- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
Sağol canım lacivert kiyafette de çok kullanıyorum o yüzden de aldımZeynolin44 gule güle kullan canım bende lacivert bi ayakkabı istiyorum .
kahve içtik üzerimde bir yorgunluk var uyumak istiyorum .
zerya271210 erkekler yemek yapmasın mümkünse eşim bir balık yapıyor heryer batıyor
evi baştan asagi büyükçe bir temizlik yapmam lazım yardımcı kadın çağıramiyirum mecburen 15 tatili bekleyeceğim . Oda oda yaparım tatilde.
Benim kayınvalidr kahvaltıda yiyiyorKereviz saplarını atıyor musunuz kızlar benim saplar baya kart ne yapayım atayim mi
Kavurup mu çiğ miBenim kayınvalidr kahvaltıda yiyiyor
Çiğ valla citir cıtır yıyıyorKavurup mu çiğ mi
Bende beğendim yenmeyecek gibi kotu bir tadı yokBende salata icine koyarım az az
Kerevizi de çiğ elma gibi yiyoru kızlarda alıştı onlarda seviyor
Menü süperGünaydın , güzel günler hanımlar ..
Cankusunannesi güzel sonuçlarla, sağlıkla dönersiniz umarım.
bugünkü menümüz ; patlıcan oturtma, pilav cacık olacak
bir de elmalı kurabiye istiyor canım ama evdeki herkes kakaolu seviyor, ben de browni kurabiyeyi denerim belki .Zeynolin44 güzel günlerde kullan , ayakkabılar çok rahat görünüyor .
Kolay gelsin canımMerhaba kızlar eşim nöbetçi çamaşır atmıştım sabahtan onu serdim duş aldım kızlar film seyrediyor kuruyan çamaşırları ayırdım ütülenecekleri katlanacak lar şimdi onlara başlıcam dün pilav üstü tavuk yapmıştım biraz kaldı onu yeriz akşama tavuk suyuna çorba yaparım kısır istiyor canım onuda yaparım yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?