- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Bittercikilat
-
Hsg ile alakalı mı acaba? Benim de bu ay kasık ağrım var. Film çekildikten iki gün sonra başladı. Yorgunluğuma göre artıyor azalıyor ama her gün mutlaka var..Kızlar birşey sorucam bugün ovu testim pozitifti esimle birliktelik esnasinda sağ kasigimda batma tarzı bi ağrı oldu neden olmuştur acaba
Ben film çekildiğim gün ve yarınki günü ağrım olmuştu sonra ara ara ağrı oldu normal galiba bu arada batlarımız aynı inşallah bu ay nasibimizde vardırHsg ile alakalı mı acaba? Benim de bu ay kasık ağrım var. Film çekildikten iki gün sonra başladı. Yorgunluğuma göre artıyor azalıyor ama her gün mutlaka var..
Benim ilk gün ağrım olmadı. Doktor film çektirmeden 1 saat önce 1 apranaks 2 buskopan iç dedi. Ben ağrı eşiğim düşük olduğu için 4 buskopan içtim nasıl ağrı olsun sonrasında :) 2. Gün başladı ve şimdiye kadar geçmedi. Bende ilişkide belirgin bir ağrı olmadı ama bence de bu normal bir ağrı ve filmle ilgili. Doktora gidince soracağım geçmezse..Ben film çekildiğim gün ve yarınki günü ağrım olmuştu sonra ara ara ağrı oldu normal galiba bu arada batlarımız aynı inşallah bu ay nasibimizde vardırbi de ilişki bittikten sonra dayanılmayacak şekilde bi sancı oldu dünyanın en büyük acısı gibiydi resmen
Aynen bi de işleme başlamadan içeriyi temizliyo bi sıvıyla ya o mahvediyo insanı karnıma dokunamamıştım 2 gün neyse ki atlattım çok şükür inşallah geçer ağrıların canımBenim ilk gün ağrım olmadı. Doktor film çektirmeden 1 saat önce 1 apranaks 2 buskopan iç dedi. Ben ağrı eşiğim düşük olduğu için 4 buskopan içtim nasıl ağrı olsun sonrasında :) 2. Gün başladı ve şimdiye kadar geçmedi. Bende ilişkide belirgin bir ağrı olmadı ama bence de bu normal bir ağrı ve filmle ilgili. Doktora gidince soracağım geçmezse..
CanımAynen bi de işleme başlamadan içeriyi temizliyo bi sıvıyla ya o mahvediyo insanı karnıma dokunamamıştım 2 gün neyse ki atlattım çok şükür inşallah geçer ağrıların canım
Yoo jinekolojik muayene gibi açıktı bacaklarım benim dönmemi istemediler filmi çeken cihaz yaptı o işi sağa sola aşağı yukarı yaparak çektiCanım
Hsg yi çekerken ilacı verdikten sonra bacaklarını sağa sonra sola yatırarak hafifçe o yöne dönmeni istediler mi?
Bende röntgen masasında çekildi pozisyonun dediğin gibi ama bacaklarımı sağa sola yatırmamı istediler bir aşamasında. Cihazdan kontrol ediyorlardı onlar da. Senin kendi doktorun mu çekti bilmiyorum ama benim radyolojide bir doktor çekti. Kendi doktorum orada değildiYoo jinekolojik muayene gibi açıktı bacaklarım benim dönmemi istemediler filmi çeken cihaz yaptı o işi sağa sola aşağı yukarı yaparak çekti
Yok canım ben echomarda çektirdim gittiğim hastanede çekmiyorlardı doktorum yönlendirdi cevat bayrak var onun ekibi çekmiştiBende röntgen masasında çekildi pozisyonun dediğin gibi ama bacaklarımı sağa sola yatırmamı istediler bir aşamasında. Cihazdan kontrol ediyorlardı onlar da. Senin kendi doktorun mu çekti bilmiyorum ama benim radyolojide bir doktor çekti. Kendi doktorum orada değildi
Canım nasılsın ayni gün hsg cekilmistik ama sen erken yumurtlamistin var mibelirtinfalan ne durumdasn2 gün erken yumurtladım normalde 21 indeydi yumurtlamam. Sat 8 kasımdı. Adet başlanıgıcından 7 gün sonra hsg çekildi ve 27-28 günde adet oluyorum.
CanımCanım nasılsın ayni gün hsg cekilmistik ama sen erken yumurtlamistin var mibelirtinfalan ne durumdasn
Benim elde perşembe ovu testim pozitifti cuma çatlamıştır herhalde yumurta iki gün oldu daha ben de ayni canım goguslerde hassasiyet var dokununca o da her ay oluyordu zatenCanım
geçen hafta bugündü yumurtladım şu ana kadar her hangi bir belirti olmadı bende. Sende durumlar nasıl?
Zaten adet şikayetleri ile benzer olduğu için neyi belirti alacağız bilemiyorum ki :) benim kasık ağrıma belirti diyemiyorum çünkü yumurtlamadan önce başlamıştı zaten. Hsg den iki gün sonra başladı. Gün içinde mutlaka kendini hissettirdi. Sanırım sadece bat gelip de regl olmazsak,gidip kan verip pozitif olursa o zaman ikna olabiliriz. Çünkü diğer tüm belirtiler adet belirtisi de olabilir.Benim elde perşembe ovu testim pozitifti cuma çatlamıştır herhalde yumurta iki gün oldu daha ben de ayni canım goguslerde hassasiyet var dokununca o da her ay oluyordu zaten
Evet canım maalesef öyle ben de gecen ay kendimi çok dinledim belin agiriyo gibi hissediyodm ama psikolojikms demkki yumurtlamadan sonra vakit hic geçmiyorZaten adet şikayetleri ile benzer olduğu için neyi belirti alacağız bilemiyorum ki :) benim kasık ağrıma belirti diyemiyorum çünkü yumurtlamadan önce başlamıştı zaten. Hsg den iki gün sonra başladı. Gün içinde mutlaka kendini hissettirdi. Sanırım sadece bat gelip de regl olmazsak,gidip kan verip pozitif olursa o zaman ikna olabiliriz. Çünkü diğer tüm belirtiler adet belirtisi de olabilir.
Canım nasılsın belirtin falan var mi az kaldı bataUmarım ikimiz için de güzel haberleri alacağımız bir ay olur canım. Hsg den sonra hamile kalanlara biz de eklenelim :)
Canım ;Canım nasılsın belirtin falan var mi az kaldı bata
Yumurtlamanin 11.gunundesin sanırım büyük ihtimalle çıkar testte inşallah vardır ve çıkar yani:) ben de hic bi şey yok canım kuru kuru umutsuz bekliyorum 8 gün var bataCanım ;
5 gün kaldı..kaşık ağrım devam ediyor onun haricinde bir şey yok canım. Sende durumlar nasıl? Ben haftasonu yaparım diye düşünüyorum testi. Bakalım şimdilik bekliyorum işte.
Şu an kan testinde çıkar sanırım ama evde idrar testinde çıkmaz muhtemelen henüz. 14. Gün yaparım diyorum. Laboquick gebelik testi ve clearblue erken gebelik testi var.erken gebelik testi 6 güne kadar sonuç veriyor ama bilgilerde son 3-4 gün kala doğruluk oranı daha iyi onu bekliyorum o nedenle.Yumurtlamanin 11.gunundesin sanırım büyük ihtimalle çıkar testte inşallah vardır ve çıkar yani:) ben de hic bi şey yok canım kuru kuru umutsuz bekliyorum 8 gün var bata
Hafta sonu güzel haber paylaşırsin inşallah canim merakla bekliyorum sonucunuŞu an kan testinde çıkar sanırım ama evde idrar testinde çıkmaz muhtemelen henüz. 14. Gün yaparım diyorum. Laboquick gebelik testi ve clearblue erken gebelik testi var.erken gebelik testi 6 güne kadar sonuç veriyor ama bilgilerde son 3-4 gün kala doğruluk oranı daha iyi onu bekliyorum o nedenle.
Umarım bu ay güzel sürprizler bizi bekliyordur :)Hafta sonu güzel haber paylaşırsin inşallah canim merakla bekliyorum sonucunu
Adetiniz kaç gün geçince öğrendiniz hamile olduğunuzu..Ben cektirdigim ay hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?