Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) olsun canim uzulme adet olunca bi yikiliyoruz ama topluyoruz yeniden. Benim bidahi adet 8 subat. Bakalim klomen kullandim yumurta buyumesi bekliyrm. Sen ne durumdasin kacinci ayindi?
Ben daha bu ay olmustum hsg yi ayin 8inde dr ada gitmedim daha adetimin 2.gunu bugun blen az bi 3 ay beklemeyi dusunuyorum sonrasinda gidicem napiyosa yapsin artik alistik zaten acmaya

Ben daha bu ay olmustum hsg yi ayin 8inde dr ada gitmedim daha adetimin 2.gunu bugun blen az bi 3 ay beklemeyi dusunuyorum sonrasinda gidicem napiyosa yapsin artik alistik zaten acmaya
aslinda hsgden snra cogu doktor ilactan dolayi olmasini istemiyo ama ben gecen ay cok umitlenmis istemistim. Bu ayda artik ne olacak bakalim. Bu ayda olmazsa ben de 3-4 ay birkaicam kendi haline

:) olsun canim uzulme adet olunca bi yikiliyoruz ama topluyoruz yeniden. Benim bidahi adet 8 subat. Bakalim klomen kullandim yumurta buyumesi bekliyrm. Sen ne durumdasin kacinci ayindi?
Benimde
Canm inşallah umutların bidaha aya rabbim nasip etsin inşallah neden önden geliyoki acaba
Normalde hic sapma olmazdi inan bilmiyorum gelmiycek diye bekledim erken gelesi tuttu bu seferde 2.aydada epey hamile kalan duydum asllinda 3 ay beklemek istedi drum bu ay sadece ovulasyon testine gore davranmayi dusunuyorum daha once hic ovulasyon testi yapmadim da

Bu ay ovu testi ile hareket et olmadı sonraki ay doktor kontrolünde bişeler yap artık kuzum ya

Kızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız
Canim vardir vakti zamani uzulme lutfen sen daha cektirmemismiydin hsg

Canim doktora gidip yumurta takibi yaptirsana neden bekliyosunki bi kac ay

Cok gec cevap verdim kusura bakma oncelikle. Ben ofis histereskopi oldum. Tani amaçlı. Uyutulmadim. Hsg de ağrım olmad i ama bu benim canımdan can aldı resmen. Beni perişan etti. Sonuç olarak ise rahimde çok.cok az çökme var ama bu normal doğuma engel değil dedi. Ama istersen traslanabilir dedi. Buna bile gerek yok dedi. Perde var mi diye bakıldı oda yok. Sorun çıkmadı ama gerçekten baya bir canım yandı.

Merhaba bende 13 kasımda çektirdim hsg ama hâlâ bebiş yok
Merhaba canim klomen falan kullaniyomusun peki benim doktorum rahim filminden sonraki ilk reglimde cagirdi klomen baslatti bu ay pek umutlu degilim ama bekliyorum bende rahim filminin baya faydasi oluyo canim kendimizi serbest birakip dusunmesek olacak biliyorum

Yumurta takibi nedir nasıl yaptırılıyor
Canim benim doktorum klomen verdi reglin ikinci yada ucuncu gunu gidiyosun sana ilac yaziyo daha sonra seni ilac bitince cagiriyo ben adetin 5. Gunu icmeye basladim 10. Gun doktora gittim. Gelismis yumurtam varmi rahim duvari kalinligina bakti ama bana catlatma ignesi vermedi bazilarini daha sik istiyolar sonra igne yapip iliski icin doktor saat veriyo

Canim gecmis olsun histereskopi gercektn cok zor bildigin ameliyat gibi bisey niye anestezi almadinki ama insallah emeklerinin karsiligini rabbim verir biran once

Selam canim nasilsin gittinmi doktora ne alemdesin ben beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…