Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim canim ben de 14 kasımda çekildim bugün adet günüm henüz olmadım ama salı günü test yapmıştım negatifti hic bi belirti falan da yok aksama olurum heralde
Teşekkürler canım, benim adetim geciktikten sonra haftada 1 kez 3 kere kaset test yaptım ama çıkmadı.en son kan testine gittim ve o hafta sonu kaset test yaptığımda yine çizik silik gibi çıkmıştır atmadım çöpe 2 saat sonra çizgi belirginleşmişti.

Canım regl oldun mu?
Oldum canım oldum.sorma neler geldi başıma.adetin ikinci günü doktora gittim.2.5 santimlik iki tane çikolata kisti çıktı bende.doktorum doğal yolla zor hamile kalmak direk aşılamaya geçelim dedi.aşılama tedavisine başladık.sen naptın oldun mu adet?

Aaa çok üzüldüm canım ya ben de klomen kist yapacak diye korkuyorm doktorum bisey olmaz diyo direk aşılamaya geçmek bi yönden iyi aslında canım daha cabuk netice alırdı inşallah benim bat bugün ama olmadım daha hsgden dolayı gecikti herhalde

Ben yumurtlamami takip ettim canım iki hafta oldu yumurtlayali gebelik olsa salı günü yaptigimda çıkardı ya da en azından bi belirti olurdu diye düşünüyorum senin adına çok sevindim bize de nasip olur inşallah

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım.benim kisti sanırım klomen yaptı.cünkü klomenden önce yoktu.hormonlarımızı alt üst ediyor bu ilaçlar canım çikolata kistinden çok korkuyorum inşallah başıma bela olmaz da aşılamam tutar.doktorum etkisi yok tutar korkma diyor hayırlısı canım ya

Canım aslında klomene ugrasmaktansa asilamayi tercih ederim ama doktor birkaç ay daha denicez aşılamaya gerek kalmadan olur diyor bi de kisti ultrasonla mi gördü canım alttan mi baktı bende sabah regl oldum bu arada

Canım aslında klomene ugrasmaktansa asilamayi tercih ederim ama doktor birkaç ay daha denicez aşılamaya gerek kalmadan olur diyor bi de kisti ultrasonla mi gördü canım alttan mi baktı bende sabah regl oldum bu arada
Alttan bakarak gördü canım. Adetimin ikinci gününde baktı. İnşallah gerek kalmaz aşılamaya hamile kalırsın. Ben artık vakit kaybetmek istemiyorum yaşım 30

Alttan bakarak gördü canım. Adetimin ikinci gününde baktı. İnşallah gerek kalmaz aşılamaya hamile kalırsın. Ben artık vakit kaybetmek istemiyorum yaşım 30
Hemen yaptır canım asilamani inşallah ilkinde güzel sonuç alırsın ben adetin ikinci günü gidemiyorum pazara denk geldiği için pazartesi gidicem bakalim. Adetliyken alttan bakmıyor doktorun ultrasonla bakıp klomen veriyo yumurta takibi icin gittiğimde bakıyor sadece

İnşallah canım umudum var eğer olmazsa bile pes etmek yok :) Aslında en iyi adetlikten görülüyor cünkü rahim aşağı iniyor herşey net görülüyor.benim doktorum adetliyken bakma taraftarı.mesela karından bakıldığında benim kist görülmemişti.alttan adetliyken bakınca göründü.iğrenç bisey evet ama napalım mecburuz :)

Bundan önceki doktorum kadındı o bkamak istemişti benim için sorun değil dedi ben baktirmadim şimdiki doktorum erkek hic konusunu bile acmadi adetliyken :) hep ultrasonla baktı yarin aksama randevu aldım bakalim

Selam kızlar
Hsg den sonra aralıkta regl oldum. Doktor filmde sol kanalda 5 cm genişleme var diye ameliyat önerdi. Dün ameliyat oldum sol kanal alındı.ocaktan itibaren 6 ay deneyeceğim bakalım neler olacak?

Canım merhaba aşılama yaptiracaktin naptin yaptırdın mi ne durumdasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…