- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Gunaydin dostlar
Günaydın iyi haftalar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlargünaydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin dostlar
Günaydın iyi haftalar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlargünaydin.
Uffff su virusler bitsin diyoruz ama gun gecmiyor ki yeni virusler cikiyorNe guzel ya bende bizimkileri cok özledim
Bana yok muGünaydın kızlar
Günaydın canımUffff su virusler bitsin diyoruz ama gun gecmiyor ki yeni virusler cikiyor
Bana yok mu
Amma tatlı var menüdeKahvaltimizi yaptik islere giristik
Menumuzde
Firin tavuk
Pilav
Corba
Salata
Ispanakli borek
Lokma tatlisi (annem yapiyor)
Profiterol (ben yapiyorum)
Havuclu cevizli kek (ablam yapmis getirecek)
He kızzzz şeker patlaması yaşayacapızzzzAmma tatlı var menüde
Hayırlı yolculuklar güzel haberler ile dönersin inş canımArada yaz bize özletmemutlu haftalarimiz olsun insallah
Biz yola ciktik hayırlısıyla 1 saat yolumuz kaldı.Simdilik herhangi bir kotrolle falan karşılaşmadık durdurulmadik.
İnşallah kimseye bişey bulastirmadan bizede bulaşmadan ve oğluşumun da güzel sonuclarini alıp evimize donmek nasip olsun dualarınızı bekliyorum
Annemler cok özlemisler sabahtan beri bu abim bı annem sürekli ariyorlar
Akşam menüsünde yaprak sarma(gelinimiz sarmış dün akşam) annemde dana tandır fırında,pilav,mercimek çorbası ,barbunya ve salata varmış.Abim de fıstıklı kadayıf alacakmış
Bizde Adana'dan gelen portakal,limon,mandalina,komsumada köyden 1 kasa Trabzon hurması söylemiştik o kestane,ve yine buranın yerli kivisinden getiriyoruz .abimlerle annemin evine pay ederiz gidince.
Aman dikkatli olun canım , salgın iyice basını aldı gitti. Hapşu diyen corona çıkıyormutlu haftalarimiz olsun insallah
Biz yola ciktik hayırlısıyla 1 saat yolumuz kaldı.Simdilik herhangi bir kotrolle falan karşılaşmadık durdurulmadik.
İnşallah kimseye bişey bulastirmadan bizede bulaşmadan ve oğluşumun da güzel sonuclarini alıp evimize donmek nasip olsun dualarınızı bekliyorum
Akşam menüsünde yaprak sarma(gelinimiz sarmış dün akşam) annemde dana tandır fırında,pilav,mercimek çorbası ,barbunya ve salata varmış.Abim de fıstıklı kadayıf alacakmış
Bizde Adana'dan gelen portakal,limon,mandalina,komsumada köyden 1 kasa Trabzon hurması söylemiştik o kestane,ve yine buranın yerli kivisinden getiriyoruz .abimlerle annemin evine pay ederiz gidince.
Hayırlı yolculuklar canım dikkatli olunmutlu haftalarimiz olsun insallah
Oh süper Afiyet olsunBende eve limon fidesi bakıyorum bide güzel bir saksı.Evde yeşillik olsun dedim 1 yaprak çiçek bile yokMerhaba kızlar bi dışarı çıktık 200 lira harcadım .
Zeynonun ıslak kurabiyesinin yaptım harikaydı Zeynolin44
Akşama çocuklar hamburger istedi hamburger patates yapacağız yanına da kereviz salatası
Bende cok severiyirun evde limon kumkuat falan .Oh süper Afiyet olsunBende eve limon fidesi bakıyorum bide güzel bir saksı.Evde yeşillik olsun dedim 1 yaprak çiçek bile yok
Ayyy bende saksı filan istiyorum ama küçük kızım durdurmaz o büyüyünce ancakBende cok severiyirun evde limon kumkuat falan .
Salon da hos duruyor . Koçtaş da cok guzel saksılar vardı cok beğenmiştim bi bak
Bende de hiç yok 1 tane yapma çiçek varOh süper Afiyet olsunBende eve limon fidesi bakıyorum bide güzel bir saksı.Evde yeşillik olsun dedim 1 yaprak çiçek bile yok
Bende kızların büyümesini bekliyorum .Bende de hiç yok 1 tane yapma çiçek var
Ama kız büyüyünce alacam birkaç tane