• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah 🙏 okuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür 🤲sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesef🥺bunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi 😭oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı🥺
Geçmiş olsun canım allah şifa versin 🙏 allahım tüm çocukları koru yarabbim 🙏

Selam dostlar nasilsiniz bikac gndur girmedim topige
Ben bugun
30 lu yumurta
6 li soda
5 li potibor biskuvi
Bi kucukte kola aldm 41 tl mi ne tuttu
1 damacana su 9 tl aldim
Biraz yuruyuz yaptik yarim saatte olsa evde skldk sis hissediyoeum kendmi hareketsiz .

Simdi zeytinyagli pirasa yaptim pisiyor
Patates hasliyorum bol soganli kavurmasini yapacagim . Komposto ve corbam var cok sukur . Benden boyle birazdan kahve icecegm
Afiyet olsun canım evet birkaç gündür görmüyorum seni sık sık gelll özletme kendini🤗🤗🤗

Tek tek cevaplayamadim kusura bakmayın 😔hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim🙏inşallah beklenen gibi değilde yine hafif hafif geçirir oğlum 🤲rabbim bütün evlatlarimizi korusun
Benim kızda hasta . Dün test verdik, sanırım corona. Ama çok şükür bugün epeyce iyi. Umarım senin oğlunda hemencecik iyileşir. Allahım evlatlarımızı korusun .

Kız niye farkedilmesin sen yaz canım benim gözümüzden kaçıyor bazen

Çocuklar nasıl oldu

😁😁😁
Kız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beni 🙈

Kız daha iyi , diğerlerinide babalarına gönderdim. Test sonucu çıkana kadar temas etmelerini istemiyorum . Hastayım diyen kız 1 saattir duşta gene , deli edecek bu kız beni 🙈
Ahahahhhhh Ayyyyy şimdiki gençler🤗🤗🤗

Çıksın kız yeter daha çok üşütmesin😍😍

İnşallah test negatif çıkar

:dua::dua:

Cankusunannesi Cankusunannesi cok geçmiş olsun canım guzel haberleri bekliyoruz 🙏🙏
Hava cok soğudu Van a falan kar yağmış buraya da yagmasi yakındır
Penguen Penguen hava nasıl cnm ?
Yağmura çevirdi eridi karlar çocuklar uyurken yarın daha çok oynarız diye uyudular belki gece yağar kar sizin oralarda havalar nasıl canım

Cankusunannesi Cankusunannesi canım geçmiş olsun Rabbim korusun inşallah hafif atlatır oğluşun hastalığı neydi söylemek istemezsen sen bilirsin canım benim ama lütfen izülme🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😍💝💝💝💝
Sağol canm inşallah en hafif şekilde atakları geçirsin kuzugum🤲Hastalığımizin kesin tedavisi yok canm genetik bir rahatsızlık FMF (Akdeniz ateşi )dömür boyu bizimle ilaçları da sade atakları daha hafif geçirmesi için ve ilerlememesi için kullanıyoruz 4 yaşından beri.

Back