- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Yaaaaaaa ne güzel bir Adanalı olarak kar a hasretimmmSağol canım çok güzel kar yağıyor Van'a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaa ne güzel bir Adanalı olarak kar a hasretimmmSağol canım çok güzel kar yağıyor Van'a
İcli köfte zor mu bende iğrenmek istiyorumOgluşun canlı dersi sonra öğretmenin verdiği etkinlikleri yaptık attık
Menü
Şehriye çorbası kemikli et kaynattım suyuna çorba yaptım etleri de dittim dolaba koydum
İçli köfte
Kereviz salatası
İçli köftenin içini kavurdum
Dışını yoğuracağım şimdi
Yemekten sonra yürüyüşe giderim
Bugün 0 harcama
Kız ben sana diyorum gel Adana’ya annem yapsın sanaİcli köfte zor mu bende iğrenmek istiyorum
Gelirim kizzKız ben sana diyorum gel Adana’ya annem yapsın sana
Çok teşekkür ederimOkurken içim açıldı.
Maşallah ne güzel.
Ailene kavuşup tadini çıkar.
Sağlıkla git gel inşallah.
Teşekkür ederimGünaydın , güzel günler hanımlar ..
Cankusunannesi güzel sonuçlarla, sağlıkla dönersiniz umarım.
bugünkü menümüz ; patlıcan oturtma, pilav cacık olacak
bir de elmalı kurabiye istiyor canım ama evdeki herkes kakaolu seviyor, ben de browni kurabiyeyi denerim belki . Zeynolin44 güzel günlerde kullan , ayakkabılar çok rahat görünüyor .
Allah şifa versin inş kuzucugaHerkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah okuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesefbunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı
Zor degil aslínda canimİcli köfte zor mu bende iğrenmek istiyorum
Allah sifa versin canim uzme kendiniHerkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah okuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesefbunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı
3gün sonra tartı günü ben kesin aynıyımDiyete baslayalı tam bir ay oldu 22 kasımda basladık okyonus
Ben de çok verdiğimi düşünmüyorum yarım kilo da versek yeter3gün sonra tartı günü ben kesin aynıyım
Allah şifa versin canımHerkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah okuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesefbunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı
Zeyno alıntı yap bu sayfaya cevapla yap.