• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

16086421288294011223556750200475.jpg
16086421288294011223556750200475.jpg

Ogluşun canlı dersi sonra öğretmenin verdiği etkinlikleri yaptık attık

Menü
Şehriye çorbası kemikli et kaynattım suyuna çorba yaptım etleri de dittim dolaba koydum
İçli köfte
Kereviz salatası

İçli köftenin içini kavurdum
Dışını yoğuracağım şimdi
Yemekten sonra yürüyüşe giderim

Bugün 0 harcama 😍😍
İcli köfte zor mu bende iğrenmek istiyorum

Selam dostlar nasilsiniz bikac gndur girmedim topige
Ben bugun
30 lu yumurta
6 li soda
5 li potibor biskuvi
Bi kucukte kola aldm 41 tl mi ne tuttu
1 damacana su 9 tl aldim
Biraz yuruyuz yaptik yarim saatte olsa evde skldk sis hissediyoeum kendmi hareketsiz .

Simdi zeytinyagli pirasa yaptim pisiyor
Patates hasliyorum bol soganli kavurmasini yapacagim . Komposto ve corbam var cok sukur . Benden boyle birazdan kahve icecegm

Kimlik işimi hallettim gitmişken ikametgah da yeniledim bu eve taşındıktan sonra yenilememiştik

25 tl kimlik için

45 tl dönüşte markete verdim

Ekmek, simit, leblebi, hindi füme, dana jambon, süt , çöp poşeti, jelibon aldım

Yarın da pazara gideceğim haftalık meyve sebze işini hallederim

Oğlana banyo yaptırdım makarna suyu koydum şöyle güzel bir tereyağlı makarna yapacağım pırasanın yanına :)

Eşim evdeyken kilo vermem çok zor son 5 kilo ama veremiyorum bir türlü. Az yiyorum ama herşeyden yiyorum kilo sabit kalıyor

Böyle devam ederse eşime normal yemek yapıp kendime akşam yemeklerinde tavuk salata - köfte salata falan yapacağım

62 kilo olmadan bırakmayacağım bu işi taktım kafaya 😂

Süt aldık sabah onu mayaladım kısır yaptım yedik çocuklarla biraz arttı yarın eşim yer önceki sütün parasıda duruyordu 40 TL verdik. Yarın manava gidilecek biraz stokluk ayçiçek yağı kaşar az kaldı beyaz peynir alınacak tereyağı biraz var bakalım ne kadar tutar bilmiyorum

Günaydın , güzel günler hanımlar ..

Cankusunannesi Cankusunannesi güzel sonuçlarla, sağlıkla dönersiniz umarım.

bugünkü menümüz ; patlıcan oturtma, pilav cacık olacak :kk77:

bir de elmalı kurabiye istiyor canım ama evdeki herkes kakaolu seviyor, ben de browni kurabiyeyi denerim belki . Zeynolin44 Zeynolin44 güzel günlerde kullan , ayakkabılar çok rahat görünüyor .
Teşekkür ederim 😊

Herkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah 🙏 okuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür 🤲sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesef🥺bunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi 😭oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı🥺

Herkese iyi akşamlar hepiniz iyisinizdir inşallah 🙏 okuyamadım daha sayfaları bugün yoğun ve kosturmacali bir gün oldu.Hastane işimizi hallletik çok şükür 🤲sonuçlar genel olarak iyi çıktı ,D ve B12 düşük çıktı malesef🥺bunada çok üzülmedim D vitamini zaten yüksek olsa sasardim evden çıkmayan çocukta nereden olsun.B12 de kullandığı ilaç enzimlerini etkilediği için düşmüş ikisi içinde takviye başlıyoruz.Asil üzen olay ise 10 yaşından sonra atakları artis gösterilmiş ve siklasirmis ağrıları olabilirmis ilaç dozunu artırdı ama çok üzüldüm ataklarinin ve ağrılarının artacak olmasi çok üzdü hepimizi 😭oğluma soykemedik tabi bu durumu sonuçlar için görüşmeye gittiğimizde getirmemiştik tekrar iyiki duymadı çok kafasına takardı ve korkardı🥺
Allah şifa versin inş kuzucuga🤲

Allah sifa versin canim uzme kendini

Allah şifa versin canım 🥰
Zeyno alıntı yap bu sayfaya cevapla yap.
Sonra ortadaki üç noktaya dokun.
Tırnak işaretine bas.
Direk bu sayfaya yazmış gibi oluyor 💕

Back