- 28 Eylül 2017
- 229
- 270
- 33
- 36
- Konu Sahibi Bittercikilat
-
İnşallah öyledir canım sen de çektirdin mi hsg
Hic oyle dusunme canim ben cektirdim olmadi femara kullandim olmadi sonra kendiliginden oldu suan 7 haftalik tedaviyi biraktim tup bebek yaptirmak istiyordum hamile kalmisimAyy ne güzel hamilesin demek valla ben o duyguyu hic yasayamayacakmisim gibi geliyor zaten doktora yardımcı olan kiz sağ taraftan biraz zor geçti ama geçti dedi demek ki ondandi
hamılelıgınızın ılk belırtılerı neydı ? ya heveslenıyorum adetıme 16 gun olmasına ragmen her seyı bebege yoruyorum. bende de esımdede bı sorun yok ama hsg cekıldm olsun ıstyrm hemen bu ay :'( sızın ılk belırtılerınızde bulantı var mıydı ?Kuzular bu topiği ben açmıştım hatırlarsanız. 6 eylül de hsg çektirdim ve çekildiğim ay hüsran. Şuan 8 haftalık hamileyim 2. Ayında hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.
Ben hiç düşünmüyordum yani bebeğe yormuyordum. Adete 10 gün kala bel ağrım çok oluyordu. Bulantım hiç yok şuan da yok. Birde hep adet olucakmışım gibi tucalate gidip aa galiba oldum diyordum hep akıntı ve adet ağrıları oluyordu. Böyle yani 15 kala zaten şuan olması mümkün değildir. Yumurtalıma dönemindesinizdir şuan da bencehamılelıgınızın ılk belırtılerı neydı ? ya heveslenıyorum adetıme 16 gun olmasına ragmen her seyı bebege yoruyorum. bende de esımdede bı sorun yok ama hsg cekıldm olsun ıstyrm hemen bu ay :'( sızın ılk belırtılerınızde bulantı var mıydı ?
Birde gerçekten heveslenme ve düşünme kafana takma benim öyle oldu hiç bir sorun yokken psikolojik olmuyormuşhamılelıgınızın ılk belırtılerı neydı ? ya heveslenıyorum adetıme 16 gun olmasına ragmen her seyı bebege yoruyorum. bende de esımdede bı sorun yok ama hsg cekıldm olsun ıstyrm hemen bu ay :'( sızın ılk belırtılerınızde bulantı var mıydı ?
tamam heveslenmeyecegım :) :) :) tesekkur ederım :) :)Birde gerçekten heveslenme ve düşünme kafana takma benim öyle oldu hiç bir sorun yokken psikolojik olmuyormuş
Kendini oyala düşünmemeye çalış boşver ne zaman olursa rabbim hayırlısını versintamam heveslenmeyecegım :) :) :) tesekkur ederım :) :)
Eğer yumurtlama takibi yapıldıysa denemeyin demek daha doğru . Ben adete 3 gün kala yumurtladım kesinlikle sabit 14. Die birşey Yok. Hiç beklemediğim an da mor çıkmıştı kopkoyuB
BIde adete yakin gunlerde denemeyin bebek tutunsun diye.dufaston icmisdim o ay
Hayırlı olsun canım gözün aydınKuzular bu topiği ben açmıştım hatırlarsanız. 6 eylül de hsg çektirdim ve çekildiğim ay hüsran. Şuan 8 haftalık hamileyim 2. Ayında hamile kaldım. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.
Maşallah canım darısı bize olsun inşallah bi yıl oldu bize de iki kez klomen kullandım olmadı bu ay film çekildim doktor klomen vermedi boyle geçsin gebelik oluşmazsa adetin ikinci günü gel dedi klomene birkaç ay daha devam edicez dediHic oyle dusunme canim ben cektirdim olmadi femara kullandim olmadi sonra kendiliginden oldu suan 7 haftalik tedaviyi biraktim tup bebek yaptirmak istiyordum hamile kalmisim
Benimde oyle olmustu canim cektirdim o ayi bos gecirdik Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah istiyen herkeseMaşallah canım darısı bize olsun inşallah bi yıl oldu bize de iki kez klomen kullandım olmadı bu ay film çekildim doktor klomen vermedi boyle geçsin gebelik oluşmazsa adetin ikinci günü gel dedi klomene birkaç ay daha devam edicez dedi
Benim hafta gecikmisti hamile sanmistim kendimi kan testi bile yaptirmistim ama sonuc negatiftiRahim filmi çekilen arkadaşlar adet Gününüzde bi değişiklik oldu mu cekildiginiz ay?
Hadi yaBenim hafta gecikmisti hamile sanmistim kendimi kan testi bile yaptirmistim ama sonuc negatifti
Bende olmadi hatta tam gununde oldum. 28. gunde. Son 3 aydir 2-3 gun oynuyordu. Film cekildigim ay yani bu ay tam 28.Rahim filmi çekilen arkadaşlar adet Gününüzde bi değişiklik oldu mu cekildiginiz ay?
Bilmiyorum ki tatlim bende hic anliyamiyotum yumurtlama gunumuHadi yaben de yumurtlama yı hesaplayayim diye sordum değişir mi acaba ben anlayamıyorum çünkü yumurtlama günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?