Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrasi gebelik umudu:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim kesinlikle agrisiz ve acisiz ben ilkini baska bi ozel hastanede 850 liraya cektirmistim bildigin paramla rezil ettiler beni ama ekomar cok iyi bu konuda kesinlikle tavsiye ediyorumhissetmiyosun bile

Sağol canım benim dönüşün için. Peki ne kadar sürdü işlem ve ilişki için birşey diyorlar mı filmden sonra şu zaman olsun gibi ? Sakıncası yoksa fiyat neydi

Kızlar hayırlı akşamlar rahim filmi adetin kaçıncı gününde çekiliyor bu ay aşılama oldum tutmazsa eğer rahim filmi dedi doktor ama ne zaman gelmem gerektiği halde başka bir bilgi vermedi. Merak icerisindeyim

Adet bitiminden sonra en geç birkaç gün içinde çekmek istiyorlar. Doktorum bana 11. günü geçirme demişti.

Sağol canım benim dönüşün için. Peki ne kadar sürdü işlem ve ilişki için birşey diyorlar mı filmden sonra şu zaman olsun gibi ? Sakıncası yoksa fiyat neydi
Canim fiyat 550 lira verdim islem 5 dakika surmedi bile kalkmamla yatmam bir oldu benim sadece 1.2 damla kanamam oldu baskada olmadi iliskiye girebildim o yuzden

Merhaba canim. Sen klomen kullandin mi hic. Klomenle femara farki ne biliyomsn
Canim sen ne yaptin baya merak ettim seni sesinde cikmadi klomen kullandim ben sonucta verdi aslinda yumurtalarim falan olustu ama rahim icini inceltti ondan dolayi doktorum ilaci degisti femara biraz daha etkili ve pahali bir ilac cumartesi gidicem doktora yazarim burdan sonucu

Slm cnm. 2 aydır klomen kullanmamdan dolayi galiba bendede rahim kalinlaşması zor oldu çünkü daha önce böyle bi sorunum yoktu.Adetime ortalama 1hafta var hâlâ daha estrofem kullanıyorum , bikaç gün daha kullanıp kesicem. Doktorumda klomen rahim inceliği yaoabilio demişti sendede aynı sorun çıkmış. Femera hakkında hiç bi bilgim yok yarınki kontrolünden snra bilgilendirirsen çok memnun olurum cnm.

Canim fiyat 550 lira verdim islem 5 dakika surmedi bile kalkmamla yatmam bir oldu benim sadece 1.2 damla kanamam oldu baskada olmadi iliskiye girebildim o yuzden

Sağol canım bilgilendirmen için çook geçmiş olsun :)

Selam canim kusura bakma yeni gordum kontrole 9. Gun gittim sagda da solda da yumurta olusmuz rahmin yumurta catlama kivamina gelene kadar kalinlasir dedi ama yinede kola kalcaya yapistirilan bi bant verdi cmt yapistirdim bide bugun yarin yine cagirdi bakalim ne diyecek gecen ay klomenle 10. Gunde 22 mm yumurta vardi bu ay 9. Gunde 12 mm dedi ben yarin yine yazarim canim

Hsg için randevu aldim devlet hastanesi
Doktor ilaç yazdı bunları iç 1 gün öncesi dedi, 30 dk öncede agri kesici yazdi yine
Sorum şu ağrı cok oluyormu öğlen gidicem günlük hayatimi etkilermi ağrın olur dedi doktor

Olsun cnm ne kusuru. Aynen çatlama gününe kadar kalınlaşır inş takma kafana benimde öyle olmuştu ama sonra toparladı tabi yinede estrofeme devam etmiştim. Benimde geçen aya göre buay yumurtalar nazli büyüdü 11.gün 14mm di. Sonraki gittiklerimdede 16 mm den sonra büyüme olmamış karın içinde sıvı gözüküyo büyük bi ihtimal çatlamış demişti. Buayda çok karışık geçti misafir eşimin ameliyatı derken özellikle o haftayı buldu 2 sefer ilişki oldu adete ortalama son 3 gün nasip bakalım. Gelişmeleri yazarsın cnm

Merhaba canim. Ben ayni ya gene adet oldum. Bu kez gunde 3 klomen ictim. Birazdan yumurta takibine gidicem

Canim ne yaptin varmi bi gelisme

Merhaba arkadaşlar, yarın hsg çektiricem devlet hastanesinde acaba anestesi isteyeyimmi çok mu ağrı olur işe gitmem gerekiyor ona göre kendimi ayarlayayım anestesili yapıyorlarmı devlet hastanesinde

Valla
Son 6-7 aydr adet döngü aralarim 27 günü gecmezdi. Ona dayanaraktan buay Cuma yada cumartesi olmam lazımdı, hele cumartesi acayip ağrı çektim aha kesin oldum diyip devamlı kontrol edip durdum ama leke bile değmedi. Ogünden buyanada ağrılar azalmaya başladı ama şişlik falan var tabi arada hafiften akintim oluo. Azöncede şu basit testler varya ondan yapayım dedim ama malesef negatif ağrı olmasaydı hadi neyse demekki daha vaktim var adet olurum derdim ama 6 gündür sancı çektim şimdide biraz hafifledi , acaba kistmi var adet olmamı engelledi anlıyamadim gitti acayip gerginim. Olmazsa duruma göre buayda deniyicem tekrar negatifle sonuclanirsa burda noktayı koyup çocuk konusunu kafamdan atıcam. Rabbimden hayırlısı ne diyeyim canım

Bende burdayim ama bu ay hicbir umudum yok hicbirsey kullanmiyorum ne ovulasyon ne baska birsey olursa supriz olmazsada zaten umudum yok

Ben bugün test yaptım pozitif çıktı:) Bakalım henüz çok erken, daha 4. Hafta. Doktora gittikten sonra gelişmelerden haberdar ederim.
HSG'yi geçen ay çektirmiştim bu arada, üzerinde 1 defa adet görmüş oldum. Yani umut var galiba gerçekten :)

Canimmm cok sevindim tebrik ederim simdiden bu ay herhangi bisey yapmismiydin bide bat ne zamandi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…