Hic oyle dusunme canim umidini kaybetme hic belli olmaz hemde bi bakmisin hamilesin minnak supriz yapar belkiPazartesinden beri ateş mide bulantısı var çok hastayım serumlar ilaçlar derken benim bu ay hiç ümidim yok içimede öyle doğuyor zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic oyle dusunme canim umidini kaybetme hic belli olmaz hemde bi bakmisin hamilesin minnak supriz yapar belkiPazartesinden beri ateş mide bulantısı var çok hastayım serumlar ilaçlar derken benim bu ay hiç ümidim yok içimede öyle doğuyor zaten![]()
Canim cektordinmi nasildi sonucun nasil ciktiBu gün saat 1 7bucukta çekilecek canım
Nasipte varsa bisekilde oluverir zaten ama ben artık dün akşamdan beri ilaclarimida almıyorum kendi haline bıraktım napayım. annemde olduğum için eşimde bilmio duysa fırçayı fena yiyicemHic oyle dusunme canim umidini kaybetme hic belli olmaz hemde bi bakmisin hamilesin minnak supriz yapar belki
Çektirdim canım doktor tupler iyice temizlendi demiş ama kesin sonucu yarın film sonucuna göre söyleriz demiş ama Allah'a şükür temiz galiba zaten işleme başlamadan önce ilaç verdiler ben uyandığımda sadece eşim vardı yanımda üzerimi giydiyordu yani hiç birşey hissetmedim şükür sonrasında da ağrı falan olmadı öyleCanim cektordinmi nasildi sonucun nasil cikti
Hadi bakalim canim hsg sonrasi gebelik sansi artiyo baya dikkat et kendine usutme guzel haberler insallah gelir yakin zamandaÇektirdim canım doktor tupler iyice temizlendi demiş ama kesin sonucu yarın film sonucuna göre söyleriz demiş ama Allah'a şükür temiz galiba zaten işleme başlamadan önce ilaç verdiler ben uyandığımda sadece eşim vardı yanımda üzerimi giydiyordu yani hiç birşey hissetmedim şükür sonrasında da ağrı falan olmadı öyle
inşallah canım ben doktoru görmedim uyandığımda çıkmadım yanına da ne gibi şeylere dikkat etmem lazım tekrar doktora ne zaman gitmeliyim canım bilgin var mı doktor seni nasıl yönlendirdiHadi bakalim canim hsg sonrasi gebelik sansi artiyo baya dikkat et kendine usutme guzel haberler insallah gelir yakin zamanda
Canim ben sonucumu kendi doktoruma uc gun sonra goturdum korunma falan olmadi ama benim kanamam falan olmadi hic yani hersey yolundaydi senin kendi doktorun mu cekti eger farkli bi doktorsa sonucunu kendi doktoruna gotur o seni yonlendirir canim ben ilac falan hic bisey kullanmadiminşallah canım ben doktoru görmedim uyandığımda çıkmadım yanına da ne gibi şeylere dikkat etmem lazım tekrar doktora ne zaman gitmeliyim canım bilgin var mı doktor seni nasıl yönlendirdi
Slm cnm öncelikle geçmiş olsun. geçen aralıkta bende hsg + histeroskopi aynı gün peşpeşe cekildim. Bende histeroskopiyi ilk defa cektirecegim için tedirgindim ama boşuna kasmışım kendimi. Zaten uyutularak yapılan bi işlem olduğu için bişey hissetmiyosun evet uyaninca hafif adet sancısı gibi ağrılar oluo ama ilaçlarla çabuk geçiyo sonrasında ufak tefek kramplar oluo ama o da hiçbişey. Ki operasyondan 3 saat önce hem vajinadan rahim ağzını yumuşatmak işi kolaylaştırmak için ilaç verdiler hemde makattan ağrı kesici verildi.ayrıca ameliyathanedede damardan antibiyotik verdik dendi. kamerayla rahim içine bakıyolar aksi bişey varsa yani Polip, perde v.s gibi o anda müdahale ediolar.benim 3 tane polip temizlendi bide gebelik şansını arttirdigindan rahme çizik attık dedi. Bikaç saat sonrada evime geldim. Kanamada kişiden kişiye operasyonun gidişatına göre değişir benim 6 gün sürdü. Enfeksiyon riski için 5gun antibiyotik kullandım ve 1 hafta cinsel perhiz uyguladik. Kusura bakma açıklayıcı olsun die uzun yazdım inş yardımcı olabilmişimdrBende hsg devlette çekildim. 27 aralıkta
Ancak dün adet oldum malesef. Oldukça rahattı. 15 saniye sürdü şancı. Oda tamamen adet sancısı kadar. Tüpler açık rahimde çökme var dedi. Ve perde var gibi görünüyor ama filmde yanıltmış olabilir dedi. Ofis histereskopi verdi. 23 yada 24 ocakta adet bitimine ofis histereskopi olacak. Nasıl bir işlem bilmiyorum. Agrilimi. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Hayırlısı artık cnm, o değil morel bozukluğundan ilaçlarımıda biraktim almiyorum.buay kendi haline bıraktım nasipte varsa olur artık, olmzsada yapacak bişey yok napalım.Hic oyle dusunme canim umidini kaybetme hic belli olmaz hemde bi bakmisin hamilesin minnak supriz yapar belki
Canim al bendende o kadar bu ay klomen kullandim dun gittim 20 mm yumurta olusmus ama rahim duvarim inceymis bu ayki tedavide yalan oldu anlayacaginHayırlısı artık cnm, o değil morel bozukluğundan ilaçlarımıda biraktim almiyorum.buay kendi haline bıraktım nasipte varsa olur artık, olmzsada yapacak bişey yok napalım.
İlaç bittikten 3 gün sonra ilk takipte banada öyle demişti rahim duvarın hâlâ ince die.aklıma gelen başıma geldi elimdede önceki tedaviden kalan ilaçlar vardı keşke klomen bitince peşine kendi başıma yutsaydim diyorum bazen.doktorda hemen estrofem başlattı 2 güne kalinlasma varmı bakalım bi demişti. kalinlasma olncada bu kutu bitene kadar kullan dedi ama ben dörtte birini kullandım bıraktım. sana estrofem vermedimi, hemen ümidini kaybetme bellide olmaz bu işler nasip işi.Canim al bendende o kadar bu ay klomen kullandim dun gittim 20 mm yumurta olusmus ama rahim duvarim inceymis bu ayki tedavide yalan oldu anlayacagin
Canim olmazsin insallah benim doktorumda baslatti hemen sabah aksam iciyorum ama ne bileyim ilk kez hic umudum yokBide estrofemi bıraktım die normalinden daha erkenden adet olucm duzenim bozulacak die korkuyorum. 3 gündür belim kasiklarim bacaklarim fena ağrıyo iğneler batiyo 5-6 gün daha dayansamda adet falan olmasam bari.
Olur tatlım edelim
Canim maddi durumun iyiyse hic ugrasma devletle zaten cok sonraya randevu veriyolarmos özelde yaptirMerhaba kızlar bende bu ay doktorumdan hsg isteyeceğim de Özel e mi devlete mi gitsem kararsızım