• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selamünaleyküm ben 6 eylül de hsg çekildim çok zor ve sancılı geçti. Bat 27 eylül beklemedeyim . Sizde deneyimlerinizi paylaşırmısınız? Ne kadar süre sonunda hamile kaldınız ? En azından birbirimize umut ışığı oluruz.

Bennnn

Hsg çektirdim. O ay antibiyotik kullandım sonraki ay hamileydim

Tüplerin ikisi de açıktı :)

İnşallah canım. Hamile kalmanı engelleyecek bir sorun var mı? Ne bende ne eşim de sorun yok ama hamile kalamadım. Çok üzülüyorum
Hormon testlerinde ve hsg de bir sorun çıkmadı ama neredeyse 1 senedir deniyoruz olmadı..bence üzülme çünkü sorun olmaması iyi bir şey, bu her an olabileceğini gösteriyor.

Maşallah :) bende bu ay rahim filmi çektirdim. Temiz çıktı sonuçlar. Adetime bir hafta var çok heyecanlıyım korkuyorum.

Ben de bu ay çektirdim. Bat 5 aralık bekliyorum şimdilik. Umarım güzel haberler alırız

Ama cektirdugim ay antibuyotik kullandim hatta doktor korun dedi. Bi sonraki ay güzel haber aldim

Hormon testlerinde ve hsg de bir sorun çıkmadı ama neredeyse 1 senedir deniyoruz olmadı..bence üzülme çünkü sorun olmaması iyi bir şey, bu her an olabileceğini gösteriyor.
Çok teşekkür ederim canım.doktorumda aynen böyle söyledi.bi sorun olmadığı halde hamile kalamamak üzüyor demiştim.öyle düşünme bi sorun olsa sorunu çözmek için farklı tedavilere başlayacağız o yüzden de süreç uzayacak demişti.rahim filminden sonra hamile kalan çokmuş bunu umut ediyorum.

Ama cektirdugim ay antibuyotik kullandim hatta doktor korun dedi. Bi sonraki ay güzel haber aldim
Anladım canım.ben hiç bi ilaç kullanmadım doktorum gün aşırı devam edin dedi.adetime bir hafta var.çok merak ediyorum.stres yapmamak lazım ama ister istemez çok stres yapıyorum

Ben çektirmeden önce 2 gün kullandım antibiyotik. Sanırım enfeksiyon gelişmesin diye veriyorlar. Bana korunacaksın demedi, ilk gün ağrın olacağı için olmaz ama sonra normal hayata devam dedi.filmi çektirdikten 5 gün sonra da yumurtladım şimdi beklemedeyim

Ben çektirmeden önce 2 gün kullandım antibiyotik. Sanırım enfeksiyon gelişmesin diye veriyorlar. Bana korunacaksın demedi, ilk gün ağrın olacağı için olmaz ama sonra normal hayata devam dedi.filmi çektirdikten 5 gün sonra da yumurtladım şimdi beklemedeyim

Benim antibiyotik 7 gün sürmüştü yumurtlamayi yakalasam da kıl payı i belki yakalardim

İnşallah güzel haber gelir

Bu arada söyle bi inanç var hsg cektirince o ay adet gecikir diye ben yine günü gününe oldum

Çok teşekkür ederim canım.doktorumda aynen böyle söyledi.bi sorun olmadığı halde hamile kalamamak üzüyor demiştim.öyle düşünme bi sorun olsa sorunu çözmek için farklı tedavilere başlayacağız o yüzden de süreç uzayacak demişti.rahim filminden sonra hamile kalan çokmuş bunu umut ediyorum.
Stres çok etkiliyor diyorlar. Hiç bir sorun olmadığında da genelde buna bağlıyorlar biliyorsun. Bu konuda bir şekilde bakış açını değiştirmelisin. Bu aynı zamanda seni de rahatlatacak. Ben 1,5 sene önce miyom ameliyatı oldum doktorum hem ameliyata bağlı yapışıklıklar artacak hem de miyomlar tekrarlayabilir diye iki sene içinde çocuk konusunu kapatmalısın demişti. Ben de ilk aylarda çok stres oluyordum.bana sorarsan takmıyordum ama işin aslı hiç öyle değildi.çünkü regl olunca hamile kalmak için şu kadar ayım kaldı diye hesaplayıp kendimi bilmeden strese sokuyordum. Bunu fark ettim ve kestim böyle davranmayı. Rahim filminde de yapışıklık olmayınca iyice rahatladım.

Rahim filminden sonra kalanlar artıyor diyorlar umarım biz de onlardan birisi oluruz.

Benim antibiyotik 7 gün sürmüştü yumurtlamayi yakalasam da kıl payı i belki yakalardim

İnşallah güzel haber gelir

Bu arada söyle bi inanç var hsg cektirince o ay adet gecikir diye ben yine günü gününe oldum
Ben de hsg den 2 gün önce 2, 1 gün önce 1 tane olacak şekilde kullandım.zaten ilaç kutusundan toplam 3 antibiyotik çıktığı için istesem de fazla kullanamazdım :) benim bat 5 aralık bakalım bende nasıl bir etkisi olacak.

Ben de hsg den 2 gün önce 2, 1 gün önce 1 tane olacak şekilde kullandım.zaten ilaç kutusundan toplam 3 antibiyotik çıktığı için istesem de fazla kullanamazdım :) benim bat 5 aralık bakalım bende nasıl bir etkisi olacak.
Bana antibiyotik felan vermedi ya kafamı kurcaladı şimdi

Canım ayni günü bekliyoruz sanırım ben de bu ay cekindim ve 8 aralık bat. Ama hic umudum yok çünkü hic bi belirtim yok:KK43: sen de var mi biseyler
Yok canım hiç bi belirti. Ama bu kadar erken belirti olmaz zaten umudunu kaybetme o yüzden. Doktor rahim filminden sonra üç gün ilişki yasak demişti. Sanırım bu yumurtlama dönemimi kaçırdım böylelikle.

Back
X