- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Bittercikilat
-
Beni rahim filmim salı günü çekilmişti dediğin gibi uç gün yasak koydu bize de yumurtlamam sonraki hafta perşembe oldu ben kacirmadim ama benim de olmadı büyük ihtimalleYok canım hiç bi belirti. Ama bu kadar erken belirti olmaz zaten umudunu kaybetme o yüzden. Doktor rahim filminden sonra üç gün ilişki yasak demişti. Sanırım bu yumurtlama dönemimi kaçırdım böylelikle.
Bazen veriyor bazen vermiyorlarmış diye duymuştum. Neye göre belirliyorlar bilmiyorum.Bana antibiyotik felan vermedi ya kafamı kurcaladı şimdi
Anladm cnmBazen veriyor bazen vermiyorlarmış diye duymuştum. Neye göre belirliyorlar bilmiyorum.
Canım nasılsın bat aynı gündü sanırım ne durumdasin bende hala belirti yokYok canım hiç bi belirti. Ama bu kadar erken belirti olmaz zaten umudunu kaybetme o yüzden. Doktor rahim filminden sonra üç gün ilişki yasak demişti. Sanırım bu yumurtlama dönemimi kaçırdım böylelikle.
Canım az önce pembe lekelenme oldu.yarına adet olurum.hep böyle olur cünkü.zaten bu ay yumurtlama dönemini kaçırmıştımCanım nasılsın bat aynı gündü sanırım ne durumdasin bende hala belirti yok4 günümüz kaldı
Bat cuma benim az önce test yaptım NegCanım az önce pembe lekelenme oldu.yarına adet olurum.hep böyle olur cünkü.zaten bu ay yumurtlama dönemini kaçırmıştımönümüzdeki aya kaldı umutlar.doktora gideceğim bakalım Nasıl bi tedavi uygulayacak.inşallah sende bebiş vardır canım
İlk gün az mı geliyor çok mu canım. Eğer az geliyorsa üçüncü gün git. Doktor bana sormuştu en çok kaçıncı gün geliyor diye. İki dedim. O zaman ikinci gün gel dediBat cuma benim az önce test yaptım Negbenim de ikinci günü gitmem lazim ama hafta sonuna denk geliyor ilk gün gitsem nolurki acaba
3.gün de pazara denk geliyor benim zaten hep az olur 4-5 anca suruyo ilk gün giderim artik en cok ilk gün oluyoİlk gün az mı geliyor çok mu canım. Eğer az geliyorsa üçüncü gün git. Doktor bana sormuştu en çok kaçıncı gün geliyor diye. İki dedim. O zaman ikinci gün gel dedi
Bende 2. Ay hamile kaldım tüplerim ikisi de açıktı. Kaç haftalık şuanBennnn
Hsg çektirdim. O ay antibiyotik kullandım sonraki ay hamileydim
Tüplerin ikisi de açıktı :)
Bende 2. Ay hamile kaldım tüplerim ikisi de açıktı. Kaç haftalık şuan
İkinci ayda herhangi bi tedavi yöntemi uygulandı mi yoksa hic bisey kullanmadan mi kaldiniz acaba. Ben bu ay çekildim hsg yarin bat gebelik yok büyük ihtimalle doktorum olmazsa klomene devam edicez demişti üçüncü klomen deneyisim olacak
Canım regl oldun mu?İlk gün az mı geliyor çok mu canım. Eğer az geliyorsa üçüncü gün git. Doktor bana sormuştu en çok kaçıncı gün geliyor diye. İki dedim. O zaman ikinci gün gel dedi
İkinci ayda herhangi bi tedavi yöntemi uygulandı mi yoksa hic bisey kullanmadan mi kaldiniz?Bende 2. Ay hamile kaldım tüplerim ikisi de açıktı. Kaç haftalık şuan
İkinci ayda herhangi bi tedavi yöntemi uygulandı mi yoksa hic bisey kullanmadan mi kaldiniz acaba. Ben bu ay çekildim hsg yarin bat gebelik yok büyük ihtimalle doktorum olmazsa klomene devam edicez demişti üçüncü klomen deneyisim olacak
Maşallah darısı bize olsun bu ay klomenle devam edicem benHiç bişey uygulanmadi
Ama hsg çekildiği ay antibiyotik kullandım sanki içim temizlendi :)
Bir sonraki ay da hamile kaldim:)
Tebrik ederim canim ben de 14 kasımda çekildim bugün adet günüm henüz olmadım ama salı günü test yapmıştım negatifti hic bi belirti falan da yok aksama olurum heraldeMerhaba;bende 24 Ekimde HSG çekildim sağ yumurtalığım kapalı çıktı sadece solum açık olduğunu söyledi. filmden sonra denedik ve şimdi hamileyim üstüne adet olmadım.Pek umudum yoktu ama mucize gibi oldu.henüz çok yeni sanırım geç döllenme oldu bende keseyi görmedik daha sadece değerlerim hamile olduğumu gösteriyor.
Canım onlar soru olmaz dediyse korkma birşey olmazArkadaslar bugun hsg cekimim var adet baslangicindan sonra 8. Gunum damla damladanolsa kanamam var. Hsgyi cekecek olanlar cok sorun degil uzun zaman olmus adet olali dediler. Cektirmelimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?