• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası hamile kalanlar buraya gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım hiç bi belirti. Ama bu kadar erken belirti olmaz zaten umudunu kaybetme o yüzden. Doktor rahim filminden sonra üç gün ilişki yasak demişti. Sanırım bu yumurtlama dönemimi kaçırdım böylelikle.
Beni rahim filmim salı günü çekilmişti dediğin gibi uç gün yasak koydu bize de yumurtlamam sonraki hafta perşembe oldu ben kacirmadim ama benim de olmadı büyük ihtimalle

Yok canım hiç bi belirti. Ama bu kadar erken belirti olmaz zaten umudunu kaybetme o yüzden. Doktor rahim filminden sonra üç gün ilişki yasak demişti. Sanırım bu yumurtlama dönemimi kaçırdım böylelikle.
Canım nasılsın bat aynı gündü sanırım ne durumdasin bende hala belirti yok:( 4 günümüz kaldı

Canım nasılsın bat aynı gündü sanırım ne durumdasin bende hala belirti yok:KK43: 4 günümüz kaldı
Canım az önce pembe lekelenme oldu.yarına adet olurum.hep böyle olur cünkü.zaten bu ay yumurtlama dönemini kaçırmıştım :( önümüzdeki aya kaldı umutlar.doktora gideceğim bakalım Nasıl bi tedavi uygulayacak.inşallah sende bebiş vardır canım

Canım az önce pembe lekelenme oldu.yarına adet olurum.hep böyle olur cünkü.zaten bu ay yumurtlama dönemini kaçırmıştım :KK43: önümüzdeki aya kaldı umutlar.doktora gideceğim bakalım Nasıl bi tedavi uygulayacak.inşallah sende bebiş vardır canım
Bat cuma benim az önce test yaptım Neg:( benim de ikinci günü gitmem lazim ama hafta sonuna denk geliyor ilk gün gitsem nolurki acaba

Bat cuma benim az önce test yaptım Neg:KK43: benim de ikinci günü gitmem lazim ama hafta sonuna denk geliyor ilk gün gitsem nolurki acaba
İlk gün az mı geliyor çok mu canım. Eğer az geliyorsa üçüncü gün git. Doktor bana sormuştu en çok kaçıncı gün geliyor diye. İki dedim. O zaman ikinci gün gel dedi

İlk gün az mı geliyor çok mu canım. Eğer az geliyorsa üçüncü gün git. Doktor bana sormuştu en çok kaçıncı gün geliyor diye. İki dedim. O zaman ikinci gün gel dedi
3.gün de pazara denk geliyor benim zaten hep az olur 4-5 anca suruyo ilk gün giderim artik en cok ilk gün oluyo

İkinci ayda herhangi bi tedavi yöntemi uygulandı mi yoksa hic bisey kullanmadan mi kaldiniz acaba. Ben bu ay çekildim hsg yarin bat gebelik yok büyük ihtimalle doktorum olmazsa klomene devam edicez demişti üçüncü klomen deneyisim olacak
yesa yesa Bittercikilat Bittercikilat

İkinci ayda herhangi bi tedavi yöntemi uygulandı mi yoksa hic bisey kullanmadan mi kaldiniz acaba. Ben bu ay çekildim hsg yarin bat gebelik yok büyük ihtimalle doktorum olmazsa klomene devam edicez demişti üçüncü klomen deneyisim olacak

Hiç bişey uygulanmadi

Ama hsg çekildiği ay antibiyotik kullandım sanki içim temizlendi :)

Bir sonraki ay da hamile kaldim:)

Merhaba;bende 24 Ekimde HSG çekildim sağ yumurtalığım kapalı çıktı sadece solum açık olduğunu söyledi. filmden sonra denedik ve şimdi hamileyim üstüne adet olmadım.Pek umudum yoktu ama mucize gibi oldu.henüz çok yeni sanırım geç döllenme oldu bende keseyi görmedik daha sadece değerlerim hamile olduğumu gösteriyor.

Arkadaslar bugun hsg cekimim var adet baslangicindan sonra 8. Gunum damla damladanolsa kanamam var. Hsgyi cekecek olanlar cok sorun degil uzun zaman olmus adet olali dediler. Cektirmelimiyim.

Merhaba;bende 24 Ekimde HSG çekildim sağ yumurtalığım kapalı çıktı sadece solum açık olduğunu söyledi. filmden sonra denedik ve şimdi hamileyim üstüne adet olmadım.Pek umudum yoktu ama mucize gibi oldu.henüz çok yeni sanırım geç döllenme oldu bende keseyi görmedik daha sadece değerlerim hamile olduğumu gösteriyor.
Tebrik ederim canim ben de 14 kasımda çekildim bugün adet günüm henüz olmadım ama salı günü test yapmıştım negatifti hic bi belirti falan da yok aksama olurum heralde

Back
X