Teraryum var bende ama yatak odası gardorobundaaaBende kızların büyümesini bekliyorum .
arkadasimin oğlu var 3 yaşında ev çiçek ve sus eşyası dolu. Benimkiler mahveder hepsini
Teraryum da beğeniyorum .
kizlr büyüsün zaten evi tümden değiştireceğim .
Ayyy yağ lekesi hiç sevmediğimSelam kızlar
Evimize döndük çok şükür
Hemen kirlileri makineye attım yıkanıyorlar
Eşim mutfakta et kızartmış kendine mahvolmuş heryer yağmutfağı temizledim
Abim 5 litrelik zeytinyağı almış annemlere bana da bir tane almış onu da getirdim
Akşama ne yemek yapacam hiçbir fikrim yokçocuğa köfte çıkardım biz de kahvaltı yaparız olmazsa
5 yılda bir değiştireceğim artık içim ferahlasınBende kızların büyümesini bekliyorum .
arkadasimin oğlu var 3 yaşında ev çiçek ve sus eşyası dolu. Benimkiler mahveder hepsini
Teraryum da beğeniyorum .
kizlr büyüsün zaten evi tümden değiştireceğim .
Benimki 6 yasına girecek hala aynı çok bekleme bence ufaktan alTeraryum var bende ama yatak odası gardorobundaaa
Ayyy benim kız 3 yaşında da durdurmaz yaaa ancak okula başlaması lazım
Ya zaten ortalık biraz hafiflesin diye bekledik bekledik daha kötüye gidiyor herşey şimdide mutasyon çıktı başka bişey çıkmadan halletmemiz gerekiyor oglumun sağlığı için inşallah bulaşmadan bulastirmadan hallederizAman dikkatli olun canım , salgın iyice basını aldı gitti. Hapşu diyen corona çıkıyor
Sağol canm yazarım.geldik 1 saat oldu bebisimi uyutmaya odaya çıktım da sallarken yazayım dedim.Hayırlı yolculuklar güzel haberler ile dönersin inş canımArada yaz bize özletme
Okurken içim açıldı.mutlu haftalarimiz olsun insallah
Biz yola ciktik hayırlısıyla 1 saat yolumuz kaldı.Simdilik herhangi bir kotrolle falan karşılaşmadık durdurulmadik.
İnşallah kimseye bişey bulastirmadan bizede bulaşmadan ve oğluşumun da güzel sonuclarini alıp evimize donmek nasip olsun dualarınızı bekliyorum
Annemler cok özlemisler sabahtan beri bu abim bı annem sürekli ariyorlar
Akşam menüsünde yaprak sarma(gelinimiz sarmış dün akşam) annemde dana tandır fırında,pilav,mercimek çorbası ,barbunya ve salata varmış.Abim de fıstıklı kadayıf alacakmış
Bizde Adana'dan gelen portakal,limon,mandalina,komsumada köyden 1 kasa Trabzon hurması söylemiştik o kestane,ve yine buranın yerli kivisinden getiriyoruz .abimlerle annemin evine pay ederiz gidince.
Bende cok seviyorum eve biseyler almayı . Az ama hersey kaliteli kullanışlı olsun istiyorum .5 yılda bir değiştireceğim artık içim ferahlasın
Oh afiyet olsun super menüMerhaba kızlar bi dışarı çıktık 200 lira harcadım .
Zeynonun ıslak kurabiyesinin yaptım harikaydıZeynolin44
Akşama çocuklar hamburger istedi hamburger patates yapacağız yanına da kereviz salatası
Kız hepsini bugün mu yedinizKahvaltimizi yaptik islere giristik
Menumuzde
Firin tavuk
Pilav
Corba
Salata
Ispanakli borek
Lokma tatlisi (annem yapiyor)
Profiterol (ben yapiyorum)
Havuclu cevizli kek (ablam yapmis getirecek)
Teşekkür ederim kuzum sağolAyyy yağ lekesi hiç sevmediğim
Kolay gelsin canım
Güle güle kullan canım
Kız hepsini bugün mu yediniz
Bugün
Tavuk mantar sote
Pirinç pilavı
Salata vardı menüde
Kurabiye serbetledim cocuklara
Kendime bi cici aldım bugün yine yürüyüş ayakkabısı bir tane yetmiyor 170 tl
30 lu yumurta
5 kg un
5 li petibör
Buğday ekmeği
2 somun ekmek
64 tl de markete verdim
He kiz yedik gitti bile valla annem mangal yakti hepsi bitti
Sagol canım daha güzelleri senin olsunGüle güle kullan canım
Afiyet sifa olsun canımHe kiz yedik gitti bile valla annem mangal yakti hepsi bitti
Hayirli olsun canim gule gule kullan cok guzel❣❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?