güzel bir tereyağlı makarna yapacağım pırasanın yanına :)

Eşim evdeyken kilo vermem çok zor son 5 kilo ama veremiyorum bir türlü. Az yiyorum ama herşeyden yiyorum kilo sabit kalıyor

Böyle devam ederse eşime normal yemek yapıp kendime akşam yemeklerinde tavuk salata - köfte salata falan yapacağım

62 kilo olmadan bırakmayacağım bu işi taktım kafaya 😂
Bizde çıkarmadık daha kimlikleri ocakta yeni yıl zamları gelecek eşim hepsini birleştirsinler öyle çıkarırız diyor ama önce yeniyi çıkartıp sonra birleştirecekler yine o paraları alacaklar diyorum dursun acelesi yok diyor :(

Burda da kar soğuğu var ama güneşli hava
Ortalığı toparladım süpürsün sildim toz aldım

Kereviz saplarından yemek yaptım limon sıkar yeriz dolapta pilav tavuk mantar sote var az da peynirli makarna yaparım bitsin yemekler

2 de ogluşun dersi var
0 harcama

Bizde çıkarmadık daha kimlikleri ocakta yeni yıl zamları gelecek eşim hepsini birleştirsinler öyle çıkarırız diyor ama önce yeniyi çıkartıp sonra birleştirecekler yine o paraları alacaklar diyorum dursun acelesi yok diyor :(
Ne zammı gelecekmiş haberim yok valla benim :)

Zam gelecekse dediğin gibi her türlü o parayı alırlar zaten canım

Hoşbuldum :KK66:
Daha önce evlendim ayrıldım ama uzun yıllar oldu :) ben bile unuttum bunu..
Şuan görüştüğüm biri var her şey yolunda yaza evlenmeyi düşünüyoruz. Çalışıyorum, ailemle yaşıyorum.. maaşımın yarısndan biraz fazlası ile araba kredisi ödüyorum.. bende durumlar böyle..

Back