• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Zeynolin44 Zeynolin44 gule güle kullan canım bende lacivert bi ayakkabı istiyorum .
kahve içtik üzerimde bir yorgunluk var uyumak istiyorum .
zerya271210 zerya271210 erkekler yemek yapmasın mümkünse 🙄eşim bir balık yapıyor heryer batıyor ☹️🤷‍♀️
evi baştan asagi büyükçe bir temizlik yapmam lazım yardımcı kadın çağıramiyirum mecburen 15 tatili bekleyeceğim . Oda oda yaparım tatilde.

Zeynolin44 Zeynolin44 gule güle kullan canım bende lacivert bi ayakkabı istiyorum .
kahve içtik üzerimde bir yorgunluk var uyumak istiyorum .
zerya271210 zerya271210 erkekler yemek yapmasın mümkünse 🙄eşim bir balık yapıyor heryer batıyor ☹️🤷‍♀️
evi baştan asagi büyükçe bir temizlik yapmam lazım yardımcı kadın çağıramiyirum mecburen 15 tatili bekleyeceğim . Oda oda yaparım tatilde.
Sağol canım lacivert kiyafette de çok kullanıyorum o yüzden de aldım

15 tatilde bende iyi bir temizlik yapacağım
Halıları yıkamaya gönderip tüm perde cam kapı detaylı yapacağım

Eşim yarın nöbetçiymiş.Çorba yapmıştım.Karnabahar haşladım dolaba koydum onları carsamba günü yaparız artık.Erişteli yeşil mercimek kaldı yarın bize o yeter yemek derdim olmaz.

Ben ne yaparım bilmiyorum
Belki içli köfte yaparım
Minik cadı yemek yemiyor yine köfte sever normalde belki yer 😡😡😡

Günaydın , güzel günler hanımlar ..

Cankusunannesi Cankusunannesi güzel sonuçlarla, sağlıkla dönersiniz umarım.

bugünkü menümüz ; patlıcan oturtma, pilav cacık olacak :kk77:

bir de elmalı kurabiye istiyor canım ama evdeki herkes kakaolu seviyor, ben de browni kurabiyeyi denerim belki . Zeynolin44 Zeynolin44 güzel günlerde kullan , ayakkabılar çok rahat görünüyor .

Günaydın , güzel günler hanımlar ..

Cankusunannesi Cankusunannesi güzel sonuçlarla, sağlıkla dönersiniz umarım.

bugünkü menümüz ; patlıcan oturtma, pilav cacık olacak :kk77:

bir de elmalı kurabiye istiyor canım ama evdeki herkes kakaolu seviyor, ben de browni kurabiyeyi denerim belki . Zeynolin44 Zeynolin44 güzel günlerde kullan , ayakkabılar çok rahat görünüyor .
Menü süper:dondurma:Elmalı kurabiyeyede bayılırım.

Merhaba kızlar eşim nöbetçi çamaşır atmıştım sabahtan onu serdim duş aldım kızlar film seyrediyor kuruyan çamaşırları ayırdım ütülenecekleri katlanacak lar şimdi onlara başlıcam dün pilav üstü tavuk yapmıştım biraz kaldı onu yeriz akşama tavuk suyuna çorba yaparım kısır istiyor canım onuda yaparım yeter

Merhaba kızlar eşim nöbetçi çamaşır atmıştım sabahtan onu serdim duş aldım kızlar film seyrediyor kuruyan çamaşırları ayırdım ütülenecekleri katlanacak lar şimdi onlara başlıcam dün pilav üstü tavuk yapmıştım biraz kaldı onu yeriz akşama tavuk suyuna çorba yaparım kısır istiyor canım onuda yaparım yeter
Kolay gelsin canım 😘😘

Selam kızlar bizde eve geldik eşyaları yerleştirdim

Annemden 3 kilo yoğurt
1 pişirimlik yaprak sarması (yarın pişireceğim(
2 pişirimlik topalak çorbası ve sarımsaklı köfte
1 konserve domates
1 poşet dondurulmuş domates getirdim🤗🤗🤗

Pazara ve markete gittim toplam 120 TL harcadım🙄🙄

Yemek olarak da annemden getirdiğim sarımsaklı köfteyi soslayacağım yanına salata ayran😋😋😋

Selam kızlar 😍

Bizde de gün erken başladı

Kahvaltı yaptık klasik ortalığı toparladım

Yeni kimlik kartı için randevu almıştım bugün oraya gideceğim öğleden sonra

Kahvaltıdan sonra bankaya gittim 25 tl değişim ücreti yatırdım

Eski kimlikle banka işlerinde falan sıkıntı çıkıyor hep, artık değiştirmem lazım

Akşama pırasa yemeği yapacağım yanına ne yapsam bulamadım daha bakalım

Back